Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-03-15 16:51:54

Ada
Powoli się zadomawiam

Korporacyjne zwyczaje

Nienawidzę miejsca, w którym pracuję, nienawidze mojej korporacji!Muszę udawać, że się tak wszyscy bardzo uwielbiamy, uśmiechać się do wszystkich. Tam panuje w rzeczywistości zawiść! Najbardziej nie lubię dziewczyn z HR! Najbardziej zakłamany departament! One przede wszystkim udaja przed nami jak jest wspaniale, a jak pomyślę, że jak niektórzy odchodzili, i przynosili wypowiedzenia, to one potrafiły powiedzieć, że przeciec my Cię zwalniamy! Ja się pytam czy to jest zgodne z prawem? Żeby ludziom brudzić w papierach z zawiści że odchodzą do konkurencji? A odchodzą, bo mają podstawy! Organizują nam wciąż jakieś wspólne wyjścia, jakieś obiadki, konkursy, spotkania, wprowadzają styl ubierania, zachowania, takie to wszystko nadęte i  nieprawdziwe! Czy u Was też tak jest?

#2 2008-03-30 14:24:32

lukka
Gość

Re: Korporacyjne zwyczaje

Dla mnie najgorszym zwyczajem jest uczestniczenie w imprezach integracyjnych! Bardzo tego nie lubię, takie integrowanie się na siłę, wszyscy się uśmiechają, udają welką miłość i wzajemną sympatię!A tak poza tymi imprezami to przecież nie wychodzimy wcale na piwo, w ogóle się nie spotykamy, jedynie w pracy!To po co udawać, że jest inaczej!

Dodaj odpowiedź

Stopka forum