Kocham Cię, ale nie chcę z Tobą być, potrzebuję czasu.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocham Cię, ale nie chcę z Tobą być, potrzebuję czasu..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Kocham Cię, ale nie chcę z Tobą być, potrzebuję czasu..

Dzień Dobry,

Mam nadzieję, ze mi tu ktoś pomoże, postawi mnie na nogi. Poznaliśmy się razem w 2010r to już 4 lata niebawem minie, były chwile piękne jak i te chwile gorsze, kłóciliśmy się, nie dogadywaliśmy się, zresztą jak w związkach bywa. Ostatnia sytuacja miała miejsce kilka dni temu, pokłóciliśmy się bardzo, wcześniej piliśmy alkohol z moim kolegą. Powiedziałem zbyt dużo przykrych słów, zbyt wiele naprawdę. Ona się po prostu rozpłakała a ja wyszedłem z jej mieszkania (nie mieszkamy razem, studiujemy w innych miastach). Wróciłem rano, a ona zakomunikowała mi, że jej rodizce juz wiedzą o naszym rozstaniu (co było dla mnie szokiem) ...  Jej rodzice są bardzo cięci a ona za nimi stoi murem, i  jeżeli już rodzicom się nie podobam (zerwała ze mna) to pewnie juz tak bedzie. Wiec jak człowiek, chciałem ja przeprosic, wyslalem jej bukiet 11 róz + nagrany przez siebie 3,5 minutowy filmik z przeprosinami ... Ona tego samego dnia zadzwoniła do mnie i powiedziała mi, jaką mam czelność zapraszać jej koleżanki na piwo... Że ona to traktuje bardzo zle, i ze przegialem .. Zadzwonilem wiec do kuriera aby do paczki dosłał czerwone słodkie wino ... Gdy otrzymałem wiadomość od kuriera że kwiaty doręczone i przyjęte wyruszyłem w podróż, zadzwoniłem do niej, że jadę i musimy porozmawiać, bo tak zwiazku sie nie konczy po 4 latach. Ona ze łzami powiedziała okej.. Obejrzała filmik rozpłakała się. Przyjechalem do niej, i wszystko jej wyjasnilem, ze zaluje slow, ze to po alkoholu i ze obiecuje poprawe, i ze bedzie miala teraz w zwiazku jak w niebie.. Po czym uslyszalem, KOCHAM CIE, ale nie chcę z Tobą być, mam mętlik w głowie i potrzebuję czasu. Gdy zapytałem jej czy mam w tym okresie o nia zabiegać, walczyć. Poprosiła mnie abym tego nie robił ... Ona ma 20 lat, jest bardzo słaba psychicznie, czesto wieksze klotnie przelewa w placz, i jeest jej ciezko. Ja mam 22 lata. Racja nie bylem w ostatnim okresie za*** facetem, ale kurcze rozstawac sie po 4 latach ze slowami Kocham Cie obustronnymi to az sad... Dzisiaj kazala mi wracac do domu ... Co ciekawe pozwolila mi ze soba spac, przytulila sie, rano wstalismy pocaleowalem ja, ale powiedziala ze nie chce juz bo bdz cierpiala jak mnie nie bedzie... Nie wiem co mam myslec, pomoze ktos ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kocham Cię, ale nie chcę z Tobą być, potrzebuję czasu..

ona jest słaba psychicznie? nie zgadzam się, to ty ja ranisz i tak się być może dowartościowujesz, a kwiatkami to sobie można wiesz co
denerwują mnie tacy jak ty,
a twoje wyjaśnienia ze po alkoholu to sa słabe, ale co jej zrobiles bo nie piszesz dokładnie?
dziewczyna jest madra z tego co piszesz, ze nie pozwala sobie na takie zachowanie tym bardziej ze 4 letni związek macie za soba

3 Ostatnio edytowany przez karat11 (2014-11-19 15:18:36)

Masz rację, że kwiatkami to można sobie 4 litery podetrzeć, ale nie w tym wypadku, dostała bardzo wzruszający film na płycie zrobiony przeze mnie. Co jej powiedziałem ? Bardzo wiele przykrych słów, a także ją wyzwałem, są na tyle przykre, że nie mogę spokojnie na siebie w lustro patrzeć... A co do słabości to tak jest słaba, gdyż wszystkie niepowodzenia na uczelni, czy jakiekolwiek niepowodzenia przeradzają się w płacz. Odnośnie tego po alkoholu, to jest gówniane tłumaczenie masz rację, ale ja naprawdę żałuje tego co się stało i jest mi cholernie źle z tym, nawet prawdemówiąc nie mogę się z tym pogodzić. TYLKO że mi cholernie na niej zależy cholernie!

4

Fajna młoda dziołcha smile Nie da sobie wchodzić na łeb podpitemu chłopcu.
Nie wiem, ale jak sam byłem w prawie 4 letnim związku to nie zdarzyło mi się wylewać żali, czy wszczynać kłótni w których wyzywałbym partnerkę. Wielkie brawa dla tej panny że chce dobra dla siebie. Co z tego że słyszy "kocham Cię" jak w myślach dopowiada sobie "szmato" które usłyszała jak byłeś nawalony.
Zrobiłeś co mogłeś, Tobie należy się tak z min. 3 lata samotności żebyś zrozumiał co straciłeś. Następnym razem będziesz myślał.

5

No coz. Teraz u niej rozum walczy z sercem i na Twoje nieszczescie rozum wygrywa.

6

Daj żyć tej biednej dziewczynie! Ona ucieka i słusznie ! Wątpię, że zraniłeś ją tak mocno po raz pierwszy. Ta sytuacja to kropka nad i. Miałam identyczną sytuację, wybaczyłam... sytuacja po alkoholu się nie powtórzyła, ale chamstwo nadal zostało i odeszłam. Ty dorośnij i zastanów się jak powinno się traktować swoją dziewczynę i dopiero bierz się za związek. Rozumiesz, że ranisz najbliższą Ci osobę?

To, że dziewczyna płacze z powodu problemów na uczelni nie dowodzi, że jest słaba. A co do rodziców - dobrze, że ma z nimi taki kontakt, że może na nich liczyć, bo jak widać na chłopaka nie bardzo wink

Nawyzywałeś ją i poszedłeś sobie gdzieś na całą noc, zostawiając ją płaczącą?

Oby do ciebie nie wróciła wink Trzymam za nią kciuki.

7

Kobiety sa skomplikowane, rób co mówi i już.

8

Kobiet nie rozgryziesz, daj jej szanse, sam też nie jesteś ideałem

9

Cześć , byłam z młodszym o 7 lat partnerem , bardzo go kocham i on mnie też . Mam dwie córki z poprzedniego małżeństwa które bardzo go kochają. byliśmy ze sobą trzy lata , nigdy się nie kłóciliśmy , nadawaliśmy na tych samych falach , wszystko robiliśmy razem. Zamieszkaliśmy razem a on po miesiącu powiedział że nie jest szczęśliwy że krzywdzi go to co się wokół mnie dzieje , że za późno się zorientował że nie jest najważniejszy i mimo że mnie kocha to nie chce ze mną być . Ale przecież on był najważniejszym facetem mojego życia . świat mi się zawalił . on bardzo chce ze mną utrzymywać kontakt ale ja nie dam rady , tak bardzo go kocham . Mimo że rozmawialiśmy o wszystkim to on nigdy nie powiedział mi że coś jest nie tak przecież gdyby powiedział to mogło by się coś zmienić . Jest egoistą ? Niedojrzały ? Mówi że czuje że miłość to nie wszystko . nie rozumiem go .pomóżcie bo wariuje

10

Ann333 napisał/a:

Cześć , byłam z młodszym o 7 lat partnerem , bardzo go kocham i on mnie też . Mam dwie córki z poprzedniego małżeństwa które bardzo go kochają. byliśmy ze sobą trzy lata , nigdy się nie kłóciliśmy , nadawaliśmy na tych samych falach , wszystko robiliśmy razem. Zamieszkaliśmy razem a on po miesiącu powiedział że nie jest szczęśliwy że krzywdzi go to co się wokół mnie dzieje , że za późno się zorientował że nie jest najważniejszy i mimo że mnie kocha to nie chce ze mną być . Ale przecież on był najważniejszym facetem mojego życia . świat mi się zawalił . on bardzo chce ze mną utrzymywać kontakt ale ja nie dam rady , tak bardzo go kocham . Mimo że rozmawialiśmy o wszystkim to on nigdy nie powiedział mi że coś jest nie tak przecież gdyby powiedział to mogło by się coś zmienić . Jest egoistą ? Niedojrzały ? Mówi że czuje że miłość to nie wszystko . nie rozumiem go .pomóżcie bo wariuje

widocznie jednak po wspólnym zamieszkaniu uznał, że życie rodzinne nie jest dla niego. być może to niedojrzałość, ale pewnie nie chciał źle. niestety są ludzie którzy tak reagują po wspólnym zamieszkaniu, przykro mi, że cię to spotkało.

11

Karat, poznajesz 16-letnie dziewcze I ona jest mocno zdopingowana tym ze ma chlopaka, ale po 4 latach to juz duza dziewczynka I to ze ze kiedys tolerowala twoje okreslone zachowania, nie oznacza ze dalej ona chce z tym zyc, to juz nie jest tamto dziecko, dlatego wez na klate ze wiele rzeczy robisz w waszym zwizaku fatalnie, umow sie z nia na szczere wyjasnienia, co ma sie zmienic abyscie byli dalej razem. kwiatki, butelki wina, lzawe filmiki to cud malina, ale bracie wazne jest co masz zmienic w swoim codziennym zachowaniu, aby ona dalej z toba dalej byla

12

12miecio12 napisał/a:

Karat, poznajesz 16-letnie dziewcze I ona jest mocno zdopingowana tym ze ma chlopaka, ale po 4 latach to juz duza dziewczynka I to ze ze kiedys tolerowala twoje okreslone zachowania, nie oznacza ze dalej ona chce z tym zyc, to juz nie jest tamto dziecko, dlatego wez na klate ze wiele rzeczy robisz w waszym zwizaku fatalnie, umow sie z nia na szczere wyjasnienia, co ma sie zmienic abyscie byli dalej razem. kwiatki, butelki wina, lzawe filmiki to cud malina, ale bracie wazne jest co masz zmienic w swoim codziennym zachowaniu, aby ona dalej z toba dalej byla

Komentujesz post z 2014 roku smile

13

Zielony_Domek napisał/a:
12miecio12 napisał/a:

Komentujesz post z 2014 roku smile

ja przed poranna kawa, zamroczony jeszcze ;(

14

Ann333 napisał/a:

Myślę, że powinnaś założyć swój własny wątek, bo sporo osób wchodząc tutaj czyta tylko pierwszy post, a ten jest z 2014 roku i nie dotyczy Twojej sytuacji.

15

Tak swoją drogą tytuł wątku "Kocham Cię, ale nie chcę z Tobą być, potrzebuję czasu..." można zmienić na:
"Nie chcę z Tobą być, ale potrzebuję czasu, na przetestowanie ewentualnego następcy..."

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocham Cię, ale nie chcę z Tobą być, potrzebuję czasu..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024