Poznać kogoś chciałabym i Ja :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznać kogoś chciałabym i Ja :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Poznać kogoś chciałabym i Ja :)

Cześć i czołem smile Witam wszystkich smile

Jestem na forum nowa, co zapewne widać smile jestem również otwarta na nową znajomość smile nie z nudów, nie z koniecznej konieczności smile tylko z chęci zawarcia nowej znajomości smile tak po prostu smile koleżanki przychodzą i odchodzą, a ja wciąż jestem smile 

wypadałoby napisać więcej o sobie... ale może jednak tak coś prywatnie? smile nie mam nic do ukrycia ale także nie chcę publicznie rozpisywać się a'la otwarta księga smile

czy jesteś mamą, czy masz 18-tkę kilka razy za sobą, nieważne jaki masz bagaż doświadczeń ja jestem otwarta na znajomości, wiek bez znaczenia, skąd bez znaczenia smile ja mam 23 lata i jestem z kujawsko-pomorskiego. preferuję mail wiec jeśli chcesz mnie poznać, śmiało klikaj na mój mail smile

do miłego spisania big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznać kogoś chciałabym i Ja :)

Tylko ze nie idzie dociebienameila napisać ty napisz... aga-czarna@poczta.pl

3

Hmm a to dlaczemu nie idzie napisać? mam zaznaczone, żeby pokazywało meila. gdy ja klikam żeby do kogoś napisać wyskakuje mi "Użytkownik do którego próbujesz wysłać email zablokował opcje wysyłania." czy to jakieś ograniczenia dla takich świeżaków jak ja? smile

4

BlackLadyMaddy, wysłałam maila smile

wlasnie nie moge wyslac meila mozemy tu popisac na priva?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznać kogoś chciałabym i Ja :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024