Chcę spróbować trójkąta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę spróbować trójkąta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Chcę spróbować trójkąta

Czy to takie dziwne? Czy tylko mi wydaje się że to całkiem normalne? Że jako ludzie jesteśmy ciekawi nowych doznań, nowych rzeczy, nowych ludzi...  Nie wstydzę się tego. nie wiem czy mi się spodoba czy nie. Całowałam się z kobietą, lubię to. Mam męża i ostatnio coraz częściej proponuję mu taki układ. Jesteśmy małżeństwem 5 lat. Oboje z każdym razem próbujemy czegoś nowego, wprowadziliśmy gadżety erotyczne i jest fajnie. Nie ma nudy i nigdy nie było. Ale tak sobie pomyślałam że możemy spróbować czego nowego... szalonego. Czy tylko ja tak mam? Takie dziwne wizje innego świata?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcę spróbować trójkąta

Poczytaj o trójkątach na tym forum...

3

Skoro są"trójkąty" to logiczne, że nie tylko Ty masz takie upodobania...

4

Jak chcesz to Sobie rób w małżeństwie co chcesz. Ale musisz być świadoma ewentualnych (niespodziewanych) konsekwencji smile. Tylko tyle.

5

Nie bedziesz miala nic przeciwko, jesli Twoje  ,,dziwne wizje innego swiata" przypadna Twojemu mezowi bardziej do gustu niz by Ci bylo mile?
Przemysl to jeszcze smile

6

Dwóch mężczyzn i ja, kto wie. On i dwie kobiety? Nigdy!!!!

7

Niektórzy lubią wprowadzac takie innowacje i nie jest to nic złego jeśli wszystkim uczestnikom taki układ odpowiada. Ja osobiście nigdy w życiu, nie podzieliłabym się moim facetem z nikim innym, zresztą on mną też nie, więc u nas nie ma tematu, nie ma "problemu". Jesteśmy zbyt zazdrośni o siebie. Powiedz mi jak to jest u Was, nie ma zazdrości, zawsze mnie to ciekawiło ?:)

Lucy_p napisał/a:

Czy to takie dziwne? Czy tylko mi wydaje się że to całkiem normalne? Że jako ludzie jesteśmy ciekawi nowych doznań, nowych rzeczy, nowych ludzi...  Nie wstydzę się tego. nie wiem czy mi się spodoba czy nie. Całowałam się z kobietą, lubię to. Mam męża i ostatnio coraz częściej proponuję mu taki układ. Jesteśmy małżeństwem 5 lat. Oboje z każdym razem próbujemy czegoś nowego, wprowadziliśmy gadżety erotyczne i jest fajnie. Nie ma nudy i nigdy nie było. Ale tak sobie pomyślałam że możemy spróbować czego nowego... szalonego. Czy tylko ja tak mam? Takie dziwne wizje innego świata?

Macie 1/5 (ok. 20%) szansy ze po trojkacie wasze malzenstwo przetrwa. 4/5 zwiazkow się rozpada chyba ze idzie to pod kategorie jednorazowej zdrady (nie jest to typowe swingowanie) wtedy może szanse sa ciut większe? To tyle jeśli chodzi o rozsadek.

Oczywiście ze ludzie maja fantazje, pokusy. Swiadome zycie polega na swiadomym wyborze i wzięcia pod uwagę konsensekwencji tego. Wiele osob ma np. myśli żeby sobie zaciagnac sznur na szyje. Ale mało kto to robi.

9

Lucy to nie jest dziwne. Ludzie do tego tak podchodzą, to znaczy dziwnie. Ale wiele jest teraz trójkątów. Mnie osobiście z dwoma kobietami nie interesuje, ale z dwoma facetami ... hmm to co innego. smile

Witaj , ja też mam taki pomysł 1M +2K Mój facet bardzo lubi duuuże cycki i duuuże tyłki chciałabym poznać taką panią może i ja też bym się pobawiła kto to wie smile

11

znikam napisał/a:

Lucy to nie jest dziwne. Ludzie do tego tak podchodzą, to znaczy dziwnie. Ale wiele jest teraz trójkątów. Mnie osobiście z dwoma kobietami nie interesuje, ale z dwoma facetami ... hmm to co innego. smile

Sądząc po tym, co napisałaś w swoim wątku, to powinno być dwóch obcych i na dodatek, żeby było ciekawiej, żonatych...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę spróbować trójkąta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024