Szybko dochodzę... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szybko dochodzę...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Szybko dochodzę...

Witam,piszę do was z prośbą o pomoc...Mam 19 lat...uprawiam stosunek od lat 17 nie regularnie...Mój problem polega na tym iż strasznie szybko dochodzę ... najczęściej są do 1-1,5 min ... Wczoraj np doszedłem dosłownie w 6-7 sekund...Płakać mi się chcę jak uprawiam taki stosunek ... Chciałbym dłużej ale nie wiem co z tym zrobić...Pomaga mi jedynie wypicie szybkich 2-3 piw to wtedy schodzi się o koło ...10-20 min i jest pięknie,lecz nie będę całe życie przed stosunkiem pił piw...Robiłem też przerwy na "igraszki" działały ale na kilka sekund... Co tu robić powiedzcie mi ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szybko dochodzę...
Baliku napisał/a:

Witam,piszę do was z prośbą o pomoc...Mam 19 lat...uprawiam stosunek od lat 17 nie regularnie...Mój problem polega na tym iż strasznie szybko dochodzę ... najczęściej są do 1-1,5 min ... Wczoraj np doszedłem dosłownie w 6-7 sekund...Płakać mi się chcę jak uprawiam taki stosunek ... Chciałbym dłużej ale nie wiem co z tym zrobić...Pomaga mi jedynie wypicie szybkich 2-3 piw to wtedy schodzi się o koło ...10-20 min i jest pięknie,lecz nie będę całe życie przed stosunkiem pił piw...Robiłem też przerwy na "igraszki" działały ale na kilka sekund... Co tu robić powiedzcie mi ?

Jest taka maść w aptece , która pomaga opóźnić wytrysk. Maleńka tubeczka kosztuje ok. 25-30zł , nazywa się EMLA.

3

A to bez recepty? Może jakieś inne sposoby niż maście? smile

4

Są skuteczne metody ale kosztowne. Tańsza to obrzezanie, bo napletek ma dużo nerwów i to zmniejsza czucie. Żeby jeszcze bardziej zmniejszyć czucie trzeba się poddać przecięciu części rozgałęzień nerwu grzbietowego prącia. Za taki zabieg w Rzymie zapłacisz 15 000 zł razem z samolotem i hotelem. Nazywa się "selektywna neurotomia rozgałęzień nerwu grzbietowego prącia"

5

Jeśli pomaga piwo to kup chmielowe tabletki. Chyba, że chodzi o alkohol. Wtedy musisz się wyluzować.

6

Wczesny wytrysk leczy się skutecznie antydepresantami oraz treningiem z wyrozumiałą partnerką. Mój partner uczył się seksu przez 7 miesięcy, ale odkąd posiadał umiejętności zdradzał mnie wielokroetnie...

7

Żadnych antydepresantów czy innych pigułek!
Musisz zrozumieć, że wynika to z kilku powodów a wszystkie tkwią w Twojej głowie:
1. prawdopodobnie jesteś osobą, która ma w sobie bardzo dużo energii, której nie wyładowujesz. Dodaj do swojego życia trochę sportu 2-3 razy w tygodniu, ćwicz.
2. ogranicz siedzący tryb życia, angażuj się w coś i działaj aktywnie także na polu szkoły czy pracy
3. w czasie seksu skup się na partnerce
4. Zacznij ćwiczyć oddychanie - obejrzyj na youtube elementy tai chi. To nie żart.

I Z DALEKA OD WSZELKICH TABLETEK - NIE TUTAJ LEŻY PRZYCZYNA !!!
Szybki orgazm dzieje się u Ciebie z powodu nadmiaru energii.
W sumie powinieneś mieć powody do radości - to fajna cecha, tylko musisz się nauczyć zarządzać tą energią.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szybko dochodzę...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024