kto chce jechać za granicę do pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » kto chce jechać za granicę do pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: kto chce jechać za granicę do pracy

Witam!

Szukam, kobietki kogoś, kto chciałby wyjechać ze mną za granicę do pracy. Mam 25 lat, wykształcenie wyższe ale tylko średnią znajomość języka angielskiego, więc raczej praca fizyczna: fabryka, sprzątaczka, pokojówka itp. Praca raczej przez pośrednika, wyjazd nawet od zaraz. Jestem z powiatu szczecineckiego. Czekam na odpowiedzi:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kto chce jechać za granicę do pracy
veronanika napisał/a:

Witam!

Szukam, kobietki kogoś, kto chciałby wyjechać ze mną za granicę do pracy. Mam 25 lat, wykształcenie wyższe ale tylko średnią znajomość języka angielskiego, więc raczej praca fizyczna: fabryka, sprzątaczka, pokojówka itp. Praca raczej przez pośrednika, wyjazd nawet od zaraz. Jestem z powiatu szczecineckiego. Czekam na odpowiedzi:)

Ja już na straconej jestem pozycji... Nie znam języka a i brak motywacji chciałam udowodnić komuś  , ze potrafię ale w jednej chwili go olałam ... Ale nie powiem chciałabym jeszcze raz zobaczyć Anglię i pracować tam tylko teraz to już nie ma sensu.... Tu poznałam kogoś wartościowego tylko szkoda , że nigdy nie będzie mój... A Rafał cóż inna bajka... możemy tylko rozmawiać przez skype .

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » kto chce jechać za granicę do pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024