POMOC! ! ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez czyjestto (2015-03-19 23:29:44)

Temat: POMOC! ! !

;llK

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: POMOC! ! !
czyjestto napisał/a:

Śmierć grozi mojej ukochanej która czuje się bardzo osamotniona, jest ćpunką, bardzo samotna, upośledzona,  jak trafić do tak chorej kobiety?  Jestem za eutanazją choć nie toleruję zabijania ludzi... i stąd.. jak można się starać o wzgląd brzydkiej kobiety? 
Otóż bardzo mnie boli serce gdy widzę tyle bólu w jej oczach.  Wykorzystam ją i porzucę, będąc zdesperowana...nie przeżyje tego.   

Bardzo ciężko dźwiga się taki krzyż, moje podejście do budowania bezpieczeństwa i schronu w sercu dla Kobiety było najważniejsze od urodzenia, stąd kompletny brak sumienia, po trupach po prace zawsze. 

Kobieta jest bliższa popełnieniu samobójstwa gdyż to na mężczyźnie spoczywa obowiązek zarabiania pieniędzy a ćpunka nawet nie zamierza się zameldować w ciuchach roboczych.

Jak mam tą oschłość wyleczyć?
Nic wyjaśniać nie trzeba, wszystko zawarte w poście.

Nie chcesz wdawać się w szczegóły? trudno. W odpowiedzi tez nie będzie szczegółów...
Sam nic nie zrobisz, stwarzasz tylko komfort ćpania i pogłębianie się uzależnienia. Terapia uzależnień wbrew woli uzależnionego z góry jest skazana na porażkę...
Jest tylko jedna metoda - zachęcić do chcenia, a nie dokona się tego inaczej jak na pozwoleniu żeby uzależniony osiągnął dno. Wtedy jest szansa, że zacznie chcieć wychodzić z tego uzależnienia.
Czyli mówiąc wprost - zostaw ją samej sobie....
I nie jest to znieczulica...

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024