Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Do napisania tego wątku przyczyniła się pogoda, która ostatnio nas nawiedziła...heheh
A nie wiem jak u Was, ale ja jestem meteoropatą i pogoda ma wpływ na moje samopoczucie w dużym stopniu!
Mam pytanie - w jakiej strefie klimatycznej, w jakim klimacie chcielibyście żyć, w jakim najlepiej byście się czuli?
Mój typ - klimat śródziemnomorski ![]()
Ja - zdecydowane NIE dla klimatu śródziemnomorskiego. Za suche powietrze jak dla mnie. Niedawno byłam na południu Chorwacji i - mimo że październik i w dodatku nad samym morzem - czułam się fatalnie. Za ciepło, za sucho. Idealne dla mnie to wilgotne lasy równikowe albo zamglone Taterki i wszędzie tam, gdzie wysoko i wilgotno ![]()
A ja oddaję głos na klimat śródziemnomorski - ciepełko, świetna kuchnia - Chorwacja południowa, Toskania no i jeszcze południowa Hiszpania - to już trochę goręcej ale tam czuję się cudownie:)
pozdr