Nie jestem pewna co?to oznacza. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie jestem pewna co?to oznacza.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Nie jestem pewna co?to oznacza.

Witam wszystkich,dzis sie tu zarejestrowałam.Muj problem polega na tym,ze nie wiem jak mam odebrac swojego merzczyzne.Nie da sie tego napisać w skrucie wiec zaczne od konkretów>Zyje z meżczyzna od 8lat kiedys to ja zniszczyłam kobiecie zycie bo to on zostawił swoja partnerke dla mnie.Dla niej i dla mnie była to udreka nocne telefony podziały majatku itp.Ja przez ten okres 8 lat nie oczekiwałam od niego nic poza szacunkiem i miłoscia nie ukrywam ze budowalismy nasza przyszłosc na nowo nowy dom warsztat samochodowy od podstaw.W Tą sobote nie odbierał tel strasznie sie martwiłam wiec wsiadłam w samochód i pojechałam tam gdzie buduje sie nasz warsztat i doznałam szoku siedziała tam ona.Musze tez napisac ze jest mu jeszcze winna spora sume pieniedzy jako spłata.CO? mam o tym myslec poradzcie. Marta

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie jestem pewna co?to oznacza.

O czym- ze sie z nia spotkal?
Moze w sprawie pieniedzy- trzeba by jego zapytac....

Ciesz sie, ze nie byl z nowa....

3

"kiedys to ja zniszczyłam kobiecie zycie"

Może karma ?

4

Chyba le.piej bym to zniosła jak była by to inna. Czy dla pieniedzy sie z nim spodkała nie wiem bo od razu wyszłam balam sie zebym nie powiedziała czegos co mogła bym puzniej załowac.Za to on powiedział do mnie co? Ty tu robisz.I z Góry dziekuje za szybka odpowiedz:)

5

Od soboty minęło sporo czasu , nie rozmawiałaś z partnerem o tej sytuacji  ??

6

Moze i karma ale dla mnie ta kobieta nie ma zadnych ambicji.W zyciu napewno nie liczą sie wyłacznie pieniadze,istnieje przecierz jeszcze szacunek i milosc.Nie wolno wszystkiego przeliczac na pieniadze.Czy?był by na tyle głupi zeby po tym wszystkim co ona mu zrobiłaJej zaufac???

7

Rozmawiałam stwierdził ze czegos szuka ale sam nie wie czego. Ze on potrzebuje spokoju jest starszy od mnie o 15 lat ja mam 31

8

napisz coś więcej o jego małżeństwie, jaki był powód  ich rozstania ,  czy byłaś jego kochanka??

Ciężko cokolwiek doradzić.

9

I czy?powiedział cos konkretnego nie!Nie wiem czy prubuje mnie sprawdzic?w jakis sposub czy?bede walczyc sama nie wiem własnie:(

10

Tak byłam jego kochanka ale ich maluzenstwo rozpadało sie za nim sie poznalismy.

11

Ma z zona dwoje dorosłych dzieci które od osmiu lat nie chciały z nim rozmawiac nie znały ojca.Zona zabrała mu wszystko bo to ja prosiłam go zeby oddał. A teraz gdy warsztat gotowy i przynosic bedzie dobre zyski pojawiła sie!Zona

12

marta-so napisał/a:

Tak byłam jego kochanka ale ich maluzenstwo rozpadało sie za nim sie poznalismy.

marta napisz  " coś " więcej nie oznacza jednego zdania bo z tego nic nie wynika.

Na razie mamy.

Byłaś jego kochanka.
On był na budowie z ex.zona
nie odbierał telefonu , pojechałaś do niego
On był zaskoczony Twoja wizytą a Ty sie wycofałaś.
Po wszystkim  nie chciał  wyjaśniać w jakim celu było spotkanie  , bo potrzebuje spokoju .

Co tu mamy doradzić. On Ci powinien wszystko wyjaśnić - jesteście w związku 8lat.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie jestem pewna co?to oznacza.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024