Witam wszystkich,dzis sie tu zarejestrowałam.Muj problem polega na tym,ze nie wiem jak mam odebrac swojego merzczyzne.Nie da sie tego napisać w skrucie wiec zaczne od konkretów>Zyje z meżczyzna od 8lat kiedys to ja zniszczyłam kobiecie zycie bo to on zostawił swoja partnerke dla mnie.Dla niej i dla mnie była to udreka nocne telefony podziały majatku itp.Ja przez ten okres 8 lat nie oczekiwałam od niego nic poza szacunkiem i miłoscia nie ukrywam ze budowalismy nasza przyszłosc na nowo nowy dom warsztat samochodowy od podstaw.W Tą sobote nie odbierał tel strasznie sie martwiłam wiec wsiadłam w samochód i pojechałam tam gdzie buduje sie nasz warsztat i doznałam szoku siedziała tam ona.Musze tez napisac ze jest mu jeszcze winna spora sume pieniedzy jako spłata.CO? mam o tym myslec poradzcie. Marta
O czym- ze sie z nia spotkal?
Moze w sprawie pieniedzy- trzeba by jego zapytac....
Ciesz sie, ze nie byl z nowa....
"kiedys to ja zniszczyłam kobiecie zycie"
Może karma ?
Chyba le.piej bym to zniosła jak była by to inna. Czy dla pieniedzy sie z nim spodkała nie wiem bo od razu wyszłam balam sie zebym nie powiedziała czegos co mogła bym puzniej załowac.Za to on powiedział do mnie co? Ty tu robisz.I z Góry dziekuje za szybka odpowiedz:)
Od soboty minęło sporo czasu , nie rozmawiałaś z partnerem o tej sytuacji ??
Moze i karma ale dla mnie ta kobieta nie ma zadnych ambicji.W zyciu napewno nie liczą sie wyłacznie pieniadze,istnieje przecierz jeszcze szacunek i milosc.Nie wolno wszystkiego przeliczac na pieniadze.Czy?był by na tyle głupi zeby po tym wszystkim co ona mu zrobiłaJej zaufac???
Rozmawiałam stwierdził ze czegos szuka ale sam nie wie czego. Ze on potrzebuje spokoju jest starszy od mnie o 15 lat ja mam 31
napisz coś więcej o jego małżeństwie, jaki był powód ich rozstania , czy byłaś jego kochanka??
Ciężko cokolwiek doradzić.
I czy?powiedział cos konkretnego nie!Nie wiem czy prubuje mnie sprawdzic?w jakis sposub czy?bede walczyc sama nie wiem własnie:(
Tak byłam jego kochanka ale ich maluzenstwo rozpadało sie za nim sie poznalismy.
Ma z zona dwoje dorosłych dzieci które od osmiu lat nie chciały z nim rozmawiac nie znały ojca.Zona zabrała mu wszystko bo to ja prosiłam go zeby oddał. A teraz gdy warsztat gotowy i przynosic bedzie dobre zyski pojawiła sie!Zona
Tak byłam jego kochanka ale ich maluzenstwo rozpadało sie za nim sie poznalismy.
marta napisz " coś " więcej nie oznacza jednego zdania bo z tego nic nie wynika.
Na razie mamy.
Byłaś jego kochanka.
On był na budowie z ex.zona
nie odbierał telefonu , pojechałaś do niego
On był zaskoczony Twoja wizytą a Ty sie wycofałaś.
Po wszystkim nie chciał wyjaśniać w jakim celu było spotkanie , bo potrzebuje spokoju .
Co tu mamy doradzić. On Ci powinien wszystko wyjaśnić - jesteście w związku 8lat.