Kraków i okolice - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kraków i okolice

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Kraków i okolice

Cześć smile
Mam 21 lat i jestem z okolic Krakowa .
Na co dzień uczę się i pracuje , interesuje się tańcem i fotografią .
Chętnie poznam koleżankę  z którą będę mogła korespondować a czasem się nawet spotkać pogadać przy kawie smile
Jeżeli któraś jest zainteresowana , serdecznie zapraszam do kontaktu ze mną wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kraków i okolice

Co prawda nie mieszkam w Krakowie, ale jeśli miałabyś ochotę porozmawiać, odezwij się smile

3

Cześć wink jestem z okolic krakowa i chętnie popiszę z Tobą. Jak oczywiście znajdziesz czas wink

4

cannea5r napisał/a:

Cześć wink jestem z okolic krakowa i chętnie popiszę z Tobą. Jak oczywiście znajdziesz czas wink

Nie masz włączonej funkcji e-mail

5

Witam nie jestem kobietą ale chętnie poznam punkt widzenia kobiet i poznam również kogoś do popisania jestem z Trzebini jeśli może być kolega bez podtekstów chętnie

6

mariuszlayt napisał/a:

Witam nie jestem kobietą ale chętnie poznam punkt widzenia kobiet i poznam również kogoś do popisania jestem z Trzebini jeśli może być kolega bez podtekstów chętnie

Jasne , napisz

7

Już mam włączoną tą opcję wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kraków i okolice

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024