Witajcie kobitki :) Jestem nowa :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witajcie kobitki :) Jestem nowa :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Witajcie kobitki :) Jestem nowa :)

Dzisiaj przez przypadek znalazłam się na tej stronie. Bardzo lubie poznawać nowe osoby szczególnie te aktywne, bo takich niestety mało... każdy teraz tylko imprezuje.. rozumiem, trzeba troche poszaleć, ale ile można? Hmm...Może stworzymy jakąś fajną grupkę? ^^

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Patrycjaa 123 (2015-04-29 11:21:26)

Odp: Witajcie kobitki :) Jestem nowa :)

Hej, fajnie jest poznawać nowych ludzi,znajomych. Wiesz co może nie chodzi o to że wszyscy od razu przesadnie imprezują, ale jest jeszcze praca, nauka i inne codzienne obowiązki tongue
Skąd jesteś?? pozdrawiam smile

3

Czesc. Tez jestem tu nowa:-)  mam nadzieje ze uda sie tu "spotkac" kogos z kim bedzie mozna pogadac....

4

heheh tutaj ludzi do pogadania Tobie nie zabraknie...możesz być tego pewna tongue

5 Ostatnio edytowany przez LadyJu (2015-05-12 15:35:24)

Patrycjaa 123 napisał/a:

Hej, fajnie jest poznawać nowych ludzi,znajomych. Wiesz co może nie chodzi o to że wszyscy od razu przesadnie imprezują, ale jest jeszcze praca, nauka i inne codzienne obowiązki tongue
Skąd jesteś?? pozdrawiam smile

Hej big_smile Sorki, że dopiero teraz odpisuje , ale nie było mnie tu długo, zrezygnowałam z tego portalu smile
Jestem z Bielska- Białej. A ty? smile  Masz racje, trzeba to pogodzić wszystko , poza tym , można robić dużo fajnych rzeczy bez alko ^^

6

Jane Rizzoli napisał/a:

Czesc. Tez jestem tu nowa:-)  mam nadzieje ze uda sie tu "spotkac" kogos z kim bedzie mozna pogadac....

Fajny portal , prawda? smile Tylko jak jesteś nowa to mało kto odpisuje, troche to wkurzające >.<  Skąd jesteś?

7

Cześć dziewczyny. wink Bardzo chętnie sie z Wami poznam wink piszcie do mnie na maila aniik019@o2.pl

pozdrawiam;*

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witajcie kobitki :) Jestem nowa :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024