Isia wita;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Isia wita;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez isia2408 (2014-09-23 23:11:45)

Temat: Isia wita;)

Witam wszystkich Forumowiczów netkobiet. wink

Powinnam szepnąć o sobie kilka słów już wczoraj, ale kompletnie wyszło mi to z głowy. Z racji tego, że postanowiłam zadomowić się u Was, pozwolę sobie na krótką charakterystykę swojej osoby.

Na forum będę funkcjonować jako Isia. Mam 23 lata, jestem na ostatnim roku studiów magisterskich na kierunku Pedagogiki.
W życiu ważne są dla mnie marzenia, ambicje i upartość w dążeniu do wyznaczonego celu. Najważniejszy jest jednak drugi człowiek, w szczególności ten, który boryka się z problemem. Uważam, że zawsze trzeba zrozumieć cierpiącego z jego perspektywy, rzadko ze swojej.
Charakterem przypominam bajkową postać Muminków- Małą Mi. Troszkę buntowniczka, z własnymi zasadami i racjami, których uparcie bronię. Cenię ludzi, którzy znają własną wartość, mają coś do powiedzenia, co nie znaczy, że mam coś przeciwko ludziom bardziej stonowanym. Każdy z Nas jest inny i to czyni Nas wyjątkowymi.

Uwielbiam twórczość Alistair'a MacLean'a i stary dobry rock.

Z reguły jestem ciekawą małpą, która drąży temat, aż do znudzenia. Lubię dużo wiedzieć, co pozwala mi na "mocniejsze" utożsamienie się z sytuacją innego człowieka czy danym problemem. (Choć można zwyczajnie uznać to za wścibskość).

Mimo niewielu przeżytych lat, uważam się za osobę dojrzałą, która uszczknęła troszkę życia, niekoniecznie z tej najprzyjemniejszej strony. Za mną wiele upadków, ciężkich doświadczeń. Znam smak bólu, rozczarowania i goryczy. Nie żebym wyszła tutaj na mądralę, która na życiu zna się jak stomatolog na metalurgii. Nie. Po prostu chcę zaznaczyć, że dla każdego z osobna, dany problem może mieć diametralnie różny wymiar. To, co dla mnie jest błahe, dla Ciebie jest centrum życia. Dlatego też, mam nadzieję, że wspólnymi siłami i zdobytymi dotychczas praktykami życiowymi, będziemy wzajemnie siebie wspierać.

Jestem straszną katarynką. W bezpośredniej rozmowie ciężko mnie przegadać.

To taki mały zarys mojej osoby. Proszę o pytania, jeśli takie się Wam nasuną.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Isia wita;)

Dobro jutro Isiu (przepraszam, za chorwackie przywitanie smile  Tak to jest, jak się za czymś tęskni. Pięknie, mądrze i wrażliwie przedstawiłaś swoją osobę.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Isia wita;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024