Nie wiem co zrobic. Jestem w ziwazku w 7 miesiacu ciazy, mam rowniez corke 6 letnia Moj facet pracuje 7 dni w tygodniu . Wciaz licza sie pieniadze i pieniadze nie widzi swiata po za nimi. Nie ma czasu dla nas. Cale dnie spedzam samotnie z corka. jak wraca z nocki przesypia caly dzien i tak w kolko, nie widze dalszego sensu naszego zwiazku przeciez pieniadze to nie wszystko!! ja chce zyc, obejrzec wspolnie film, wyjsc do kina czasami na spacer we dwoje , polozyc sie razem spac . przestalam ukazywac mu jakiekolowiek zainteresowanie ostatnio, bo skoro on nie pokzuje go mnie i liczy sie dla niego tylko praca to z jakiej racji ja mam biegac za nim jak piesek. Chce od niego odejsc, bo on nie widzi w tym nic zlego i ubliza mi ze ja jedynie moglabym na kieszonkowe zarobic.
co byscie zrobily z takim facetem i z takim zwiazkiem ?
pomocy !!
2 2014-11-11 13:17:49 Ostatnio edytowany przez LUSILJU (2014-11-11 13:21:38)
Nie wiem co zrobic. Jestem w ziwazku w 7 miesiacu ciazy, mam rowniez corke 6 letnia Moj facet pracuje 7 dni w tygodniu . Wciaz licza sie pieniadze i pieniadze nie widzi swiata po za nimi. Nie ma czasu dla nas. Cale dnie spedzam samotnie z corka. jak wraca z nocki przesypia caly dzien i tak w kolko, nie widze dalszego sensu naszego zwiazku przeciez pieniadze to nie wszystko!! ja chce zyc, obejrzec wspolnie film, wyjsc do kina czasami na spacer we dwoje , polozyc sie razem spac . przestalam ukazywac mu jakiekolowiek zainteresowanie ostatnio, bo skoro on nie pokzuje go mnie i liczy sie dla niego tylko praca to z jakiej racji ja mam biegac za nim jak piesek. Chce od niego odejsc, bo on nie widzi w tym nic zlego i ubliza mi ze ja jedynie moglabym na kieszonkowe zarobic.
co byscie zrobily z takim facetem i z takim zwiazkiem ?
pomocy !!
a masz ty jakies swoje pieniądze?? jesteś obecnie wysoko w ciąży,czy jeszcze pracujesz,czy jesteś na zwolnieniu lekarskim? czy planujesz urlop macierzyński,wychowawczy??
rozumiem ,ze to nie maz ,ale partner,czy on jest również ojcem twojej corki?
bardzo mało informacji zawarlas w swoim poscie,zeby można cos doradzić,duzo pytam o finanse,bo to mysle bardzo by rozjasnilo nam sprawę i stosunek twojego partnera do ciebie, dlaczego on pracuje az 7 dni w tygodniu?czy sytuacja tego wymaga,czy to jego swiadomy wybor,czy jest jedynym żywicielem rodziny,napisz proszę więcej z twojego lakonicznego postu niewiele wynika