Zrozum kobietę. Rozstanie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zrozum kobietę. Rozstanie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez JayD (2014-12-14 22:44:13)

Temat: Zrozum kobietę. Rozstanie.

Witam pytanie kieruje przede wszystkim do kobiet, może będą wiedziały o co chodzi. Parę miesięcy temu zerwała ze mną dziewczyna. Jak wiadomo wszystko z mojej winy itd. itp. Od tamtego czasu do dziś nie odezwałem się. Ostatnio zauważyłem, że na przerwie siada naprzeciwko mnie i dyskutuje o facetach z inną kumpelą tak żebym wszystko słyszał "kukając" co jakiś czas w moją stronę. Na imprezie podobnie pełno wolnego miejsca, a zaczyna tańczyć tuż przede mną. Czy to mój schemat, czy to jej zagrywki tego nie wiem, ale śmiać mi się chce. Myślicie, że dziewczyna chce pokazać, że ma się dobrze czy chce jakoś zwrócić moją uwagę? Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :
Odp: Zrozum kobietę. Rozstanie.

Chce Cie bez dwóch zdań smile
Kuj żelazo póki gorące.

3

JayD napisał/a:

Witam pytanie kieruje przede wszystkim do kobiet, może będą wiedziały o co chodzi. Parę miesięcy temu zerwała ze mną dziewczyna. Jak wiadomo wszystko z mojej winy itd. itp. Od tamtego czasu do dziś nie odezwałem się. Ostatnio zauważyłem, że na przerwie siada naprzeciwko mnie i dyskutuje o facetach z inną kumpelą tak żebym wszystko słyszał "kukając" co jakiś czas w moją stronę. Na imprezie podobnie pełno wolnego miejsca, a zaczyna tańczyć tuż przede mną. Czy to mój schemat, czy to jej zagrywki tego nie wiem, ale śmiać mi się chce. Myślicie, że dziewczyna chce pokazać, że ma się dobrze czy chce jakoś zwrócić moją uwagę? Pozdrawiam

Nie chce cie. Jak do niej wystartujesz to cie wysmieje. I jeszcze wszystkie kumpele o tym poinformuje.

Chce sobie podniesc samoocene, zebys bron boze nie pomyslal, ze nie ma powodzenia i zebys sobie przypomnial co straciles.

Jak zareagujesz bedzie w siodmym niebie, ze jest taka suuuuper, ze tyle miechow a wciaz cie moze miec na skinienie palcem.

Nie reaguj. W koncu sie zrobi z tymi popisami tak nachalna, ze bedzie cie to smieszyc tongue

4

Poderwij na jej oczach jakąś atrakcyjną kobietę wink Może jej się odechcę wtedy. Bo to śmieszne jest naprawdę i żałosne z jej strony.

5

Witam...

Chce doCiebie wrócic... dlatego stara się byc blisko.

6

Iceni napisał/a:

Nie chce cie. Jak do niej wystartujesz to cie wysmieje. I jeszcze wszystkie kumpele o tym poinformuje.

Właśnie ciężko mi to zachowanie rozgryźć, ale możesz mieć racje i też podobnie myślę. Odpuszczę. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zrozum kobietę. Rozstanie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024