Cześć. Na wstępie chciałbym powitać wszystkich użytkowników forum. Teraz napiszę o sobie kilka słów. Mam na imię Piotr. Jak można się domyślić jestem mężczyzną. Mam 20 lat, jestem samotny. Drogie panie, od razu przepraszam, że zajmuję miejsce na forum skierowanego specjalnie do was. O sobie nie lubię mówić, wolę gdy opisują mnie inni, wtedy opinia na mój temat jest bardziej obiektywna. Przybyłem na to forum, z chęcią poznania wielu wrażliwych, otwartych, ładnych pań. Choć zapewne tutaj spotkam same takie;). To, że robię to za pomocą internetu jest wymuszone przez moją nieśmiałość. Od razu mówię, że nie jestem specjalnie ładny, ani brzydki, określiłbym się jako przeciętny. Jak do tej pory, żadna osoba płci pięknej nie zdołała się do mnie przekonać. To byłoby na tyle. Pozdrawiam.
1 2009-11-01 21:54:40 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-01 21:59:37)
Witaj
Skąd jesteś, czym się zajmujesz?
Nie przepraszaj. Choć to babskie forum, mężczyzn również tutaj gościmy ![]()
3 2009-11-01 22:34:15 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-01 22:38:34)
Jestem ze Śląska. Tymczasowo nie mam zajęcia. W przyszłym roku zamierzam podjąć studia.
Witaj! ![]()
Witaj
Cosik masz mało wiary w siebie , musisz to zmienić ![]()
Miłego pisania i spedzania czasu na forum ![]()
Witamy
A jakieś zainteresowania? ![]()
7 2009-11-02 00:22:13 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-02 00:24:26)
Zainteresowania: film(science-fiction, horror), muzyka(rock, hard rock, pop, metal, rock alternatywny), polityka, świat, sport(piłka nożna, siatkówka, formuła 1), informatyka, języki obce, nauki ścisłe, historia. Trochę ich się zgromadziło.
oo.. to widzę, że będzie z kim o muzyce pogadać
witamy jeszcze raz ![]()
Witamy i zapraszamy do uzupełnienia profilu oraz zapoznania się z regulaminem forum ![]()
Miłego pobytu i pogaduszek z Ansją o muzyce (teraz tak łatwo się nie odczepi hehe) ![]()
Witaj Piotrek. Ja ani ładny, ani kobieta, tyle, że o muzie też paplam, ale ogólnie ode mnie będziesz miał względny spokój ![]()
Witaj ![]()
Hej ![]()
Witaj w tym szczególnym miejscu, w NETSPOŁECZEŃSTWIE ![]()
14 2009-11-03 18:54:13 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-03 18:55:29)
Cieszę się, że tak licznie odpowiedziałyście i odpowiedzieliście na mój post. Jest mi z tego powodu bardzo miło i przyjemnie.
:):):):):):):):)
Witaj
. Widzę, że interesujesz się polityką. Może założysz kiedyś oddzielny wątek i będziesz w nim pisał o polityce. Oczywiście w przystępny sposób, żeby ludzie kompletnie nie znający się na rzeczy (tak jak ja), coś rozumieli ![]()
Oczywiście jeśli pojawi się chęć z waszej strony na powstanie takiego wątku to jak najbardziej. ![]()