Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Witam, za dwa lata czeka mnie ta huczna uroczystość weselna i czas pomyśleć w jakim stylu ją urządzić. Będzie to wesele na jakieś 100 - 120 gości, myślałam o jakimś dworku i takich swojskich klimatach gdzieś na uroczej wsi - takie klimaty jak z Pana Tadeusza
Natomiast mój mężczyzna preferuje styl nowoczesny i wiem ,ze wolałby jakąś ekskluzywną restaurację w mieście ( mieszkamy w wawie) Kompromis byłby wskazany, ale kompletnie nasze wizje się rozmijają ... Może podpowiecie mi coś fajnego w tej kwestii i uda mi się go przekonać do wiejskiego weseliska
? Ach i może znacie jakieś dworki w okolicach wawy ?
Ja tez jestem zwolenniczka raczej stylu podmiejskiego. Zawsze to wieksza przestrzen, co liczy sie przy weselu w letnich miesiacach plus mozliwosc zrobienia pieknej sesji z wszystkimi goscmi, itd. Czesc wesela moze sie odbyc w ogrodzie.
Po pierwsze: "wiejskie" weselicho, jak to piszesz nie musi oznaczac drewnianych law, swiniaka, itd. :-) Przywolujac chociazby bardzo uroczy i ekskluzywny dworek (notabene z XIXw). Strona: http://www.villajulianna.pl/index.html . Jest to jedynie przyklad naturalnie. Pieknie i luksusowo, a do tego na wsi! Czyz nie jest to dobry kompromis? Mam nadzieje, ze jest wiecej tego typu miejsc i bez trudu znajdziesz cos co zadowoli po czesci Ciebie i przyszlego meza! Zycze radosci podcza przygotowan - to taki wyjatkowy czas :-)
Piekne miejsce na slub!!! Uwielbiam takie klimaty - z jednej strony blisko wiejskich lak, z daleka od zgielku miasta a przy tym w najpiekniejszym stylu i klasie...