Hej, witam. Opiszę sytuację po krotce i w razie pytań będę dopowiadać już w komentarzach
Jestem z chłopakiem już prawie 1,5 roku, studiujemy w jednym mieście i od 3 miesiecy mieszkamy razem. Lecz pojawił się problem. Niedawno wyszło na jaw, ze w wakacje, gdy nie widzieliśmy się przez jakieś trzy tygodnie, założył fałszywe konto na fotce i kręcił z dziewczynami, żeby dostać od nich zdjęcia (dostał, jak je zobaczyłam to prawie się rozstaliśmy, ale jakimś cudem postanowiłam dać nam jeszcze szanse). załatwiliśmy tę sprawę, wszystkie konta zostały ujawnione i usunięte (mam nadzieję). Od tego czasu minęły już dwa miesiące a ja ciągle denerwuję się gdy widzę zdjęcia na insta, ktore on lubi (tylko dziewczyny), czy jak wyświetli mi się profil przez niego obserwowany (dziewczyny, najczęściej nie znające określenia "prywatność" czy "skromność"), lub w trzecim przypadku, jak on sam, przy mnie przegląda te profile i u każdej z tych lasek zostawia instagramowego "lajka" przy zdjęciu ich nóg, szpilek, tylka, cycków... już mam naprawdę serdecznie tego dość. Mówię mu o tym, ale mam wrażenie, że jemu jest przykro tylko jak to mówię, bo za chwilę znowu robi to samo, na przykład leży ze mną na łóżku i przegląda... czuję się bezsilna ![]()
Zachowuje się jak gówniarz, ile macie lat?
Postaw sprawę jasno że musi zmądrzeć, że Ci to przeszkadza (moim zdaniem to normalne po takich akcjach z fałszywym profilem).
Jeśli nic nie zmieni to znaczy że coś z nim, nie tak i nie za bardzo mu na Tobie, Twoim komforcie psychicznym i waszym związku zależy.
Niepotrzebnie dalas mu szanse.Liczysz na cud?Dalej bedzie robil to samo.Ufasz mu po tym?
Neta, jemu jeszcze za duzo brakuje do doroslosci.
Ty juz nie ufasz. juz mu cos zabraniasz, on jest taki cudny, ze udaje, ze przestal dla Ciebie dzi...mi sie interesowac...
a prawda jest taka, ze porzadny chlopak by nawet nie zacza bedac z Toba.
Dam Ci dobra rade, z ktorej zapewne nie skorzystasz i nauczysz sie na wlasnym tylku, a moze jestes wyjatkowa i posluchasz:
Zaproponuj mu, ze spotkacie sie za 5 lat, moze do tego czasu sie wyszumi i zmadrzeje...
a moze w tym czasie poznasz fajnego chlopaka i bedziesz szczesliwa,
czego Ci z calego serca zycze.
Teraz przy jego boku skazana jestes na cierpienie i przygladanie sie jak niszczy sie wasz zwiazek i Twoj komfort psychiczny razem z nim.