śluz po owulacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: śluz po owulacji

Witam, miesiączkę miałam 19.03 i trwała 5 dni, cykle mam 28 dniowe,śluz płodny zauważyłam 28.03(śluz rozciągliwy,przezroczysty), po owulacji powinnam już być, od kilku dni zauważyłam dziwny śluz, na wkładce nie ma go dużo a jak już jest to jest taki kremowy,śliski,mokry,lecz podczas oddawania moczu leci rozciągliwy i też koloru białego,kremowego, jak się podcieram to też jest tego śluzu trochę.Powinnam mieć dni nie płodne i brak śluzu lub taki jak zawsze miałam suchy i w bardzo małej ilości. Co może oznaczać ten śluz?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: śluz po owulacji

Podnieciłaś się smile

Olye napisał/a:

Witam, miesiączkę miałam 19.03 i trwała 5 dni, cykle mam 28 dniowe,śluz płodny zauważyłam 28.03(śluz rozciągliwy,przezroczysty), po owulacji powinnam już być, od kilku dni zauważyłam dziwny śluz, na wkładce nie ma go dużo a jak już jest to jest taki kremowy,śliski,mokry,lecz podczas oddawania moczu leci rozciągliwy i też koloru białego,kremowego, jak się podcieram to też jest tego śluzu trochę.Powinnam mieć dni nie płodne i brak śluzu lub taki jak zawsze miałam suchy i w bardzo małej ilości. Co może oznaczać ten śluz?

Albo jesteś w ciąży albo ewoluujesz w stronę Helix pomatia.

4

zapytaj lekarza smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024