Co napisać nieznanej dziewczynie po wspólnej nocy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co napisać nieznanej dziewczynie po wspólnej nocy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Co napisać nieznanej dziewczynie po wspólnej nocy ?

Cześć

Mam dosyć dziwne pytanie. Ostatnio na imprezie poznałem dziewczyne i po bardzo krótkim czasie wyladowaliśmy w łóżku. Nie wiem o niej zbyt wiele , nawet nie wiem jak Ona ma imie. Nie chciałbym żeby to się skonczylo na 1-razowej przygodzie. Teraz nie wiem totalnie do niej zagadać / napisać tymbardziej ze ona jest ode mnie starsza. Macie jakieś pomysły ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co napisać nieznanej dziewczynie po wspólnej nocy ?

Koniecznie napisać. Napisz, że dziękujesz i było cudownie.

3

i chciałbys poznać ...ją...Chociaż szczerze może jestem starej daty...ale dobrze to nie wróży o takiej dziewczynie...nie chcialbym byc z taką która nie znając mnie a ja jej ...uprawia ze mna sex...bo swiadczy ze wystarczy dla niej zwykla ochota...

4

Franek2014 napisał/a:

i chciałbys poznać ...ją...Chociaż szczerze może jestem starej daty...ale dobrze to nie wróży o takiej dziewczynie...nie chcialbym byc z taką która nie znając mnie a ja jej ...uprawia ze mna sex...bo swiadczy ze wystarczy dla niej zwykla ochota...

chcialam to samo napisac.

Nawet sie nie pozegnaliscie jakos po tej nocnej przygodzie?

5

pożegnalismy ale bardzo szybko , ledwo nr telefonu od niej wziałem ...

6

Mussuka napisał/a:
Franek2014 napisał/a:

chcialam to samo napisac.

Nawet sie nie pozegnaliscie jakos po tej nocnej przygodzie?

I znów te archaiczne stereotypy. Wolno w tango pójść chłopakowi, ale jak dziewczyna się spontanicznie poseksi, to "źle wróży". Bzdurne moralno-społeczne zasady, które ona widać ma w nosie i to dobrze o niej świadczy. Bo to , że ulegnie czasem potrzebie, w swoim wieku pewnie już świadomie i z uwzględnieniem konsekwencji, to jeszcze nie tragedia. Zwłaszcza, jeśli jest wolna.
A że dała Ci numer telefonu, to chyba rokuje dobrze, że chciałaby się jeszcze spotkać. Napisz lub zadzwoń i powiedz, co radził Gary.

7

Rambo88 napisał/a:

Teraz nie wiem totalnie do niej zagadać / napisać

Proponuję zacząć od pytania jak ma na imię smile

8

starlet007 napisał/a:

Wolno w tango pójść chłopakowi, ale jak dziewczyna się spontanicznie poseksi, to "źle wróży". Bzdurne moralno-społeczne zasady, które ona widać ma w nosie i to dobrze o niej świadczy.

swietnie o niej swiadczy:)) bedzie idealna kurtyzana, jesli jej taka rola w przyszlosci wystarczy.

Swoje corki tez tak wolno puscisz w obieg?

9

a ja uwazam ze to nie stereotypy....jak tak podchodzic to rozbierzmy sie wszyscy ....i uprawiajmy sex jak leci ....
a ja nie mowie ze to sie tyczy tylko kobiet...jednych i drugich .... Tak niby do tanga trzeba dwojga...ale tang moze byc pełne ekspresji milosci walorow ciepla i pragnienia ...a moze byc czystym technicznym przyjemnych chwilowym zaspokajaniem sie.
Warto sie zastanowic ...co wolimy ...byc ludzmi z klasą ...i trudno za sexem idzie milosc za miloscia sex....
czy idziemy jak leci jest ochota no to dawaj......

10

po co takiej dziewczynie facet, który nawet nie wie jak się odezwać i to jeszcze po wspólnej nocy?

ona dla własnego dobra nie powinna się z takim zadawać, tylko znaleźć sobie kogoś inteligentniejszego, z choćby z podstawowymi umiejętnościami komunikacji

11 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2015-04-14 13:19:53)

Mussuka napisał/a:
starlet007 napisał/a:

Wolno w tango pójść chłopakowi, ale jak dziewczyna się spontanicznie poseksi, to "źle wróży". Bzdurne moralno-społeczne zasady, które ona widać ma w nosie i to dobrze o niej świadczy.

swietnie o niej swiadczy:)) bedzie idealna kurtyzana, jesli jej taka rola w przyszlosci wystarczy.

Swoje corki tez tak wolno puscisz w obieg?

Ale hipokryzja...
Facetowi, ktory poszedl do lozka z nowo poznana dziewczyna nie znajac jej imienia radzicie, zeby nie zadawal sie z dziewczyna, ktora zrobila doslownie to samo co on. Bo "zle wrozy" .
Ahahaha prosze Cie Mussuka, bo smieszne to jest i zalosne.

12 Ostatnio edytowany przez Mussuka (2015-04-14 13:25:22)

NinaLafairy napisał/a:

Ale hipokryzja...
Facetowi, ktory poszedl do lozka z nowo poznana dziewczyna nie znajac jej imienia radzicie, zeby nie zadawal sie z dziewczyna, ktora zrobila doslownie to samo co on. Bo "zle wrozy" .
Ahahaha prosze Cie Mussuka, bo smieszne to jest w tym momencie.

Dlaczego hipokryzja? On sobie wyrobi opinie oblatywacza wszystkiego co sie rusza przed nim, ona latwodajki kazdemu kiedy i gdzie zechce (zakladajac, ze nie byla pijana w sztok i nie byl to pierwszy szybki numerek). Po rowno bedzie. Tylko zgadnij, komu trudniej bedzie te opinie nosic i znosic teraz i w przyszlosci:)) Taki to juz ten swiat niesprawiedliwy. On wyjdzie na lekkoducha i kobieciarza, ona na tania dziwke, sorry darmowa. Do mnie pretensji nie miej, ze tak sie wlasnie ocenia chlopcow i dziewczeta.

No ale z Twojej strony, to ja bym sie innej reakcji nie spodziewala tak czy inaczej.

13

Ona blondynka, on trochę starszy... obóz wakacyjny, on ją podrywał, w końcu się bzyknęli pod prysznicem. Są małżeństwem...

Wiele małżeństw tak się tworzy... dokładnie jak w tym wątku. Spodobali się sobie, uprawiali seks, a potem się poznawali.

Najpierw seks, potem miłość. Zdarza się.

14 Ostatnio edytowany przez starlet007 (2015-04-14 14:26:30)

Mussuka napisał/a:
NinaLafairy napisał/a:

Ale hipokryzja...
Ahahaha prosze Cie Mussuka, bo smieszne to jest w tym momencie.

Dlaczego hipokryzja? On sobie wyrobi opinie oblatywacza wszystkiego co sie rusza przed nim, ona latwodajki kazdemu kiedy i gdzie zechce (zakladajac, ze nie byla pijana w sztok i nie byl to pierwszy szybki numerek). Po rowno bedzie. Tylko zgadnij, komu trudniej bedzie te opinie nosic i znosic teraz i w przyszlosci:)) Taki to juz ten swiat niesprawiedliwy. On wyjdzie na lekkoducha i kobieciarza, ona na tania dziwke, sorry darmowa. Do mnie pretensji nie miej, ze tak sie wlasnie ocenia chlopcow i dziewczeta.

Nie,  takie ocenianie nie jest już takie powszechne jak kiedyś. Każdy widzi tak jak sam uważa. Zakłamanie, obłuda, hipokryzja. Co tu ma płeć do rzeczy? Dziewczyna otwarcie i szczerze podchodzi do swojego ciała, seksu, znajomości. Dziwka robi to za pieniądze. Ona dla własnej przyjemności.  Tak samo jak chłopak. Ona tylko  musi na siebie uważać ze względu na ewentualne konsekwencje.
I odpowiadając na pytanie, tak, pozwolę swoim córkom, albo inaczej, nie potępie, jeśli zechcą w ten sposób żyć. To mądre, ogarnięte młode kobietki. Pozwoli im to poznać lepiej przyjemność,  typy ludzi, zdefiniować partnera, mądrzej wybrać. Jeżeli do  tej sprawy podejda zgodnie ze swoimi poglądami, otwarcie,  to i w związku będą umiały szczerze rozmawiać, artykułowac  potrzeby i oczekiwania. Co, moim zdaniem, jest dla partnera lepsze niż "cnotka niewydymka", która  może poszczycić się  nietykalnościa, ale potem odstawia  go w kąt, a chłopina  biedny nie wie, o co kaman. Prawda, Franku?
.

15

Gary napisał/a:

Ona blondynka, on trochę starszy... obóz wakacyjny, on ją podrywał, w końcu się bzyknęli pod prysznicem. Są małżeństwem...

Wiele małżeństw tak się tworzy... dokładnie jak w tym wątku. Spodobali się sobie, uprawiali seks, a potem się poznawali.

Najpierw seks, potem miłość. Zdarza się.

Gary...a wiedzial chociaz jak ma na imie jak ja bzykal? Czy raczej najpierw podrywal? Bo w tym watku autor bzyknal, ze tak powiem ekspresowo i nie do konca wiedzial nawet kogo.

Ja nie jestem za celibatem, ale do cholery, zeby tak incognito d..y dawac?

16

Jak się bzyknęli anonimowo to może niech się poznają i zobaczą co dalej. Autor powinien do niej napisać.

W mojej historii oczywiście że znali się kilka dni... Może do bani przykład... masz rację.

17

Gary napisał/a:

Jak się bzyknęli anonimowo to może niech się poznają i zobaczą co dalej. Autor powinien do niej napisać.

W mojej historii oczywiście że znali się kilka dni... Może do bani przykład... masz rację.

Wiesz co, ja nawet zrozumialabym to, ze cos ich tam opetalo nagle i padli sobie w ramiona, bywa, grom z nieba itp.

Tylko, ze skoro po tym odgromieniu oni nawet sie sobie nie przedstawili tylko poszli w swoja strone, to to dla mnie jest dziwaczne i jakies plytkie. Rym cym cym, do widzenia i tyle ja widzial.

18 Ostatnio edytowany przez starlet007 (2015-04-14 14:53:57)

Więc co? Wszystko jest tylko kwestią czasu? A kto o nim decyduje?  Jakiś podręcznik savoir- vivre o seksie? No błagam.
Nie znacie dziewczyny, ale z góry przyjmujecie, że to jej zwyczaj. Idzie do klubu, wyrywa ciacho, nie pyta o imię,  przelatuje i już. Zresztą, jeśli jest nimfomanka lub seksoholiczka, tak może być. A może to jednorazowy wybryk. Może on się jej po prostu spodobał. I może coś z tego będzie. A może nie.
Smieszna jest osoba, która podkreśla, że ona to z.nim spała dopiero po pół roku, roku, ślubie, bo wcześniej to kur**two. Jej doopa,  jej sprawa. Stąd się biorą te chore stereotypy i negowane odstepstwa od nich - z nietolerancji i oceniania ludzi po pozorach.

19

Mussuka napisał/a:

Tylko, ze skoro po tym odgromieniu oni nawet sie sobie nie przedstawili tylko poszli w swoja strone, to to dla mnie jest dziwaczne i jakies plytkie. Rym cym cym, do widzenia i tyle ja widzial.

Ona myśli, że to on powinien pierwszy się odezwać, a on się zastanawia czy powinien.

20

starlet007 o co do mnie kaman!?
Moralność a stereotypy to co innego. Acha Rozumiem ze zaczynamy znajomosc od ruchanka...i dopiero jak to bedzie pasowac to sie zaczynamy poznawac lub jak nie mamy sobie cos do powiedzenia
to do widzenia ...a czasami nawet tego nie zrobimy. Albo zyjemy z zasadami albo nie zyjemy. jeśli nie zyjemy to po co te całe zwiazki, malzenstwa, celibaty, sztuka kochania, rozne pozycje.
Moze najlepiej niech tak bedzie z zasady...podoba mi sie kobitka podchodze do niej bzykam ja mam wytrysk...koncze odchodze i ide na kawke do kumpeli lub do kolegi na piwo. A co tam bedzie to mnie malo obchodzi moze ja spotkam jeszcze moze nie, moze bedzie w ciazy moze nie bedzie, moze jest jakims nosicielem moze nie ...a czy to wazne....po co sie bawic w romantyczne kolacje, adorowanie, szanowanie kobiet ....po co tracic czas skoro to takie głupie, po co zatem to całe forum walka o drugą osobę. szkoda mi tylko tych dzieci  ktore zostaną poczęte w kiblu w dyskotece czy w mamusi i tatusia sypialni. A wiesz jesli ktos nie wie komu du..y nadstawia bo troche nieodpowiedzialne...
wiesz starlet007 pies sie spieszył i ślepe wyszły big_smile

21

Prawda jest taka ze my rano zamiast sie poznac lepiej to sie jeszcze bzyknelismy kilka razy ....

22 Ostatnio edytowany przez starlet007 (2015-04-14 16:05:45)

:-)  Dziecku jest naprawdę wszystko jedno, gdzie zostanie poczęte. Ważne, by po porodzie kochane było. A tatusia się znajdzie, to nie Chiny, gdzie ludzi masa i wszyscy podobni. Testy to potwierdzą i się nie wywinie.
Ale dlatego seks to jest w ogóle zabawa dla ludzi. inteligentnych, i dla takich jest też ocenianie innych. Inaczej wygłaszają oni potem takie teorie, nadinterpretujac zapodane informacje. Skoro chłopak ma chęć podtrzymać kontakt, coś mu się  w niej spodobało.
A co Ciebie, znałes swoją kobietę przed seksem, teoretycznie wiedziałeś jaka jest, być może cnotliwa i szanująca się. Ale też najwidoczniej nieswiadoma wlasnej seksualności, lub po prostu oziębła. I co z tego teraz masz? Płacz i frustrację seksualną.

23

rambo88 napisał/a:

Prawda jest taka ze my rano zamiast sie poznac lepiej to sie jeszcze bzyknelismy kilka razy ....

Czyli jednak nie w kiblu?  :-)
Może była wyposzczona ;-)

24

A kto powiedział ze to bylo w kiblu  ?
Ogolnie to umowilismy sie na seks bez zoobowiazan, bez zadnych zwiazkow itp ale ja teraz chcialbym podtrzymac z nia kontakt tylko glupio mi i nie wiem jak....

25

Szczerze, otwarcie, grzecznie i szybko, zanim ona pomyśli, że ja olales.

26

Franek2014 napisał/a:

Moralność a stereotypy to co innego. Acha Rozumiem ze zaczynamy znajomosc od ruchanka...i dopiero jak to bedzie pasowac to sie zaczynamy poznawac lub jak nie mamy sobie cos do powiedzenia
to do widzenia ...a czasami nawet tego nie zrobimy. Albo zyjemy z zasadami albo nie zyjemy. jeśli nie zyjemy to po co te całe zwiazki, malzenstwa, celibaty, sztuka kochania, rozne pozycje.
Moze najlepiej niech tak bedzie z zasady...podoba mi sie kobitka podchodze do niej bzykam ja mam wytrysk...koncze odchodze i ide na kawke do kumpeli lub do kolegi na piwo. A co tam bedzie to mnie malo obchodzi moze ja spotkam jeszcze moze nie, moze bedzie w ciazy moze nie bedzie, moze jest jakims nosicielem moze nie ...a czy to wazne....po co sie bawic w romantyczne kolacje, adorowanie, szanowanie kobiet ....po co tracic czas skoro to takie głupie, po co zatem to całe forum walka o drugą osobę. szkoda mi tylko tych dzieci  ktore zostaną poczęte w kiblu w dyskotece czy w mamusi i tatusia sypialni. A wiesz jesli ktos nie wie komu du..y nadstawia bo troche nieodpowiedzialne...
wiesz starlet007 pies sie spieszył i ślepe wyszły big_smile

Jak ja uwielbiam takich misjonarzy co to uważają, że mają monopol na znajomość jedynej słusznej drogi życiowej...
Franek, nie wszyscy muszą mieć takie podejście do seksu, jakie Tobie wydaje się właściwe. Nie wszyscy szukają związku. Ba, na różnych etapach życia ten sam człowiek może szukać zupełnie różnych rzeczy. I nie każde bzykanko na pierwszym spotkaniu jest tym samym.

Niektórzy wolą romantyczne kolacje i adorowanie, inni seks w klubowej toalecie. Czy to robi Tobie jakąś krzywdę? Ktoś Cię zmusza do seksu na pierwszym spotkaniu? Wątpię. Cóż Ci w takim razie przeszkadzają osoby, które, świadomie i bez przymusu, decydują się na numerek bez kolacyjek i głębszych uczuć?

Dlaczego zakładasz, że "najpierw ruchanko, potem poznawanie"? A może te osoby wcale nie chcą się bliżej poznawać? Może skorzystały wyłącznie ze swojej fizyczności? Zrobiły to dobrowolnie, nie z Tobą, więc po co koniecznie musisz je oceniać?

A jeśli ktoś nie chce wchodzić w związki to ma obowiązek żyć w celibacie? To jakiś zapis w Konstytucji RP jest? Czy może ten ktoś ma robić drugiej osobie wodę z mózgu i wmawiać wielkie zainteresowanie i domek z ogródkiem, żeby móc "przyzwoicie" się poseksić? No błagam... Jeśli dwie dorosłe osoby chcą coś ze sobą robić, obojgu dane zachowanie odpowiada to niech inne dorosłe osoby zajmą się zarządzaniem swoimi tyłkami a od ich tyłków się odczepią.

27

vinnga: powiedzmy w jakis stopniu zgodze sie z toba ...wiec po co autor po fakcie sie nas doradza...przeciez wiedzial co robi...wiedzial jakie beda konsekwencje ...zachowania itp.
taki troche fajowaty..od du..y strony sie zabrał big_smile i w przenosni i doslownie big_smile

28

starlet007 napisał/a:

Dziewczyna otwarcie i szczerze podchodzi do swojego ciała, seksu, znajomości. Dziwka robi to za pieniądze. Ona dla własnej przyjemności. .

Dla pieniędzy to robi prostytutka.A dziwka po prostu rżnie się z kim popadnie, tak jak na załączonym obrazku.
Można sobie to chwalić albo krytykować, ale nazywajmy rzeczy po imieniu.

**
Autorze, wykaż dystans i podejdź do sytuacji z humorem.Jak mniemam nie wiążesz z tą panią planów na dalszą część życia, tylko spodziewasz się okazjonalnej powtórki.Ona zapewne też, więc totalny luz.

29

Jeszcze rano kilka razy... noooo... to musiało być fajnie. Pozazdrościć czy pogratulować?

Dlaczego do niej nie napiszesz? Nie bądź ciapa... Napisz "Hej cześć! Było cudownie. Chciałbym to kiedyś powtórzyć. A tak w goóle go jak masz na imię?".

30

No napisalem ale tak jak sie domyslalem podala mi celowo zly nr. No trudno....

31

rambo88 napisał/a:

No napisalem ale tak jak sie domyslalem podala mi celowo zly nr. No trudno....

Nie martw się, przynajmniej jeśli coś zmajstrowałeś nie pociągnie Cie za 9 miesięcy do odpowiedzialności. Hehe big_smile

Swoją drogą to chodziło jej tylko o seks i Tobie również, taki układ.

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co napisać nieznanej dziewczynie po wspólnej nocy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024