Szukam znajomych, przyjaciół z Łodzi i okolic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam znajomych, przyjaciół z Łodzi i okolic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Szukam znajomych, przyjaciół z Łodzi i okolic

Witam,
Mam na imie Karolina mam 35 lat. Wkroczyłam w kolejny 2015 rok i zdałam sobie sprawe jak cholernie czuje sie samotna. Wszyscy dawni znajomi pochłonięci są życiem i sprawami domowymi i tak naprawdę od dłuższego czasu mój telefon milczy. Moje życie toczy sie jedynie miedzy domem, praca i codziennymi obowiązkami. Tak strasznie miło byłoby z kimś porozmawiać, poplotkować, podzielić się swoimi odczuciami i emocjami. Może tutaj gdzieś znajdzie sie ktoś równie samotny, kto będzie chciał porozmawiać, zawrzeć nową znajomość. Podkreślam, że nie interesują mnie związki partnerskie, jedynie koleżeńskie, przyjacielskie. Dziewczyny jeśli czujecie pustkę taka jak ja, zapraszam będzie mi strasznie miło. Pozdrawiam Karolina

P.S czuję sie trochę jak desperatka, ale może warto spróbowac...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam znajomych, przyjaciół z Łodzi i okolic

Witaj ja  także jestem z Łodzi,pozdrawiam

3

Witam! Ja co prawda nie jestem z Łodzi , ale chętnie popiszę z Wami. Możecie pisać drogą maeilową...tam zaglądam częściej niż tutaj:)

4

Witaj .
Ja też nie jestem z Łodzi. Mam do niej 80km...hahah
Chętnie pogadam...
Bardzo :-)

5

Odblokowałam pocztę ... chyba:)))).

6

Ja jestem z Łodzi i również szukam znajomych
Pozdrawiam

7

witaj, jestem Kasia mam 27 lat i zacznę od tego, że też doskwiera mi rutyna codziennego życia. Przeprowadziłam się do łodzi dla faceta i nikogo tu nie mam. Jak masz ochotę to napisz na gg 7272749

8

Hej, ja również chętnie poznam jakieś nowe osóbki smile Mam 27 i ostatnio zaczyna brakować mi towarzystwa na przyziemne plotki czy wypad gdzieś na miasto. Jak coś to piszcie smile

carolka79 . Problem w tym ,że nikogo nie masz ,z tego co wnioskuje jesteś singielką, nie zazdroszczę Ci i w tej sytuacji raczej nie wiem co Ci poradzić , Może umów się z jakimiś koleżankami  z pracy ? bądź z kolegami? tak to niestety w życiu jest ,że jak jest małżeństwo , dom , dzieci , nie ma się czasu na jakieś wypady , kawki i plotkowanie

10

Witajcie:)

Podbijam temat, rownież jestem z Łodzi, mam 34 lata i dokucza mi samotność. Większość znajomych pouciekała zagranice... Chętnie nawiąże kontakt z osobami najchętniej z Łodzi. Jakieś wspólne wyjście do kina, na piwko, kawe... kto wie, a może przez przypadek można nawiązać wartościową przyjażń? Także odzywajcie się samotne osoby:) Pozdrawiam

11

Hej danaaa,

Ja się właśnie przeprowadziłam do Łodzi i nikogo tu nie znam, więc jeśli dalej szukasz kogoś z kim możesz pójść na kawę i po prostu pogadać, to ja się na to piszę smile

12

Hej dziewczyny. Podbijam wątek smile Mieszkam w łodzi już parę lat (przyjechałam tu na studia) ale nie udało mi się stworzyć babskiej relacji, takie od serca. Bardzo chętnie poznam kogoś z kim można wyskoczyć na kawę, fitness, do kina itd. Mam 27 lat

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam znajomych, przyjaciół z Łodzi i okolic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024