Dietetyka - studia czy kursy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Dietetyka - studia czy kursy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dietetyka - studia czy kursy?

Mam dylemat, ponieważ dietetyka ciągnie się za mną już kilka lat.

Nie wiem, czy iść na studia i zdobyć zawód w tym kierunku, czy zrobić kurs w szkole policealnej dietetyki i konsultanta ds. żywienia, a studia zrobić z innego kierunku...
Myślałam też nad bezpieczeństwem narodowym lub wewnętrznym i starać się o pracę cywila w służbach mundurowych lub pracować jako detektyw.

Gdybyście byli na moim miejscu, co byście wybrali? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dietetyka - studia czy kursy?

Wszystko zależy od tego, do czego Cię bardziej ''ciągnie'':)
Mam znajomych na studiach z bezpieczeństwa, mówią że jest ciekawie, ale raczej trzeba mieć konkretny plan na siebie po nich i mocno do tego dążyć, bo wejscie do służb mundurowych tylko po takich studiach i bez znajomości może byc ciężkie:)
Natomiast chcąc iść na dietetykę osobiście wybrałabym szkołę policealną, zamiast tracic wiecej czasu na studia w kierunku na którym można zdobyc podobną ilosc wiedzy co po szkole policealnej.

Dzięki za odpowiedź!

Właśnie już wybrałam smile Po maturze idę do szkoły policealnej na specjalistę ds. dietetyki i jakiś kurs także dotyczący dietetyki.
Na studia też raczej wybiorę dietetykę, bo to jakoś ciągnie się za mną od kilku lat i mnie bardzo interesuje. smile

4

Na kursie nigdy nie zdobędziesz takiej wiedzy jak na studiach!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Dietetyka - studia czy kursy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024