Witam wszystkich. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-01 21:59:37)

Temat: Witam wszystkich.

Cześć. Na wstępie chciałbym powitać wszystkich użytkowników forum. Teraz napiszę o sobie kilka słów. Mam na imię Piotr. Jak można się domyślić jestem mężczyzną. Mam 20 lat, jestem samotny. Drogie panie, od razu przepraszam, że zajmuję miejsce na forum skierowanego specjalnie do was. O sobie nie lubię mówić, wolę gdy opisują mnie inni, wtedy opinia na mój temat jest bardziej obiektywna. Przybyłem na to forum, z chęcią poznania wielu wrażliwych, otwartych, ładnych pań. Choć zapewne tutaj spotkam same takie;). To, że robię to za pomocą internetu jest wymuszone przez moją nieśmiałość. Od razu mówię, że nie jestem specjalnie ładny, ani brzydki, określiłbym się jako przeciętny. Jak do tej pory, żadna osoba płci pięknej nie zdołała się do mnie przekonać. To byłoby na tyle. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam wszystkich.

Witaj smile

Skąd jesteś, czym się zajmujesz?

Nie przepraszaj. Choć to babskie forum, mężczyzn również tutaj gościmy smile

3 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-01 22:38:34)

Jestem ze Śląska. Tymczasowo nie mam zajęcia. W przyszłym roku zamierzam podjąć studia.

4

Witaj! smile

5

Witaj smile Cosik masz mało wiary w siebie , musisz to zmienić smile

Miłego pisania i spedzania czasu na forum smile

6

Witamy smile A jakieś zainteresowania? smile

7 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-02 00:24:26)

Zainteresowania: film(science-fiction, horror), muzyka(rock, hard rock, pop, metal, rock alternatywny), polityka, świat, sport(piłka nożna, siatkówka, formuła 1), informatyka, języki obce, nauki ścisłe, historia. Trochę ich się zgromadziło.

8

oo.. to widzę, że będzie z kim o muzyce pogadać smile witamy jeszcze raz smile

9

Witamy i zapraszamy do uzupełnienia profilu oraz zapoznania się z regulaminem forum smile

Miłego pobytu i pogaduszek z Ansją o muzyce (teraz tak łatwo się nie odczepi hehe) wink

10

Witaj Piotrek. Ja ani ładny, ani kobieta, tyle, że o muzie też paplam, ale ogólnie ode mnie będziesz miał względny spokój smile

11

Witaj smile

12

Hej wink

13

Witaj w tym szczególnym miejscu, w NETSPOŁECZEŃSTWIE smile

14 Ostatnio edytowany przez !#Piotrek89 (2009-11-03 18:55:29)

Cieszę się, że tak licznie odpowiedziałyście i odpowiedzieliście na mój post. Jest mi z tego powodu bardzo miło i przyjemnie. smile:):):):):):):):)

15

Witaj smile. Widzę, że interesujesz się polityką. Może założysz kiedyś oddzielny wątek i będziesz w nim pisał o polityce. Oczywiście w przystępny sposób, żeby ludzie kompletnie nie znający się na rzeczy (tak jak ja), coś rozumieli tongue

16

Oczywiście jeśli pojawi się chęć z waszej strony na powstanie takiego wątku to jak najbardziej. wink

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024