Mam bardzo dziwne wymioty... Nie mogę zwymiotować wszystkiego od razu ani w ciągu paru razy tylko co jakieś 2-5 biegnę do łazienki i wymiotuje po trochu. Rzadko kiedy wymiotowałam w swoim życiu a jeżeli już to 2 razy poszłam i koniec a tu już od ponad 2 godzin sie tak męczę co kilka minut- równo tydzień temu miałam to samo. POMOCY czy to możliwe że jestem w ciąży? I co mam zrobić żeby zwymiotować raz a porządnie- próbowałam chyba wszystkiego...
Dziewczyno zamiast ogłaszać ma forum ze masz dziwne wymioty idz do apteki czy nawet marketu (np Tesco) i kup sobie test ciążowy albo idz do laboratorium i zrób badanie betę. Oczywiście wymioty czy nawet mdłości mogą być objawem ciąży ale nie muszą może to być chociażby grypa zoladkowa czy zatrucie. Żadna z nas nie jest ci w stanie powiedzieć czy w ciąży jesteś czy też nie, a po za tym nie wspomniałam słowem czy współżyłaś w ostatnim czasie czy okres miałaś itp. Więc zamiast zadawać glupkowate pytania zrób test lub umów się do lekarza.
Nie chodzi o same wymioty tylko o to że są inne niż zwykle
4 2014-12-01 22:43:15 Ostatnio edytowany przez kati1989 (2014-12-01 22:44:13)
A jakie są zwykle? Bez obrazy zastanów się trochę nad tym co piszesz idz do lekarza i rozwiej swoje wątpliwości co do "dziwnych" wymiotow.