Cześć i czołem załodze. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć i czołem załodze.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Tilian (2014-11-06 01:59:03)

Temat: Cześć i czołem załodze.

Witajcie.
Nie lubię o sobie dużo pisać, nigdy mi to nie szło więc będzie krótko i węzłowato.

Jak się do mnie zwracać, każdy widzi, wiek też. Jak kogoś ciekawić będą szczegóły bo zacznę się udzielać, można śmiało pytać, nie gryzę wink Nadmienię tylko, że urzeduję we Wrocławiu i kocham to miasto miłością gorącą i wierną od lat

Trafiłem tu w sumie przypadkowo, szukając jakiegoś miejsca w sieci dla facetów z mojej półki wiekowej.
Forum jest dla kobiet, ale że jestem fanem Was jako gatunku i nieodmiennie mnie zdumiewacie, myślę że trochę tu zabawię, coby skonfrontować męski punkt widzenia z tym kobiecym wink

Aha - dwie sprawy, dla unikniecia ew. spięć w przyszłości:
1. Zawsze mówię co myślę. Z reguły jest to powiedziane krótko, dobitnie i węzłowato. Nie jest to regułą, ale jeśli sprawa jest poważna to często się to zdarza.

2. Bywam narwany. Znaczy się prędzej pisze niż myślę. Nad tym też pracuję, jakby co wink

ciekawe czy zabawie na dłużej? Niemniej jednak witajcie wszyscy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć i czołem załodze.

Hej fajnie ze zawsze mowisz to co myslisz lubie takich ludzi co sa szczerzy naprawde a takich jest malo:-)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć i czołem załodze.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024