Cześć :-) jestem z miasta Łodzi, mam 19 lat, trochę problemów na głowie, wychodzę tez z depresji ale wiem jak jest ciężko czasem bez wsparcia. Teraz jestem w związku który głównie jako jedyny oprócz siebie też samej daje mi takie wsparcie. Jednak pomimo tego czuje się w tym mieście samotna ( mój chłopak jest spoza Łodzi) szczególnie w sensie damskiego towarzystwa ale takich bratnich dusz o wspólnych zainteresowaniach itp. Mogę powiedzieć o sobie iż jestem nieśmiała, spokojna i poważniej podchodzę do życia. Pewnie wiele mnie problemów i poczucia samotności i braku zrozumienia do tego pchnelo iż czuje die czasem dojrzalsza od rówieśników ale też wiem ze jestem i bywam bardzo erazliwa i naturalna i nie chce też specjalnie zgrywać czy być juz jakąś dorosła.. Dla sporu moich rówieśników takie cechy nie są zaletami i nie potrafią mnie zrozumieć. Nie przepadam za klubami itp. Choć zamierzam nauczyć się tańca i klimaty latynoskie mnie kręcą. Interesuje mnie psychologia i podróże. Jestem zakochana w Hiszpanii i kocham psy :-)
Chciałbym poznać kogoś ale nie tylko by pisać a przenieść się w świat realny bo zbyt dużo miałam znajomości internetowych i gdy zbyt długo się pisze tym trudniej jakoś jest się spotkać. Brak mi w normalnym codziennym życiu takich osób, nie w internecie tylko ;-)
Witaj,takze jestem z lodzi
przeprowadzilam sie tu niedawno i nie mam za wielu znajomych. Rowniez jestem dosc niesmiala i skryta. Oraz takze wychodze z depresji na jaka cierpie od ponad 2 lat
nie lubie klubow,bardziej metal/ rock
kocham wszystkie zwierzeta,interesuje sie sztuka oraz sama rysuje od praktycznie zawsze
jesli chcesz to pisz, pozdrawiam kochana ![]()
4 2014-10-05 20:38:57 Ostatnio edytowany przez Stela1 (2014-10-05 20:39:33)
Hej:) wprawdzie jestem starsza - mam 23 lata - ale też jestem od roku w Łodzi i wiem jak to jest nagle poczuć się samotnie. Jeśli będziesz chciała porozmawiać to zaprasz
Witaj,takze jestem z lodzi
przeprowadzilam sie tu niedawno i nie mam za wielu znajomych. Rowniez jestem dosc niesmiala i skryta. Oraz takze wychodze z depresji na jaka cierpie od ponad 2 lat
nie lubie klubow,bardziej metal/ rock
kocham wszystkie zwierzeta,interesuje sie sztuka oraz sama rysuje od praktycznie zawsze
jesli chcesz to pisz, pozdrawiam kochana
Napisałam :-) p.s nadal aktualne.
Tak właściwie to człowiek chyba jest zawsze samotny, nawet w związku.
Takie życie ![]()
Temat aktualny :-)
Jeżeli aktualny to daj znać. Wydajesz się być jedną z niewielu normalnych osób, które ogłaszają się za internecie w poszukiwaniu koleżanki (większość szuka kogoś do sportu/ imprezowania).
Mam 20 lat :-)