Wybryki nieletniego a kk - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wybryki nieletniego a kk

Witam wszystkich

Jestem tu nowa.

Mój partner ma syna w wieku 14 lat od urodzenia nie miał z nim kontaktu ( z jakich powodów nie wiem) płaci co miesiąc alimenty.... i na to wychodzi ze TU jego zdaniem  kończy się jego rola  jako ojca a dziś dostał pismo z sądu ze 08.01 ma się zjawić w Ośrodku RODK w celu przeprowadzenia badań i w marcu ma rozprawę sądową z pisma wynika że młody ma mieć sprawę karną.....

od 05.01. partner zaczyna nową pracę w Innym województwie niż ma sprawę i badania czy orientujecie się czy jest możliwość przesunięcia tego terminu??

Czy ktoś wie jak wyglądają badania w RODK pod kątem nastolatków ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wybryki nieletniego a kk

rodeku sa to badania psychologiczne . ojciec niema odebranych praw rodzicielskich wiec jest pełnoprawnym opiekunem dziecka i sprawuje i wykonuje władze rodzicielska . A takie badania sa kierowane z sadu  wiec nalezałoby sie zwrocic z wnioskiem do sadu

3

Dziękuję

Elżuniu a orientujesz sie jak wyglądają takie badania pod kątem nastolatka i co mogą mieć na celu ?

4

tak dokladnie nie wiem bo nigdy nie mialam .
Ale znajoma niejednokrotnie , rozmawiaja psychologowie pedagog z dziecmi ale tez i rozwiazuja testy z rodzicami . A wiesz jak to jest to nie wiem . Co do opinii jaka wydaja

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024