majowka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: majowka

Witam wszystkich.Większość naszego społeczeństwa snuje plany dotyczące dni wolnych od pracy już zdecydowanie wcześniej,wszyscy podekscytowani pakują bagaże i jada...Co z tymi co sami zostają bo nie mają gdzie i z kim spędzić tych dni?ja tak mam,moja córka już sama organizuję sobie zajęcia a mi zostaje siedzieć w domu,sama.Czy wy tez czujecie się wtedy nie potrzebne,z pustką i myslicie jak wytrwać te godziny?nawet spacer nie pomaga...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: majowka

Ja dziś cały dzień oglądam głupie seriale. Podzwoniłam po znajomych, ale każdy ma już jakieś plany, albo wyjechał z mojego miasta na majówkę. Wybitnie słaby dzień sad Nie jesteś sama!

3

Odp: majowka

To widze, ze nie tylko ja mam co robic... Tzn. robic mam co.. ale mi sie nie chce.. Poza tym jestem troche chora i już od ponad tygodnia nie moge sie wykurowac. A znajomi? Gdzies se poszli

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024