Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-03-08 22:44:35

appricot
Niewinne początki

Musli - które najlepsze?

Które musli Wam najbardziej smakuje? Macie jakąś swoją ulubioną firmę i smak? Ja ostanio zmieniłam swoją dietę i będę próbowac różnych smaków-teraz jestem na etapie płatków Sante. A Wy?

#2 2008-03-09 13:11:00

jing jang
Net Przyjaciółka

Re: Musli - które najlepsze?

Też znam Sante, zykle kupowałam taką zwykłą mieszankę płaków owsianych z bakaliami, ale ostatnio to był taki syf, no jakość tego ziarna był tak niska, że powiedziałam sobie, że już nie kupię. Najlepsze saa najzwyklejsz płatki owsiane górskie i samemu możan sobie pododawać różne dodatki. Zdecydowanie lepsze. sante się ostatnio zepsuły. Lubię od zcasu do czasu kupić płatki typu  Crunch, ale potem jak sie zudzą już wracam do zwykłej owsianki:)

#3 2008-06-06 14:33:41

deana
Niewinne początki

Re: Musli - które najlepsze?

Dla mnie najlepiej smakują musli owoce leśne Vitalis, a jak sie znudzą to bananowe kupuję.

Dodaj odpowiedź

Stopka forum