Dzisiaj przez przypadek znalazłam się na tej stronie. Bardzo lubie poznawać nowe osoby szczególnie te aktywne, bo takich niestety mało... każdy teraz tylko imprezuje.. rozumiem, trzeba troche poszaleć, ale ile można? Hmm...Może stworzymy jakąś fajną grupkę? ^^
2 2015-04-29 11:20:50 Ostatnio edytowany przez Patrycjaa 123 (2015-04-29 11:21:26)
Hej, fajnie jest poznawać nowych ludzi,znajomych. Wiesz co może nie chodzi o to że wszyscy od razu przesadnie imprezują, ale jest jeszcze praca, nauka i inne codzienne obowiązki
Skąd jesteś?? pozdrawiam ![]()
Czesc. Tez jestem tu nowa:-) mam nadzieje ze uda sie tu "spotkac" kogos z kim bedzie mozna pogadac....
heheh tutaj ludzi do pogadania Tobie nie zabraknie...możesz być tego pewna ![]()
5 2015-05-12 15:34:43 Ostatnio edytowany przez LadyJu (2015-05-12 15:35:24)
Hej, fajnie jest poznawać nowych ludzi,znajomych. Wiesz co może nie chodzi o to że wszyscy od razu przesadnie imprezują, ale jest jeszcze praca, nauka i inne codzienne obowiązki
![]()
Skąd jesteś?? pozdrawiam
Hej
Sorki, że dopiero teraz odpisuje , ale nie było mnie tu długo, zrezygnowałam z tego portalu ![]()
Jestem z Bielska- Białej. A ty?
Masz racje, trzeba to pogodzić wszystko , poza tym , można robić dużo fajnych rzeczy bez alko ^^
Czesc. Tez jestem tu nowa:-) mam nadzieje ze uda sie tu "spotkac" kogos z kim bedzie mozna pogadac....
Fajny portal , prawda?
Tylko jak jesteś nowa to mało kto odpisuje, troche to wkurzające >.< Skąd jesteś?
Cześć dziewczyny.
Bardzo chętnie sie z Wami poznam
piszcie do mnie na maila aniik019@o2.pl
pozdrawiam;*