Moje życie to koszmar - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Moje życie to koszmar

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Moje życie to koszmar

Witajcie ;* Założyłam ten profil,bo nie mam już sił ;( Czuję się strasznie samotna z tym wszystkim i nie wiem co robić. Jest mi wstyd przyznać się komukolwiek,że pozwalam się tak poniżać i niszczyć dzieciństwo mojego 4 letniego synka i Swoje życie,tym bardziej,że moje dzieciństwo to był koszmar i przysięgłam Sobie,że nie pozwolę krzywdzić Swojego dziecka,tak jak to moja matka pozwoliła zniszczyć ojcu Naszą rodzinę. Jest nas czwórka,mam starszego brata który pół życia spędził w kryminale,i dwie młodsze siostry które są w pogotowiu opiekuńczym od dwóch lat,a ja zabieram je do Siebie w każdy weekend,święta i wakacje. Od 14-go roku życia wychowywała mnie babcia,bo w domu rodzinnym nie miałam życia,ojciec znęcał się nade mną, poznałam starszego od Siebie o 7 lat chłopaka który obecnie jest ojcem mojego synka Kubusia którego urodziłam jak miałam 19 lat. Po nagłej śmierci mojej babci moje życie zamieniło się w koszmar,wszystko po kolei waliło się jak domek z kart a najbliższa mi osoba nie okazywała żadnego wsparcia,straciłam dom po babci który był mojej chrzestnej,a miał być mój,siostry bo wielkiej walce trafiły do placówki bo moja matka zatraciła się w alkoholu jak ojciec. Wtedy pomieszkiwałam u nich próbując ratować Naszą rodzinę,bo tylko oni mi zostali. I wtedy wszystko się zaczęło , poznałam chłopaka który zrozumiał mnie jak nikt inny na świecie okazał wsparcie. Zakochałam się bez reszty, po dwóch tygodniach znajomości zostawiłam ojca Swojego dziecka i wyprowadziłam się do rodziców po dwóch miesiącach wynajęliśmy mieszkanie. Wiedziałam że czasami ćpa amfetaminę chciał się zmienić i przestać,ale niestety do dziś tego nie zrobił. Teraz jesteśmy ze Sobą już trzy lata i mieszkamy w trzecim mieszkaniu,każde kolejne miało być nowym początkiem bez awantur,uciekania z domu,poniżania i bicia,ale wiem już,że to nigdy nie nastąpi. Nie mam nawet w Sobie tyle sił by odejść od niego. Daje się nabierać jak gówniara,a on w jednej chwili zamienia w potwora i nie liczy się dla niego nic oprócz kolegów alkoholu i maszyn na których traci każda wypłatę. Od dzieciństwa mam nerwice i w końcu wykończy mnie to wszystko. Pracuje,ale od dwóch miesięcy część wypłaty zabiera mi komornik przez długi moich rodziców. Co ja mam zrobić? Chcę od niego odejść i ułożyć Sobie życie być w końcu szczęśliwa,zapewnić mojemu Synkowi godne życie. Przecież rozwaliłam mu rodzinę. Zabrałam tatę a zafundowałam bydlaka dl którego nic się nie liczy. Momentami nawet myślę żeby uciec za granice i zostawić go ojcu bo z nim będzie mu lepiej,ale ja bez niego jestem nikim. Błagam mamusie powiedzcie mi jak się uwolnić z tego koszmaru,bo ja jestem już wrakiem i tak się w tym wszystkim zatraciłam,że w ogóle nie widzę sensu życia,a przecież mam syna. sad

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Karolkatka (2014-11-10 22:16:10)

Odp: Moje życie to koszmar

Agnieszka710 chyba sama wiesz co powinnaa zrobic, sama doskonale sobie odp na pytanie.
Wiesz...ja Ciebie nie potrafie zrozumiec, moj poglad na zycie jest inny. Ponad wszystko kocham moje dzieci i to one sa na pieewszym miejscu...nie facet, ich jest wielu. Jeden pasuje inny nie...natomiast dziecko to ktos, dla kogo ty jestes wzorem. O jego dobro to TY music zadbac.

Byc moze oddanie go ojcu pod opieke (skoro jest dla niego dobry) jesr bolesnym, ale dobrtm rozwiazaniem, a ty skup sie na tym by w tym czasie zapewnic dziecku byt i uwolnic sie od cpuna. Przykro mi, on woli dragi...a ty masz obowiazek chronic siebie i dziecko przed tym bagnem.

Wez sie w garsc, jestes matka i dorosla kobieta. Poszukaj pomocy psychologa, nie wiem mops czy inne instytucje pewnie sa jakies centra pomocy kobietom, osobom wspoluzaleznionym itp.

3

Odp: Moje życie to koszmar

Nie jestem jeszcze co prawda matka , ale wiem co czujesz mam dużo bliskich osób w podobnych sytuacjach . Jedyne wyjście to odejście od tego bydlaka ! Nie wien skąd jesteś ale poszukaj w Internecie Domów Samotnej Matki , jest ich naprawdę bardzo dużo . Pomagaja tam kobietach z dziećmi . Jest to naprawdę świetne miejsce dla takich osób jak ty . Jest tam psycholog który ci pomoze ! W czasie gdy ty możesz pracować będą opiekować się twoim dzieckiem . Nikt ci tam krzywdy nie zrobi kochana ! Będziesz miała gdzie mieszkać , będziesz miała pomoc ! Gdy juz będziesz gotowa pomogą ci znaleźć mieszkanie ! Nawet pomogą ci znaleźć lepsza prace . Naprawdę zastanów się nad moja rada . Tam jest dużo kobiet w podobnych a nawet i gorszych sytuacjach ! Trzymam za ciebie kciuki !!!!!!:D

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Moje życie to koszmar

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024