Czeladź, Sosnowiec i okolice - jakaś samotna osóbka chce pogadać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czeladź, Sosnowiec i okolice - jakaś samotna osóbka chce pogadać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Czeladź, Sosnowiec i okolice - jakaś samotna osóbka chce pogadać?

Witam Was serdecznie,

szczerze jestem już zdesperowana fałszywością ludzi którzy mnie otaczają... Jestem w związku - w sumie w szczęśliwym. Niby mam koleżanki, ale jakoś czuje że nie są ze mną do końca szczere. A ja chciała bym takiej przyjaciółki, która będzie ze mną na dobre i na złe.

Jeśli znacie takie sytuację napiszcie e-mail chętnie odpowiem i może znajdę taką koleżankę, która zawsze chciałam mieć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czeladź, Sosnowiec i okolice - jakaś samotna osóbka chce pogadać?

Witaj jeśli nie przeszkadza ci że jestem facetem chętnie popiszę , całkowicie cię rozumie ludzie są strasznie fałszywi coś o tym wiem pracowałem z ludźmi na co dzień , byłem w paru związkach i ostatnimi czasy straciłem dużo przez ludzi ale i przez siebie samego bo ufałem . Jak coś pisz , pozdrawiam

3

Witaj miło że i  mężczyzni tu zaglądają pozdrawiam

4

mariuszlayt napisał/a:

Witaj jeśli nie przeszkadza ci że jestem facetem chętnie popiszę , całkowicie cię rozumie ludzie są strasznie fałszywi coś o tym wiem pracowałem z ludźmi na co dzień , byłem w paru związkach i ostatnimi czasy straciłem dużo przez ludzi ale i przez siebie samego bo ufałem . Jak coś pisz , pozdrawiam

hej milo, ze napisales, ale ja szukam serio tylko przyjazni i to z okolicy mojego miasta. Bo naprawdę juz nie mogę wytrzymać w tym zakłamaniu otaczających mnie"przyjaciółek" to strasznie boli bo nie wiem czy lepiej zeby nie bylo ich wcale...

5

Ja też poważnie mówię jestem w związku więc nie szukam sexu i tym podobnych ale chętnie z kimś pogadam kto ma podobne odczucia jak ja .
pisz na mail-a smile

6

annka 68 napisał/a:

Witaj miło że i  mężczyzni tu zaglądają pozdrawiam

Również pozdrawiam fajnie tu smile

7

strasznie samotna sie czuje sad

8

Cześć, jestem Tomek i też chętnie pogadam (o wszystkim!) smile

9

Agnesh napisał/a:

strasznie samotna sie czuje sad

Agnesh to pisz na maila po korespondujemy

Chciałabym dowiedzieć się kilku rzeczy o mężczyznach i męskiej psychice.Czy jakiś fajny Pan popisze ze mną?

11

Cześć róża!
Tak, ja chcę smile
Tylko nie wiem jak się z Tobą skontaktować... Masz zablokowaną opcję e-mail, albo ja..

12

hej, jestem z Zawiercia... mam podobnie smile mamy do siebie blisko więc nie widzę przeszkód na zawarcie znajomości !

13 Ostatnio edytowany przez vesnaansev (2015-07-19 20:15:31)

hej,
wprawdzie jestem z Podbeskidzia, ale również chęteni pogadam z kimś, bo muszę czymś zając myśli, najlepiej rozmową z kimś ciekawym kobietą lub mężczyzną, wszystko jedno smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czeladź, Sosnowiec i okolice - jakaś samotna osóbka chce pogadać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024