Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Nienawidzę miejsca, w którym pracuję, nienawidze mojej korporacji!Muszę udawać, że się tak wszyscy bardzo uwielbiamy, uśmiechać się do wszystkich. Tam panuje w rzeczywistości zawiść! Najbardziej nie lubię dziewczyn z HR! Najbardziej zakłamany departament! One przede wszystkim udaja przed nami jak jest wspaniale, a jak pomyślę, że jak niektórzy odchodzili, i przynosili wypowiedzenia, to one potrafiły powiedzieć, że przeciec my Cię zwalniamy! Ja się pytam czy to jest zgodne z prawem? Żeby ludziom brudzić w papierach z zawiści że odchodzą do konkurencji? A odchodzą, bo mają podstawy! Organizują nam wciąż jakieś wspólne wyjścia, jakieś obiadki, konkursy, spotkania, wprowadzają styl ubierania, zachowania, takie to wszystko nadęte i nieprawdziwe! Czy u Was też tak jest?
Dla mnie najgorszym zwyczajem jest uczestniczenie w imprezach integracyjnych! Bardzo tego nie lubię, takie integrowanie się na siłę, wszyscy się uśmiechają, udają welką miłość i wzajemną sympatię!A tak poza tymi imprezami to przecież nie wychodzimy wcale na piwo, w ogóle się nie spotykamy, jedynie w pracy!To po co udawać, że jest inaczej!