Nadszedł ten czas w końcu
,Mam pytanie jakie pierścionki zaręczynowe są najładniejsze i wam się kobietki podobają ? jakie firmy sa godne uwagi,muszę coś wybrać dla Mojej Kochanej Pani,chciałbym bardzo aby jej się spodobał bo taki pierścionek będzie wyznaniem mojego wielkiego uczucia jakim ja darze,planuje wydac tak do 1000zl,prosze was o rade ! !
Mi najbardziej podobają się klasyczne
złoty pierścionek z błyszczącym kamyczkiem i myślę że taki jest najbezpieczniejszy, bez wydziwiania
taki też sama dostałam, firmy Apart i jestem zadowolona
co do cen nie orientuję się niestety ![]()
życzę powodzenia ![]()
m1o, poczytaj tutaj: http://www.netkobiety.pl/t24918.html daje do myślenia!
I postaraj się o właściwy rozmiar, tak żeby od razu po zaręczynach pasował, a jeśli chodzi o wzór : popatrz, co twoja ukochana nosi, nie kupuj pierścienia królewny jeśli dziewczyna nosi skromne srebro. Firma nie ma znaczenia, wszyscy jubilerzy na świecie robią to samo, Ważne, żeby był to metal szlachetny, bo inne się niszczą. A reszta to dobra obserwacja i wyczucie.
Zobacz jaką biżuterię nosi to będziesz wiedział w jakim stylu oczekiwałaby pierścionka. Budżet masz spory to na pewno sobie poradzisz:) ja też mam apart, nosi się dobrze. Kolor, rodzaj kamienia - tu gusta są podzielone więc nie doradzam:)
Pierścionek juz zostal wybrany,tylko teraz mam problem jaki rozmiar,bo nikt nie wie jaki ona moze miec rozmiar ... ani siostra ani rodzice
, domysla sie juz pewnie co sie swieci, i mam pytanie,co zrobic w takiej sytuacji?,spytac sie jej jaki nosi rozmiar?, bo nic innego nie pozostaje... nawet jak sie siostra spyta czy kto inny to i tak sie domysli ...
Pierścionek juz zostal wybrany,tylko teraz mam problem jaki rozmiar,bo nikt nie wie jaki ona moze miec rozmiar ... ani siostra ani rodzice
, domysla sie juz pewnie co sie swieci, i mam pytanie,co zrobic w takiej sytuacji?,spytac sie jej jaki nosi rozmiar?, bo nic innego nie pozostaje... nawet jak sie siostra spyta czy kto inny to i tak sie domysli ...
Jeśli juz chcesz żeby to byla niespodzianka to moze zwyczajnie po kryjomu wez pierścionek który nosi na tym palcu (zamieni go na zaręczynowy) jeśli nosi w ogóle pierścionek na tym palcu.
Na oko bym nie kupowała pierścionka moze sie okazac za mały albo za duży.
Mój pierścionek zaręczynowy wybieraliśmy razem ![]()
Chciałbym zeby to byla niespodzianka,ale to i tak do konca nie bedze,bo sie domysla :<, nie mam mozliwosci tak zrobic,bo aktualnie dzieli nas za duzo km
,i sam nie wiem co zrobic ...
Chciałbym zeby to byla niespodzianka,ale to i tak do konca nie bedze,bo sie domysla :<, nie mam mozliwosci tak zrobic,bo aktualnie dzieli nas za duzo km
,i sam nie wiem co zrobic ...
A ma siostre/brata/ kogoś kto by Ci sprawdził jaki ma rozmiar ?
Zawsze mozesz kupić - w razie czego mozna (chyba) wymienić na inny.
mnie osobiście najbardziej podobają się pierścionki zaręczynowe z białego złota. Całkiem spoko opcją wydają się dla mnie pierścionki kupowane z sklepach biżuteryjnych online - sixsilver.pl/kategoria/pierscionki-zareczynowe/pierscionki-zareczynowe-z-bialego-zlota ;D
Fajnie że teraz można sobie przeglądać ładne pierścionki z zaciszu domowego
10 2025-05-22 12:38:58 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-05-22 12:39:19)
A wiecie ze mnie szlag trafia jak mam cos nosic na dloni bronsoletke lub jakiś pierscionek-przeszkadza mi to po prostu, uwiera, hamuje ruchy, kiedys pierscionki nosilam takie zwykle ozdobne ciagle nimi zahaczalam, wkur***mnie sznurowanie butow nawet,czy poprawianie wlosow.... ja nie chce pierscionka zareczynowego- chce zareczynowy naszyjnik ![]()
A wiecie ze mnie szlag trafia jak mam cos nosic na dloni bronsoletke lub jakiś pierscionek-przeszkadza mi to po prostu, uwiera, hamuje ruchy, kiedys pierscionki nosilam takie zwykle ozdobne ciagle nimi zahaczalam, wkur***mnie sznurowanie butow nawet,czy poprawianie wlosow.... ja nie chce pierscionka zareczynowego- chce zareczynowy naszyjnik
No ty wiesz jaki naszyjnik dostaniesz ode mnie w pierwszy dzień - nie ?
I to poświęcony od razu ! ![]()
Julia life in UK napisał/a:A wiecie ze mnie szlag trafia jak mam cos nosic na dloni bronsoletke lub jakiś pierscionek-przeszkadza mi to po prostu, uwiera, hamuje ruchy, kiedys pierscionki nosilam takie zwykle ozdobne ciagle nimi zahaczalam, wkur***mnie sznurowanie butow nawet,czy poprawianie wlosow.... ja nie chce pierscionka zareczynowego- chce zareczynowy naszyjnik
No ty wiesz jaki naszyjnik dostaniesz ode mnie w pierwszy dzień - nie ?
I to poświęcony od razu !
![]()
Chyba nie łańcuszek z komunii? ![]()
Chyba nie łańcuszek z komunii?
Ten juz mam dawno ![]()
Chyba nie łańcuszek z komunii?
Hm nie powiem że zimno ! ciepło nawet ;-)