Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Czy planujecie zmieniać swoją garderobę na wiosnę? Zauważyłam w sklepach, że w tym roku na wiosnę królują beżowe i brązowe sweterki, ale też blady róż. Wiosna jest wesołym czasem, a te brązy takie smutne
Też muszę pomyśleć o nowych ubraniach, mam w szafie dużo granatów i czerni, włosy czarne(naturalne
)i trudno mi się przestawić na coś jaśniejszego! Jak myślicie w jakie kolory powinnam się przyodziać na wiosnę?
Myślę, ze tak od razu trudno zmieniać przyzwyczajenia więc najlepiej jeżeli zrobisz to etapami. W Londynie też tej wiosny królują beże , więc polecam beż.
Ja tam wolę zielenie, jasne, ale też żywe po oliwkowe i wchodzące w odcień turkusu. I oczywiście kolory ziemi! Rzeczywiście w tym sezonie jakies popularne są wszelkie brązy, beże i...delikatne róże i pomarańcze:) Ja tam uważam, że zmiany tzreba zaczynać nie stopniowo ale drastycznie - zacznij ubierać biel, zobacz jak będzie Ci w niej ładnie przy ciemnych włosach, a wtedy spróbuj się przestawić na owa wiosenną kolorystykę:)
Brudne róże, połączenie zieleni z pomarańczem - takie wesołe i radosne połączenia, pastelowe brązy są przecież mdłe i smutne:( Nie wiem czemu tak się jakoś utarło, że wszystkie kolekcje wiosenne są w takiej kolorystyce, wisna, świeżość radość, takie powinny być wiosenne kolory i kolekcje. Smutne pastele zostawmy raczej na jesień!
Z moich obserwacji wynika, że to kolor żółty będzie królował tego lata. Choć Pantone obstawia kolor niebiesko-irysowy ![]()
zielony, żółty i pomarańczowy beda górować tego lata ....
polecam bluzki krzyzowane na plecach są bardzo na czasie...
pozdrawiam ;P