Nasze klimaty ;) - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-10-15 20:40:47

sueno6
Moderator

Nasze klimaty ;)

Do napisania tego wątku przyczyniła się pogoda, która ostatnio nas nawiedziła...heheh
A nie wiem jak u Was, ale ja jestem meteoropatą i pogoda ma wpływ na moje samopoczucie w dużym stopniu!
Mam pytanie - w jakiej strefie klimatycznej, w jakim klimacie chcielibyście żyć, w jakim najlepiej byście się czuli?
Mój typ - klimat śródziemnomorski smile

Być jak płynąca rzeka...

#2 2009-10-30 19:32:09

Emilia
Moderator

Re: Nasze klimaty ;)

Ja - zdecydowane NIE dla klimatu śródziemnomorskiego. Za suche powietrze jak dla mnie. Niedawno byłam na południu Chorwacji i - mimo że październik i w dodatku nad samym morzem - czułam się fatalnie. Za ciepło, za sucho. Idealne dla mnie to wilgotne lasy równikowe albo zamglone Taterki i wszędzie tam, gdzie wysoko i wilgotno smile

Najlepsze rzeczy w życiu dostaje się za darmo wink.

#3 2009-11-11 20:32:13

kasiula102
Tajemnicza Lady

Re: Nasze klimaty ;)

A ja oddaję głos na klimat śródziemnomorski - ciepełko, świetna kuchnia - Chorwacja południowa, Toskania no i jeszcze południowa Hiszpania - to już trochę goręcej ale tam czuję się cudownie:)

pozdr

Stopka forum