Cześć! Mam na imię Marysia, mam 20 lat, pracuję jako manikurzystka. Jestem strasznie samotną... nie mam żadnej koleżanki... Z przyjemnością poznałabym jakąś chociaż jedną koleżankę z którą można pogadać, wyjść na kawę itp....
Hej!
Jeśli będziesz miała ochotę porozmawiać, zapraszam do pisania na senorita.pauli@o2.pl
Pozdrawiam! ![]()
Witaj mam na imię Ewelina i również szukam koleżanki z którą mogłabym porozmawiać i miło spędzić wolny czas:) jeśli masz ochotę to pisz:)
hej ![]()
jeśli chcesz to możemy popisać ![]()
5 2015-05-18 22:05:39 Ostatnio edytowany przez Szara86 (2015-05-18 22:07:45)
hejka chętnie nawiąże nowe znajomość , też nie mam z kimś iść na kawę latte a wszystkie moje koleżanki są zajęte " życiem " pozdrawiam z Warszawy ![]()
Czeeść
nie jestem z Warszawy mieszkam 100 km od niej, ale bardzo chętnie z Tobą porozmawiam
to mój mail : aniik019@o2.pl
pozdrawiam;*
Hej ja też z Warszawy mam 23 lata , studiuje
chetnie poznam kogoś nowego.
Hej, do mnie też mozesz napisać ![]()
odblokuj opcje email
tak jak ja ::P
Hej
Mam 22 lat i od niedawna mieszkam w Warszawie, szukam koleżankę ![]()
Hej wszystkim!
Mam 25 lat, też chętnie z kimś popiszę a jak będzie nam się chciało to i można się wybrać na jakiegoś fast fooda albo latte ^^. Jak wam się żyje w Warszawie? Dla mnie jest to miejsce gdzie tłum przelewa się z jednego miejsca na drugie i wszyscy są tak totalnie obojętni/ zafiksowani na swoim punkcie. Niby tak jak wszędzie ale jak jest największe miasto to widać to wyraźniej. Pozdrawiam