Witam uprawiamy seks z moją kobietą od paru miesięcy i ostatnio zauważyłem że przy drugim razie (prawie zawsze kochamy się 2 razy, tzn po krótkiej drzemce) ona nie wytrzymuje tzn ma już dość, jest zadowolona i chce sie przytulić i spać. Chcialbym się zapytać czy to normalne bo naczytałem się trochę i z tego co wiem to zawsze mężczyzna kończy pierwszy w naszym przypadku jest różnie za pierwszym razem a za drugim to prawie zawsze ona kończy pierwsza. Czy to normalnie i nie mam się co martwic?
Co to znaczy, że ona konczy pierwsza i ma juz dosc? Czy za drugim razem dochodzi do orgazmu?
Kobiety zazwyczaj "mają dość" kiedy nie mają orgazmu - po jakims czasie pobudzania lechtaczka staje się nadwrazliwa i zamiast przyjemnosci kobieta odczuwa bol lub dotyk jest drazniący.
Poza tym co to za pytanie "czy to normalne"? To nienormalne w ten sposob formułowac pytanie. To ona okresla kiedy i jak jest JEJ przyjemnie, a nie my jakims publicznym ocenianiem normy.
Hejka
ostatnio zauważyłem że przy drugim razie (prawie zawsze kochamy się 2 razy, tzn po krótkiej drzemce) ona nie wytrzymuje tzn ma już dość, jest zadowolona i chce sie przytulić i spać.
Daj kobiecie pospać.
Chcialbym się zapytać czy to normalne
Tak, to normalne
bo naczytałem się trochę i z tego co wiem to zawsze mężczyzna kończy pierwszy w naszym przypadku jest różnie za pierwszym razem a za drugim to prawie zawsze ona kończy pierwsza
Literatura a praktyka w tym temacie to dwie różne sprawy. Nie zawsze jest jak ZAWSZE.
Przynajmniej macie urozmaicenie
Ona przeżywa orgazm czuje widzę i slysze to, nawet 2-3 razy
Ona przeżywa orgazm czuje widzę i slysze to, nawet 2-3 razy
Fakt, że dziewczyna ma wielokrotny orgazm nie jest niczym nadzwyczajnym, tak ma wiele kobiet....
Tak więc o co chodzi??
Że czasem jest po prostu zmęczona?? I zasypia po całym fakcie??
Hmm
Mówi ze dłużej nie może
A ty mozesz bez konca?
Mówi ze dłużej nie może
eeee... poważnie??
to karygodne
Nie mogę bez końca ale w momencie gdy widze czuje jak jest jej dobrze i mówi żebym przestał bo juz nie może to jest trochę dziwne
10 2014-11-02 23:09:47 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-11-02 23:11:05)
No tak... strasznie dziwne.
Jak jesz wysmienity obiad to tez jesz poki nie pekniesz, bo przeciez skoro takie dobre to jak mozna nie chciec wiecej?
Inna opcja, że tylko udaje, że ma orgazm - stąd popisowe "widzę i czuję" a tak naprawdę jednak po prostu jest poobcierana i ma dosc.
Mam wrazenie, że ty nie tyle uprawiasz seks ze swoja dziewczyna od kilku miesiecy, co uprawiasz go w ogole od kilku miesiecy i stad takie problemy z kosmosu
Watpie żeby udawała, po stosunku jest bardzo zadowolona.
Watpie żeby udawała, po stosunku jest bardzo zadowolona.
Zadowolona?? Bo wreszcie jest koniec
Kolego, ty nam tu jakąś podpuchę strzelasz ??
Nie, wydaje mi się ze nie otrzymam konkretnej odpowiedzi na moje pytanie i dalsza dyskusja nie ma sensu.
Zadałes pytanie:
Chcialbym się zapytać czy to normalne bo naczytałem się trochę i z tego co wiem to zawsze mężczyzna kończy pierwszy w naszym przypadku jest różnie za pierwszym razem a za drugim to prawie zawsze ona kończy pierwsza. Czy to normalnie i nie mam się co martwic?
Odp.
Nie masz się czym martwić, to całkowicie normalne.
O taką odpowiedz mi chodziło, dziękuje.