lot z niemowlakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » lot z niemowlakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: lot z niemowlakiem

witam :-) mam takie pytanie ,może się orientujecie ..mianowicie w lutym lecę z moją 2 mc córeczką pierwszy raz samolotem do pl,i jak to jest z mlekiem sztucznym Aptamil w opak .czy mogę zabrać całe opak.900gr i poprosić o wodę zrobić je na pokładzie samolotu? czy musze mieć już przygotowane wcześniej w butelkach??proszę o odp.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: lot z niemowlakiem

Dadzą Ci wodę na pokładzie.

Kup w samolocie butelkowana... wiadomo bedzie drogo, ale za darmo Ci nie dadza bo i czemu? A jak juz naprawde bedziesz chciala zaoszczedzic to Ci moze i dadza z kranu a tego chyba nie chcesz....

4

Przede wszytkim wejdź na stronę przewoźnika i poczytaj,tam powinno byc wszystko napisane

5

to,że dadzą mi wodę na pokładzie to wiem ,mi chodzi bardziej o to czy mogę wziąć mleko w proszku -całe opak,czy z tym nie będzie problemu,czy muszę mieć zrobione wcześniej już w butelkach??właśnie na stronie nie pisze ....

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » lot z niemowlakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024