Czy to moga byc objawy zagniezdzenia sie zarodka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to moga byc objawy zagniezdzenia sie zarodka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy to moga byc objawy zagniezdzenia sie zarodka?

Ostatni raz okres skończył mi się 14 dni temu od tego czasu kochamy się z partnerem bez zabezpieczenia. Od kilku dni wieczorami powoływało mnie w podbrzuszu a dziś dostałam plamienia po 15 dniach od miesiączki i strasznie mnie to zdziwiło bo nigdy tak nie mialam.  Czy to może być spowodowane zagnieżdżane się zarodka? Czy inaczej da się to wytłumaczyć?  Robiłam test tydzień temu i nic nie wykazal.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to moga byc objawy zagniezdzenia sie zarodka?

Jest mnóstwo podobnych wątków.

Powtorz test w terminie spodziewanej miesiączki lub nawet tydzień po jeśli okres się spóźnił lub zrób bete na hormon hcg.

Spekulacje tu nie pomogą, bo nie każda kobieta musi mieć plamienie gdy jajeczko się zagniezdza. Więc nie sugerowalabym się tylko i wyłącznie tym.

Powodzenia

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to moga byc objawy zagniezdzenia sie zarodka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024