"72 po" krwawienie, pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » "72 po" krwawienie, pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: "72 po" krwawienie, pomocy

Dwa dni temu wzięłam tabletkę Escapelle (72 po) , parę godzin po jej zażyciu,dostałam krwawienia,trwa ono do dzisiaj,nie jest zbyt duże,ale czuję się jak podczas zwykłego okresu,boli mnie brzuch,kręci mi się w głowie. Czuję się jakbym miała okres. Czy to możliwe, żebym dostała go tak szybko?  Dodam,że do mojej miesiączki zostało mi 10 dni, według kalendarzyka.  Co to za krwawienie?  Jeśli nie okres to po jakim czasie może przejść?  Boję się, leci już tak samo drugi dzień.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "72 po" krwawienie, pomocy
najciemniej napisał/a:

Dwa dni temu wzięłam tabletkę Escapelle (72 po) , parę godzin po jej zażyciu,dostałam krwawienia,trwa ono do dzisiaj,nie jest zbyt duże,ale czuję się jak podczas zwykłego okresu,boli mnie brzuch,kręci mi się w głowie. Czuję się jakbym miała okres. Czy to możliwe, żebym dostała go tak szybko?  Dodam,że do mojej miesiączki zostało mi 10 dni, według kalendarzyka.  Co to za krwawienie?  Jeśli nie okres to po jakim czasie może przejść?  Boję się, leci już tak samo drugi dzień.

polecam wątek http://www.netkobiety.pl/t19782.html

3

Odp: "72 po" krwawienie, pomocy

Ja mam całkiem odwrotny problem...po zastosowaniu tabletki nie mam okresu,do tego bardzo bolą mnie piersi i są nabrzmiałe (co wczesniej miało miejsce tylko jeden dzień przy owulacji i nie z takim nasileniem,teraz trwa to tydzien).W ulotce pisało o pojawieniu sie większej ilości sluzu,u mnie on całkowice zanikł.Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny chociaż może po tygodniu to jeszcze za wczesnie zeby coś wyszło...

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » "72 po" krwawienie, pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024