ukochany zeni sie z moja kuzynka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » ukochany zeni sie z moja kuzynka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: ukochany zeni sie z moja kuzynka

Zaczne od poczatku...zakochalam sie i to tak mocno on o tym wie mialam wesele w rodzinie poszedl ze mna od tamtej pory nasze kontakty sie zmienily a wesele bylo w maju, od tamtej pory kontakt sie urwal w miedzyczasie, kilka dni temu dowiedzialam sie w pracy bo od naszych wspolnych znajomych ze sie zeni w ostatni weekend tego roku bylam w szoku bo to z moja kuzynka, madal cos do niego czuje a jej nigdy nie wybacze kazdy mowi tylko o nich a mnie az serce peka rodzina zachwycona jedynie rodzice i brat mnie wspieraja

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ukochany zeni sie z moja kuzynka

Cóż Ci moge powiedzieć , moim zdaniem miałaś szanse wtedy gdy się poznaliście lecz w miedzy czasie wszystko się zmieniło , on się zakochał w twojej kuzynce, teraz będa brać ślub , a człowiek który jest pewny swojej miłości pragnie poślubić  ukochaną osobę. Nie psuj tego , ciesz się tym że masz szanse się zakochać ponownie w facecie przeznaczonym tylko dla Ciebie.

3

wiem mialam szanse i bylismy razem ale kuzynka dala mu d... i wpadli biora slub w weekend maja zapraszac na wesele nie mam ochoty isc a nawet nie mam z kim mam zamiar odmowic, wspomne ze zostali zaproszeni tez znajomi z mojej pracy. czy to takie dziwne ze nie chce isc?

4

To bardzo przykre co mowisz... ale coz jemu bylo widocznie wazne "zeby sztuka" i wpadl. Szkoda mi Cie bo musi Cie to bardzo bolec.

5

niestety boli ale staram sie to jakos przetrawic, podobno po rozstaniu najlepsza jest kolejna milosc ale jakos nie umiem sie umawiac wciaz mnie to wszystko gryzie od srodka

6

A nie lepiej się cieszyć, że nie wyszło, jaki jest, dopiero po waszym ślubie? Ta sytuacja zaoszczędziła Ci wdepnięcia w niezłe "śliskie sprawy" w życiu, a tak to jedynie "otarłaś się" o nie. Ty wyszłaś na tym lepiej koniec końców, niż kuzyneczka, hehehe smile

7

no moze tak ale nie wiem czy bede umiec sie bawic na tym weselu i czy bede miala z kim

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » ukochany zeni sie z moja kuzynka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024