Język za język. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Język za język.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Patito (2014-10-30 22:13:48)

Temat: Język za język.

Hej, poszukuję osoby znającej język francuski, która  byłaby chętna udzielić tematycznych konwersacji poprzez skypa w zamian za język hiszpański. Niestety nie mam za bardzo czasu na przygotowywanie pełnych lekcji gramatyki dlatego proponuję głównie konwersacje (plus wypracowania, plus podstawowe tłumaczenie najważniejszych kwestii), ewentualnie pracę z podręcznikiem, jednak zależy mi głównie na konwersacjach. Mój poziom francuskiego to B1/B2, ale głównie w praktyce, z podręcznika niewiele się uczyłam. Co do hiszpańskiego mieszkałam rok w Meksyku, dwa lata w Hiszpanii, mam codzienny kontakt z językiem zarówno w życiu zawodowym jak i prywatnym, mój narzeczony jest Hiszpanem, mieszkamy razem więc cały czas 24h en espa?ol...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Język za język.

Hej,znam dość dobrze język francuski,pracowalam 1.5 roku jako tlumaczka,mieszkam w Polsce , w Częstochowie,ale nie chcę i nie potrzebuję się uczyć jez.hiszpańskiego.Co to znaczy,że znasz język na poziomie B1/B2?Z jakim podręcznikiem pracowałaś?Jeszcze nie używałam skype'a,ale to mi byś mogła wytlumaczyć.Mogę Cię pouczyć jak dam radę.Napisz z czym masz kłopoty,najlepiej na mojego prywatnego maila;aniolek672@gazeta.pl

A może znasz kogoś jeszcze kto się chce uczyć francuskiego a mówi po polsku?Pozdrawiam i czekam na wiadomość.Katarzyna

3

Odp: Język za język.

Podaję jeszcze mój telefon kontaktowy,jeśli jesteś teraz w Polsce,to mogłabyś zadzwonić?tel.502-13-53-53 Pozdrawiam.Kasia

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Język za język.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024