przeżyłam swój pierwszy raz, bóle i krwawienie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » przeżyłam swój pierwszy raz, bóle i krwawienie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: przeżyłam swój pierwszy raz, bóle i krwawienie

Witam, mam mały problem, ponieważ nie jestem doświadczona w tych sprawach pomyślałam że forum może mi pomóc, otóż 3 dni temu pierwszy raz uprawiałam z chłopakiem seks, było trochę krwawienia i bólu, dodam że przed stosunkiem przy palcówce dwa palce normalnie bez problemu wchodziły, a po stosunku następnego dnia z trudem wchodził jeden, po 3 dniach spróbowaliśmy znowu i znowu pojawił się ból i lekkie krawienie ale ból był słabszy, i teraz najważniejsze pierwszy raz był z gumką, a ten drugi bez z tym że chłopak zdążył wyjąć przed wytryskiem ale od teraz po stosunku mam cały dzień uczucie pełnego pęcherza i kiedy ide sie wysikać pod koniec oddawania moczu ból jest tak okropny, że aż mnie skręca i przy podcieraniu jest krew, do tego cały czas mnie piecze i mam wzdęty brzuch nie wiem czy to normalne przy drugim razie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: przeżyłam swój pierwszy raz, bóle i krwawienie

To na pewno nie jest normalne. Chłopak mógł podczas stosunku podarować Ci w gratisie infekcję, nawet o tym nie wiedząc. Powinnać pójść do lekarza i opowiedzieć mu o swoich problemach.

3

...idź do lekarza...

4 Ostatnio edytowany przez kareninka (2015-04-25 20:27:13)

Co do siusiania- to nienormalne. Może masz infekcję bakteryjną albo kamienie w pęcherzu. W każdym razie idź do lekarza. A ból przy drugim razie jest normalny. Przy dziesiątym może nadal boleć. Jak nie zadbacie o dobrą grę wstępną, to też będzie zawsze bolało. Pierwsze razy bolą, bo się wejście do pochwy rozciąga. I poza tym poczekaj z następnymi stosunkami ze 2 tygodnie, żeby Ci sie błona dziewicza wygoiła.

5

Tutaj to tylko lekarz powinien pomóc, objawy są dość niepokojące. smile

6

edus napisał/a:

Witam, mam mały problem, ponieważ nie jestem doświadczona w tych sprawach pomyślałam że forum może mi pomóc, otóż 3 dni temu pierwszy raz uprawiałam z chłopakiem seks, było trochę krwawienia i bólu, dodam że przed stosunkiem przy palcówce dwa palce normalnie bez problemu wchodziły, a po stosunku następnego dnia z trudem wchodził jeden, po 3 dniach spróbowaliśmy znowu i znowu pojawił się ból i lekkie krawienie ale ból był słabszy, i teraz najważniejsze pierwszy raz był z gumką, a ten drugi bez z tym że chłopak zdążył wyjąć przed wytryskiem ale od teraz po stosunku mam cały dzień uczucie pełnego pęcherza i kiedy ide sie wysikać pod koniec oddawania moczu ból jest tak okropny, że aż mnie skręca i przy podcieraniu jest krew, do tego cały czas mnie piecze i mam wzdęty brzuch nie wiem czy to normalne przy drugim razie

Może to jest tylko zapalenie pęcherza ale lepiej jak pójdziesz do lekarza.

7

Zapewne jesteś bardzo młoda dziewczyna i to raczej normalne że podczas seksu boli bo jesteś nie doświadczona ale podczas oddawania moczu nie powinno boleć więc też polecam żebyś odwiedziła ginekologa.

8

Idź do lekarza,pewnie zapalenie pęcherza. A co do drugiego razu to normalne że boli. Nawet jeszcze parę razy może boleć pochwa musi się przyzwyczaić smile

9 Ostatnio edytowany przez mirabella12345678 (2015-05-01 17:39:05)

Może zapalenie pęcherza? bo ja jak miałam zapalenie to pod koniec sikania mi sie automatycznie świeczki w oczach pojawiały zreszta ja często łapię ale radze iść do lekarza chociaż ból Ci jakoś załagodzi smile
A co do seksu to ja też miałam krew nawet na drugi dzień a ból był może tak do 3 stosunku ale  mnie bardzo bolało.

10

bol przy oddawaniu moczu to zapalenie pecherza, a jesli piecze cie pochwa, to mozesz zastosowac globulki dopochwowe Hydrovag ktore zawieraja kwas mlekowy chroniacy przed infekcjami, globulki maja w skladzie tez hialuronian sodu regenerujacy sluzowke pochwy, co tez moze ci sie przydac jesli masz otarcia, po niedostatecznym nawilzeniu i rozluznieniu...

11

Drugi dopiero raz i bez zabezpieczenia, no brawo, brawo. Czy planujesz już założenie rodziny ?. Takiemu młodemu może się już "ulewać" przed wytryskiem, nie jest to wszak sprawdzony sprzęt weterana, a i tu pewności też nie ma.

12

edus napisał/a:

otóż 3 dni temu pierwszy raz uprawiałam z chłopakiem seks, było trochę krwawienia i bólu, dodam że przed stosunkiem przy palcówce dwa palce normalnie bez problemu wchodziły, a po stosunku następnego dnia z trudem wchodził jeden, po 3 dniach spróbowaliśmy znowu i znowu pojawił się ból i lekkie krawienie ale ból był słabszy

Przede wszystkim to po pierwszym razie powinno minąć trochę czasu, żeby się wszystko ładnie zagoiło. Nie będę wyrokować co Ci jest, ale mam nadzieję, że skorzystałaś z dobrych rad i poszłaś do ginekologa.

13

Zapalenie pecherza czy infekcja to jedno ale stosunek przerywany, zwlaszcza w okresie plodnym to prawie murowana ciaza w kazdym razie prawdopodobienstwo zajscia jest duze. W trakcie stosunku bowiem moze dochodzic do wyplywu nasienia. A co z kwestia rozbudzenia seksulanego? Samo wchodzenie to przeciez nie tak wyglada "milosc fizyczna".

14

Idz do lekarza..

15

Jejku zdecydowanie leć do lekarza. Moze faktycznie to jest infekcja, niech Cię zbada i zobaczy co się dzieje. Lepiej nie leczyć na własną rękę.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » przeżyłam swój pierwszy raz, bóle i krwawienie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024