Witam was .. tym razem proszę o pomoc w sprawie mojego pytanie , jak pokonać nieśmiałość ? mój partner chciałby abym założyła czasem jakieś pończoszki ładną bieliznę .. strój itd .. ja - z wielką chęcią ... ale pokazać mu się w tym .. bardzo się wstydzę , chyba mam kompleksy ale wydaje mi się ze mu się nie spodobam . doradzając się koleżanek usłyszałam ze przecież to mój facet nie mam co się wstydzić , ze podobam mu się taka jaka jestem. w sumie to prawda .. tylko ze ja nie mam odwagi na to . tak samo kiedy kochamy się , często mam ochotę dotykać się po łechtaczce lecz nie robie tego bo zastanawiam sie co on pomyśli .. On pracuje jeżdżąc po kraju.. piszemy , dzwonimy do siebie itd jest wiele tematów związanych z seksem.. rozmawiamy a jak wrócisz too.... a jak wrócę to ... i wtedy jestem odważna a kiedy juz wróci nie wiem jak sie do tego zabrac. bardzo sie staram , zalezy mi na nim , ale nie umiem tego przełamać . pomurzcie , co mam robić ? chce żeby nam obojgu w łużku było bardzo dobrze... i może podpowiecie w co ładnego moge sie ubrać abym mu sie spodobała, ? odrazu dodam ze nie stac mnie na jakies droższe stroje .. chce cos normalnego założyc ale zarazem i seksownego , polecicie coś ?
doradzając się koleżanek usłyszałam ze przecież to mój facet nie mam co się wstydzić , ze podobam mu się taka jaka jestem. w sumie to prawda
Bo to na 100% prawda.
Idź bardziej na żywioł. On Cię kocha i na pewno 99% rzeczy, które zrobisz (np. wspomniane dotykanie się) będzie mu się podobało.
W co się ładnego możesz ubrac to nikt ci nie podpowie bo każdy ma swój gust i na pewno Twojemu mężczyźnie podoba się co innego niż np. mnie więc trudno coś podpowiedzieć. To Ty go znasz i wiesz jakie ma upodobania. Ja nie lubię tych wszystkich seksi ciuszków i dla mnie super strój u kobiety do akcji łóżkowych to sportowe buty a reszty na sobie może już nie mieć
Tak jak mówiłem każdy lubi to co lubi
3 2014-11-20 20:10:51 Ostatnio edytowany przez niunia321 (2014-11-20 20:14:15)
jest wiele możliwości, buty na szpilkach+mini+pończochy+stringi albo seksowna bielizna +pończochy+szpilki albo seksowna koszuleczka taka wiesz miał:) albo czerwona seksowna sukienka oczywiście krótkawa pończochy i szpileczki
może być mała czarna och dużo można nawet niewielkim kosztem trochę zaradności może jakieś fajne spodenki + jakaś czerwona bielizna byle by podkreślało to co masz najfajniejszego
jeszcze jeden pomysł koszula twojego faceta + seksi majteczki i mogą być szpileczki (lub jakieś seksi kozaczki:) )trochę wyobraźni przejrzyj szafę za inwestuj w pończochy i seksi buty i baw się ![]()
A jeżeli chodzi o wstyd czy kompleksy pomaga ściemnione światło świece itp.