ZŁAMANY PAZNOKIEC (połowa płytki) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » ZŁAMANY PAZNOKIEC (połowa płytki)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: ZŁAMANY PAZNOKIEC (połowa płytki)

Witam smile
Wpisywałam różnie w wyszukiwarke i nie moge znaleźć takiego wątku smile

Otóż dziewczyny, złamał mi sie paznokiec w połowie płytki! Zapuszczałam dwa miesiące wiec ubolewam, dlatego szukam pomocy big_smile
Jutro pójdę do kosmetyczki, ale chciałabym sie dziś dowiedzieć z waszego doświadczenia, czy ten paznokiec jak odrośnie i dojdzie do białej części paznokcia nie odpadnie? big_smile na logikę by sie tak wydawało.

Załącze zdjęcie, ale uwaga, nie zmyłam do końca lakieru zeby szybko zobaczyć co sie stało

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10877836_816568121711763_1737772662_n.jpg?oh=69ad20de021edf1c9b472b17ce9f96e2&oe=54B4CB7F&__gda__=1421114975_51bcb6c8740f595c4bf08d880b66bc9f

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ZŁAMANY PAZNOKIEC (połowa płytki)

Trzeba paznokieć skleić.

Jak będzie dobrze zabezpieczony,to nie spadnie.

3

Jak się będzie goił to mocz w rozpuszczonym riwanolu żeby nie wdała się infekcja.

4

Ddam od siebie, że uszkodzony paznokieć należy nie tylko zdezynfekować, ale warto też smarować maścią antybiotykową - może być dostępny bez recepty Tribiotic. Piszę z własnego doświadczenia, bo zaledwie kilka tygodni temu poważnie uszkodziłam, a właściwie niemal zupełnie zerwałam, płytkę paznokciową kciuka. Na szczęście teraz już odrasta, ale miałam naprawdę spore obawy czy przypadkiem nie uszkodziłam łożyska, co mogłoby skutkować jego zupełną utratą.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » ZŁAMANY PAZNOKIEC (połowa płytki)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024