'' Nowa '' - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » '' Nowa ''

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: '' Nowa ''

Dobry Wieczór, Wszystkim! smile

Przez przypadek weszłam na Waszą stronę. Poczytałam troszkę i pomyślałam, że może chociaż tu będę pasować.. smile A przynajmniej mam taką nadzieję.

Przedstawię się :

Mam 17 lat, niedługo 18, ale pomimo młodego wieku, bardzo wiele przeżyć, doświadczeń, cierpień i bólu. Czuję, że ludzie odwracają się ode mnie, jak tylko mnie poznają..ponieważ, niestety nie umiem kłamać i kiepsko udaję. Myślę, że jak osoba lubi ze mną rozmawiać, to mogę jej zaufać i mówię o problemach, których sama nie potrafię ogarnąć.. ale łudzę się. To kolejna osoba, która odchodzi, bo ludzie nie lubią rozmawiać o problemach, nie lubią smutnych ludzi. A ja? Ja potrzebuje po prostu kogoś komu zaufam w zupełności, kogoś kto mnie nie zawiedzie, ale wiem, że kogoś takiego nie znajdę, gdyż takich ludzi typu '' mi możesz zaufać '', '' ja nie zawiodę, nie jestem taki/a'', ''będę z Tobą zawsze, nie przejmuj się '' już nie ma. Ci co mieli być na ''zawsze'' odeszli po prostu. wink Chciałabym się zmienic, nie być taka naiwna, ale nie mam pojęcia jak mam to zrobić. Mam nadzieję, że będąc tu o ile będę mogła i mnie przyjmiecie, będziecie chcieli przyjąć, znajdę ludzi, którzy pomogą mi zmienić swoje nastawienie do życia, nauczą mnie, że nie warto ufać wszystkim i pomogą zbudować pewność siebie, bo jak na razie sięga ona zera wink

Może ktoś z Was zainteresuje się głupią wiadomością, zagubionej dziewczyny w wielkim świecie pełnym bólu i fałszu i pokaże, że życie jest całkiem inne...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: '' Nowa ''

Oj chyba tu też nikogo nie znajdę.. no trudno smile

3

Witaj zagubiona! To przykre, że już tak wiele doświadczyłaś cierpienia w życiu. Możesz o tym opowiedzieć jeśli chcesz. Kto Cię tak skrzywdził?

4

O Witam smile!
Jednak ktoś odpowiedział smile
Po prostu ludzie..

5

No a kogo się spodziewałaś? Opowiedz o swoich problemach. Być może ktoś Ci doradzi, a na pewno wysłucha. Nie musisz niczego udawać.

6

zagubiona_27 napisał/a:

O Witam smile!
Jednak ktoś odpowiedział smile
Po prostu ludzie..

Tutaj na forum możesz pisać o wszystkim co Ci leży na serduszku anonimowo:) Jest wielu ludzi, którzy chętnie doradzą, pocieszą, a jak będzie trzeba - zmobilizują:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » '' Nowa ''

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024