Czy to koniec? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy to koniec?

Witam , jestem w 3 letnim zwiazku, po roku czasu bycia ze sobą zamieszkaliśmy na studiach wynajmując wspólny pokój, i nadal mieszkamy. Jednak poznając go, bywając z nim na co dzień on nie jest mężczyzną takim jakim bym chciała. Często na początku wychodził z kolegami, opijał się...kłóciliśmy się, on przepraszał i miało być lepiej....Podczas kłótni wyzywaliśmy się często. Problem tkwi w tym iż on się zmienił, pije ale bardzo mało, a ja? Sama niewiem co czuje, odepchnął mnie od siebie przez te lata od siebie. Po kryjomu spotkałam się kilka razy z byłym, który chciał byc ze mną, ale to były tylko koleżeńskie spotkania o których mój obecny chłopak niewie. Wczoraj spotkałam się z nim kolejny raz po 3 miesiącach, i ciągle o nim myśle. Przebywając teraz z moim chłopakiem czuję się źle, jakby byla to obca osoba, ale jednak mysl pozostawienia cos mi nie daje tego wykonac. Może przyzwyczajenie? Nie mam ochoty się z nim całować ani kochać. Obecny chłopak niebył dla mnie dobry, często krytykował że coś brzydko ubrałam czy nie uprasowałam, a że gotować nie umiem itd. Dobijało mnie to. Teraz wziełam sie za siebie i już tego nie robi bo podaje mu obiadki, posprzatam itd. A gdy teraz powie miłe słowo to na mnie juz to nie działa.
A jeszcze ta myśl o byłym. Niewiem czy mój były chce byc ze mna, ale czy jeśli na prawde kochalabym mojego obecnego to myslami bylabym u innego? Czy to może przejsciowe?Niewiem co mam robic, zwłaszcza że mieszkamy razem i żałuję trochę, że na ten rok akademicki też się zgodziłam. Chociaz mogę zrezygnowac, mam jednomiesieczne wymówienie pokoju. Dziewczyny doradźcie mi, bo mam mętlik w głowie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to koniec?

Były to Twoje wyobrażenie, jest Ci źle w obecnym związku więc dlatego tak czujesz.

Zwierzasz się byłemu? Bo jeśli tak to duży błąd, może to wykorzystać przeciwko Tobie i być dokładnie taki jaki nie jest Twój chłopak. Takie zachowanie powoduje, że widzisz go w idealnych barwach i myślisz o nim.

Porozmawiaj ze swoim obecnym partnerem i nie zachowuj się w ten sposób. Kłamstwa, spotkania po kryjomu? To nie prowadzi do niczego dobrego.

3

Nie, nigdy nie zwierzałam się byłemu. Tak jest mi źle, bo czy on ma prawo krytykować mnie ? Jeżeli nie akceptuje mnie taką jaką jestem, tego jak się ubieram to chyba też jest z jego strony nie fair:/ wiem musze porozmawiać albo poprostu postanowić co dalej, czy odejść czy walczyć, choć niewiem czy chce takiego mężczyznę...

4

Moje zdanie jest takie, że jeśli ja bym zastanawiała się czy to jest miłość czy ta osoba to ta? To chyba dałabym sobie spokój. Dla mnie miłość to brak wątpliwości.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024