Teledysk "Nie mogę cię zapomnieć" A.Chylińska - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Teledysk "Nie mogę cię zapomnieć" A.Chylińska

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Teledysk "Nie mogę cię zapomnieć" A.Chylińska

Pewnie cześć z Was słyszało już nową piosenkę Agnieszki Chylińskiej "Nie mogę cie zapomnieć".
A co myślicie o teledysku do tej piosenki?? Jestem bardzo ciekawa co myślicie.......

http://www.youtube.com/watch?v=yOZ7Q_ixifY

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Teledysk "Nie mogę cię zapomnieć" A.Chylińska

absolutnie mi się nie podoba, wręcz jestem zażenowana oglądając go.. fakt, Chylińska ładnie wygląda, bardzo kobieco, jednak te ruchy, wyginanie się z tą piosenką (jeszcze taneczna melodia jest spoko ale ten tekst wg mnie jest fatalny...zresztą jak w większości piosenek współczesnych artystów zwłaszcza pop) to dla mnie dramat.. Agnieszka zmieniła się, ok, jednak mimo wszystko brakuje tego pazura tam..

3

Dokładnie sad Ja też jestem rozczarowana nową Chylińska sad To znaczy rozumiem, że chce spróbować czegoś nowego, nowych dźwięków itd. Ale dla mnie i tak zawsze najlepsza będzie w starym wydaniu. Jak choćby tutaj :

http://www.youtube.com/watch?v=awwLQOOQQBA

Bez pazura staje się taka przeciętna ... Taka jak inne Kasie, Anie śpiewające nudy sad

4

mi sie podoba ta piosenka i ustawiłam sobie ją na dzwonek w tel big_smile

5

Wicie co.. jakby tę piosenkę śpiewała np Lady Gaga to już byłaby światowym hitem. Ale, że to zwykła polka i śpiewa po polsku to niech śpiewa dla swoich. Ja szczerze mówiąc jestem z pokolenia, które ledwie pamięta teledyski Chylińskiej puszczane w tv. Dlatego mnie ta zmiana tak nie przeraziła. Teledysk średni, piosenka wpada w ucho i chyba o to właśnie chodziło.

6

Mnie się piosenka bardzo podoba, nowa Chylińska też. Nie wiem czy widzieliście ją w 'dzień dobry tvn'? mówiła dlaczego jej nowa płyta jest taka, że zmieniła się bo jest teraz szczęśliwa, chce mieć kolejne dziecko i skrycie zawsze marzyła o teledysku w którym będzie tańczyła, i będzie się na nią lała woda itp. Ona i tak jest niesamowicie prawdziwa, niczego nie udaje. Za to wielki szacunek...

7

Bardzo lubię dawne piosenki Chylińskiej jak i te z O.N.A. Nowy przekaz Agnieszki do mnie nie trafia. Tyle mówiła o sobie, jako o wokalistce typowo rockowej, a tu co?
Porównajcie tą nową piosenkę z utworem, który Chylińska gościnnie wykonała na płycie HEY. Czy to zresztą w ogóle można porównywać? wink

http://www.youtube.com/watch?v=pCeetupwpPo

8

Ten nowy pomysł na siebie Chylińskiej to w moim odczuciu totalnie nieporozumienie !!!!
Zupełnie nie wiem, jak mam to odnieść do fenomenalnych kawałków O.N.A. z płyty "Mrok" lub "Bzzzzz".
Tak czekałam - i naprawdę - rozczarowałam się okropnie !!!!
Mam nadzieję - że "nie pójdzie tą drogą"...

Ps. Z równym utęsknieniem czekam na powrót Edyty Bartosiewicz, może to kiedyś się zdarzy.....oby nie w takim stylu.

9

Co do teledysku a nie piosenki i wykonawczyni bo pytanie jest o teledysk to powiem, moim zdaniem jest dobrze wykonany fajna gra światłem, fajne kadry no i dobra robota wizażystów. Troszkę mogli bardziej Agnieszkę w tańcu przeszkolić ale ogólnie jest dobrze zrobiony. Najbardziej mi się podobają ujęcia na granatowym tle. Agnieszka tam najkorzystniej wygląda jeżeli mowa o polskich produkcjach jest to dość dobry teledysk smile Co do piosenki i samej artystki uważam że zrobiła dobry ruch szokuje robi sobie reklamę, czy ktoś ja lubi czy nie to zna tą piosenkę i wie ze to Agnieszka ją wykonuje. Piosenka nie jest jakaś super ale jest prosta i w pada w ucho. Uważam to za ciekawe doświadczenie dla tej artystki tak jak i słuchaczy.

10

dotka napisał/a:

Co do teledysku a nie piosenki i wykonawczyni bo pytanie jest o teledysk to powiem, moim zdaniem jest dobrze wykonany fajna gra światłem, fajne kadry no i dobra robota wizażystów. Troszkę mogli bardziej Agnieszkę w tańcu przeszkolić ale ogólnie jest dobrze zrobiony. Najbardziej mi się podobają ujęcia na granatowym tle. Agnieszka tam najkorzystniej wygląda jeżeli mowa o polskich produkcjach jest to dość dobry teledysk smile Co do piosenki i samej artystki uważam że zrobiła dobry ruch szokuje robi sobie reklamę, czy ktoś ja lubi czy nie to zna tą piosenkę i wie ze to Agnieszka ją wykonuje. Piosenka nie jest jakaś super ale jest prosta i w pada w ucho. Uważam to za ciekawe doświadczenie dla tej artystki tak jak i słuchaczy.

Myślę, że jak ktoś chce posłuchać dobrej muzyki, to nie potrzeba mu tego typu "reklamy", znajdzie z pewnością dany utwór. Chylińska nigdy nie była wokalistką prostych piosenek, więc jej obecna "twórczość" absolutnie nie  znajduje mojej akceptacji. yikes

Podobnie jak Marilin, czekam na nowe nagrania Edyty Bartosiewicz. Może się wreszcie po wielu latach doczekamy, aż ta artystka rozwieje coraz bardziej rozprzestrzeniający się kicz w polskiej muzyce.

11

Piosenka wpadająca w ucho ale teledysk to jakaś żenada. hmm Agnieszkę Chylińską stać na coś o wiele lepszego.

12

Zgadzam się z Celią, Chylińska w ONA była kimś, ten głos! A teraz, no cóż czegoś tutaj brakuje i to bardzo...

13

Lubię Chylińską, ale wkurza mnie ta piosenka, nie wiem czemu xD
Może przez ten tytuł i w jaki sposób to śpiewa xD

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Teledysk "Nie mogę cię zapomnieć" A.Chylińska

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024