Życzenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Życzenia

Jak obyczaj każe stary wedle ojców naszej wiary pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia:)
Dla wszystkich tych co chcą dla tych co nie chcą itd.Dla doświadczonych,niedoświadczonych dla tych ,którzy się starają lub nie.Dla zdradzonych dla żyjących w idealnych klimatach.ialnych
Bez Was to forum traci swój urok,Bez Was w tym forum jest tylko ponuro.
Wiec życzę super prezentów:) nie tylko materialnych.Kochajcie swoich facetów moje panie,panowie kochajcie swoje kobiety bo tylko miłość umie pokolorować ten świat w barwy nieznane:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życzenia
słodko-kwaśny napisał/a:

Jak obyczaj każe stary wedle ojców naszej wiary pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia:)
Dla wszystkich tych co chcą dla tych co nie chcą itd.Dla doświadczonych,niedoświadczonych dla tych ,którzy się starają lub nie.Dla zdradzonych dla żyjących w idealnych klimatach.ialnych
Bez Was to forum traci swój urok,Bez Was w tym forum jest tylko ponuro.
Wiec życzę super prezentów:) nie tylko materialnych.Kochajcie swoich facetów moje panie,panowie kochajcie swoje kobiety bo tylko miłość umie pokolorować ten świat w barwy nieznane:)

Wzajemnie! Zdrowych, spokojnych, ale też wesołych Świąt BN. smile

Obawiam się, że wybrałeś zły dział do stworzenia tematu.
No nic, Moderatorzy go przesuną.

heh może i nie ten ale ja żyje od niedzieli świętami już:) zrobiliśmy naszym żoną dziewczyną wigilie w stodole stół ze snopków siedziska też:)każdy coś przywiózł:)aż zaniemówiły z wrażenia:)i od niedzieli cholera nie mogę wytrzeźwieć:)

4 Ostatnio edytowany przez Facet79 (2014-12-24 08:15:51)

To ja bardziej w temacie grupy : Wszystkim szukajacym życze znalezienia lubiącej seks partnerki.

5

Facet79 napisał/a:

To ja bardziej w temacie grupy : Wszystkim szukajacym życze znalezienia lubiącej seks partnerki.

I wzajemnie, a poza tym niech w nowym roku będzie lepiej niż w obecnym

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024