Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-03-08 19:59:40

QrkUma
Zaglądam tu coraz częściej

Wiosenne trendy

Czy planujecie zmieniać swoją garderobę na wiosnę? Zauważyłam w sklepach, że w tym roku na wiosnę królują beżowe i brązowe sweterki, ale też blady róż. Wiosna jest wesołym czasem, a te brązy takie smutne sad Też muszę pomyśleć o nowych ubraniach, mam w szafie dużo granatów i czerni, włosy czarne(naturalne smile )i trudno mi się przestawić na coś jaśniejszego! Jak myślicie w jakie kolory powinnam się przyodziać na wiosnę?

#2 2008-03-09 15:25:51

Lady29
Wkręcam się coraz bardziej

Re: Wiosenne trendy

Myślę, ze tak od razu trudno zmieniać przyzwyczajenia więc najlepiej jeżeli zrobisz to etapami. W Londynie też tej wiosny królują beże , więc polecam beż.

#3 2008-03-09 19:40:53

jing jang
Dobry Duszek Forum

Ja tam wolę zielenie, jasne, ale też żywe po oliwkowe i wchodzące w odcień turkusu. I oczywiście kolory ziemi! Rzeczywiście w tym sezonie jakies popularne są wszelkie brązy, beże i...delikatne róże i pomarańcze:) Ja tam uważam, że zmiany tzreba zaczynać nie stopniowo ale drastycznie - zacznij ubierać biel, zobacz jak będzie Ci w niej ładnie przy ciemnych włosach, a wtedy spróbuj się przestawić na owa wiosenną kolorystykę:)

#4 2008-03-11 23:13:54

Black Angel
Wkręcam się coraz bardziej

Brudne róże, połączenie zieleni z pomarańczem - takie wesołe i radosne połączenia, pastelowe brązy są przecież mdłe i smutne:( Nie wiem czemu tak się jakoś utarło, że wszystkie kolekcje wiosenne są w takiej kolorystyce, wisna, świeżość radość, takie powinny być wiosenne kolory i kolekcje. Smutne pastele zostawmy raczej na jesień!

#5 2008-05-31 10:35:53

oraya_pl
Niewinne początki

Z moich obserwacji wynika, że to kolor żółty będzie królował tego lata. Choć Pantone obstawia kolor niebiesko-irysowy smile

#6 2008-06-15 15:17:34

MłodaAnulka
Zaglądam tu coraz częściej

zielony, żółty i pomarańczowy beda górować tego lata ....
polecam bluzki krzyzowane na plecach są bardzo na czasie...
pozdrawiam ;P

Dodaj odpowiedź

Stopka forum