Pierwszy raz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Pierwszy raz

Witam, ostatnio mialem swoj pierwszy raz z duzo starsza kobieta (nie jest to zadna prosrostytutka) ja mam 23 ona 42 ale jak na te lata wyglada lepiej niz niejedna nastka:). Mielismy całą noc dla siebie na poczatku bawilismy sie ponad 2h zanim w nia wszedlem, myslalem ze doznam duzego podniecenia ale byla tak mokra ze moglem to robic do rana i w sumie tak bylo przez cala noc praktycznie bawilismy sie caly czas, oral doprowadzal mnie do szalu ale zakonczenia nie bylo, tak samo jak ją bralem na rozne sposoby, moglem tak caly czas w koncu musialem sie zdrzemnac z 1,5h zeby mogl znowu stac. Coś jest ze mna nie tak? Czy wynikalo to raczej ze stresu i mojego zmeczenia bo praktycznie spalem 4h dzien wczesniej i jeszcze po pracy bylem zmeczony? Do tego pilismy wino ale nie duzo i powoli. Niedlugo spotkamy sie ponownie bo oboje tego chcemy, jak myslicie czy za drugim razem dam rade skonczyc? Co zrobic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy raz

Być cierpliwym wink
Doświadczona kobieta doprowadzi Cię do orgazmu w kilkanaście sekund.
A ona widocznie chciała się z Tobą pobawić.

3 Ostatnio edytowany przez Clint Jones (2015-02-12 10:31:32)

1. Nie stresuj się/nie emocjonuj się przesadnie,
2. Nie masturbuj się kilka dni przed;
3. Bądź wyspany/wypoczęty.

Zaczynałem podobnie jak Ty i w sumie miałem podobny problem do Twojego. Ja 18-19 lat, ona 40+ z dwójką nastoletnich dzieci i mężem... policjantem. Więc w sumie ja to miałem powody do stresu big_smile

4 Ostatnio edytowany przez znikam (2015-02-12 10:40:16)

Clint Jones napisał/a:

1. Nie stresuj się/nie emocjonuj się przesadnie,
2. Nie masturbuj się kilka dni przed;
3. Bądź wyspany/wypoczęty.

Zaczynałem podobnie jak Ty i w sumie miałem podobny problem do Twojego. Ja 18-19 lat, ona 40+ z dwójką nastoletnich dzieci i mężem... policjantem. Więc w sumie ja to miałem powody do stresu big_smile

no co ty? wyrwałeś żonę policjanta? mężatkę przy twoim pierwszym razie? dobre big_smile

5

Zapomnialem dopisac ze calym w nią nie wejde bo mam sporego a nie chce zeby ja bolalo, jak sie masturbuje to potrafie praktycznie dojsc kilka razy pod rzad z krotkimi przerwami i obawialem sie w sumie ze za pierwszym razem dojde zanim w nią wejde ale okazalo sie zupelnie odwrotnie, ona sie bardzo starala widzialem to przyjemnosc mialem duza nawet rano nogi jak z waty ale nie doszedlem:(
Moja tez ma dwojke dzieci troche niewiele mlodszych ode mnie ale nam to nie przeszkadza i bedziemy na pewno kontynuowac nasza znajomosc. Jej jest ze mna bardzo dobrze ale ja chcialbym czerpac z tego duzo wiecej przyjemnosci mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem..

6

znikam napisał/a:

no co ty? wyrwałeś żonę policjanta? mężatkę przy twoim pierwszym razie? dobre big_smile

Raczej to ona mnie...

7

Niektórzy kończą po dwóch ruchach, a inni mogą godzinę bzykać i nie mają orgazmu. Tak to już jest. Mężczyźni są różni.

8

Nie stresuj sie, nie jest powiedziane ze tak ci zostanie:)

9

emilab87 napisał/a:

Być cierpliwym wink
Doświadczona kobieta doprowadzi Cię do orgazmu w kilkanaście sekund.
A ona widocznie chciała się z Tobą pobawić.

Podpisuję się pod wypowiedzią emilab87 obiema rękami.
Jak Twoja partnerka uzna, że nadszedł stosowny moment - na pewno skończysz. Nawet nie zauważysz ( wink  - żart oczywiście)

To co opisałeś w swoim poście to marzenie 95% nastolatków a i ...latków też nie mało.

Weź do serca sobie też radę Clinta Jonesa i będzie dobrze. Zero stresu. Rób swoje.

10 Ostatnio edytowany przez Reynevan von Bielau (2015-02-13 16:09:25)

Wiesz, to dziwne, ale nikt cię nie potępia na tym Forum, że uwodzisz starszą kobietę (mąż ?? i dzieci??). Nikt nie potępia Twej sympatii...
I ja też nie potępiam... Co dziwne. moja lepsza połowa po przeczytaniu wątku również Cię nie potępia.... Komentarz z jej strony był mnie więcej taki: "Ale fajna przygoda, młody, nieskażony, niewinny. Aż ciarki przechodzą !!

Powodzenia Stary !! Głowa do góry, na pewno będzie lepiej ( i to niedługo)...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024