Kryzys w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Kryzys w związku

Od początku października średnio co drugi dzień dochodzi do kłotni między nami.
Wszystko jest spowodowane tym że ona mi nie ufa i posądza mnie o zdradę. Wynajmuje mieszkanie gdzie studiuje i mojej dziewczynie nie podoba się że w mieszkaniu jest nas po równo tzn 5K i 5M. Nie raz słuszałem i jest symetrycznie i nikt nie zostanie sam. Najbardziej przeszkadza jej fakt 5K.
Moja dziewczyna węszy wszędzie zdradę. Jak jej nie odpiszę na esa bo komórka mi się ładowała i nie słyszałem to potem słyszę że najwidoczniej byłem KIMŚ innym zajęty.
Osobiście zaakceptowałem to że mi nie ufa i osobiście nie przeszkadzają mi te odzywki jednak jak zacznie mi ufać to może przestanie się smucić.
Czemu zaakceptowałem? bo ona NIGDY mi nie ufała i po 2 latach zabiegania żeby mi ufała przestałem aż wkońcu przystałem że mi nie ufa. Najciekawsze jest to że ja jej ufam w 100% co ją smuci. Czemu smuci? ponieważ ona zawsze chciała żebym był o nią zazdrosny gdyż wtedy będzie się czuła że mi na niej zależy a tak to uważa że jest taka że żaden inny facet nie będzie jej chciał dlatego się o nic nie boje.
Jesteśmy razem 4 lata

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kryzys w związku

To całkiem bez sensu, że Ci nie ufa i jeszcze bardziej bez sensu, że się z tym pogodziłeś. Żyć 4 lata z kimś kto Ci nie ufa to wyczyn. A to że jej ufasz nie znaczy chyba, że nie jesteś o nią zazdrosny? Zresztą pokaż jej to czasem, kobiety lubią czuć, że facet jest o nie zazdrosny. Przestrzegam Cię tylko żeby jej zazdrość nie okazała się toksyczna, wtedy będziesz miał cięzkie życie, oj ciężkie smile

3

Don Pedro osobiście uważam że zazdrość w związku nie jest dobra.
Kiedyś udawałem niestety zobaczyła że to nie jest na parwdę bo się sztucznie zachowywałem.
Po prostu nie umiem udawać wink

Jak zaczyna znowu rozmawiać na temat tego że ją zdradzam czy coś w ten deseń to zwyczajnie jej nie słucham

4

Miłość i zazdrość idą w parze. I to dobrze, bo pozytywna zazdrość jest motywująca smile Sęk w tym, że zdarza się też chorobliwa zazdrość i ta jest zła.

Natomiast oskarżanie lub podejrzewanie o zdradę to już zazdrość większego kalibru i faktycznie zdecydowany znak braku zaufania. Na dłuższą metę nie możesz tego bagatelizować.

5

No tak tylko co ja mogę zrobić.
Przez 2 lata próbowałem ją przekonać że może mi ufać w 100procentach potem już przestałem jednak dalej jestem wierny i nie daje jej jakiś znaków.
Ostatnio zaproponowała że chciała by u mnie przenocować co jej powiedziałem że nie ma szans gdyż łóżko jest jednoosobowe i już kolejne teksty że nie chce żeby jakąs dziewczyna ją widziała a wszyscy w mieszkaniu wiedzą że mam dziewczynę.

6

Z tym łóżkiem to przesadziłeś wink Przecież każdy wie, że mozna spać we dwójkę na jednym. Ba, to sama przyjemność big_smile Chyba, że nie o to chodziło?

7

troszkę ją rozumiem też bym byla zazdrosna gdyby moj mieszkał jeszcze z jakimiś koleżankami-gdybym ich nie znala to byłby problem.
Osobiście jednak nie okazywałabym tego a napewno nie na każdym kroku. Co do tego że Ty nie jesteś zazdrosny a raczej tego nie okazujesz to też ją rozumiem kobieta czasem potrzebuje jak ktoś jest o nią zazdrosny- mój ex niestety mi tego nieokazywał i się przyzwyczaiłam do tego, byc może też nie potrafił tego okazać. Nieważne, ale przesadziłeś z tym nocowaniem!!!!
Proponuję abyś jednak zaprosił ją do siebie przedstawił koleżankom, ona wtedy swoim kobiecym wzrokiem oceni jakie jest zagrożenie- byc może okaże się, że poczuje się pewniej i zobaczy że Twoje współlkatorki nie są żadną konkurencją i tyle.

8

chyba zawału bym dostała gdyby mój chłopak poinformował mnie, że mieszka z jakimiś kobietami big_smile

9

Don Pedro napisał/a:

Z tym łóżkiem to przesadziłeś wink Przecież każdy wie, że mozna spać we dwójkę na jednym. Ba, to sama przyjemność big_smile Chyba, że nie o to chodziło?

Don Pedro świetnie to ujął. Powiem Ci, że ja chyba podobnie pomyślałbym w takiej sytuacji co Twoja dziewczyna.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024