Ćwieki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Ćwieki

Ostatnio bardzo modne są ćwieki dosłownie na wszystkim,na torebkach,butach,ubraniach.
Ja za ćwiekami nie przepadam,tym bardziej ,że wiek nie pozwala mi na taką stylizację bardziej rockową.
Ale spodobała mi się taka torebka
http://www.amiche.pl/foto_shop/12329_czarna_torebka_z_cwiekami__celeste_140313040017.jpg
Myślę,że ćwieki tylko na torebce to chyba nie przesada co?

A co Wy myślicie o tej "ćwiekowej modzie"?

2

Odp: Ćwieki

A co to wiek! Brak przesadyzmu, odrobina szaleństwa i nawet 40-stce będzie dobrze z nowymi trendami mody.

Osobiście nie lubię żadnych udziwnień w torebkach, butach czy częściach garderoby. U kogoś mogę to zaakceptować, sama nie jestem taka odważna.

3

Te są fajne, +1

4

Pewnie, że to nie przesada. Moja mama nosi torebki w takim stylu. Jest to modne, ale i też jak nie jest  w nadmiarze bardzo ładnie się prezentuje

5

Ja uwielbiam ćwieki, kolce w każdej postaci. Ostatnio upolowałam śliczne buty dość odważne ale nie mogłam się oprzeć wink

6

Ta torebka nie jest przesadna.Ostatnio widziałam całą 'ustrojoną' ćwiekami co wg. mnie wyglądało dość kiczowato. Może to przez kolor torebki (blady róż).
Wydaje mi się, że ćwieki pasują tylko do ciemnych rzeczy. Ewentualnie granatowych, fioletowych itp.

7

Zgadzam się.
Ćwieki dodały tutaj ładnego i lekko pikantnego uroku. Kompletnie nie jest ich za dużo, lecz w sam raz smile

8

Kupiłam taką torebkę,troszkę inna ale podobna,ćwieki tylko po bokach smile

9

Ćwieki są spoko smile Też mam parę ćwiekowych gadżetów.

10

Torebka jest śliczna i możesz ją z powodzeniem nosić do czarnych kozaków lub innych eleganckich butów. Czasem trzeba zaszaleć i nie przejmować się wiekiem, bo jeśli nie szaleć teraz to kiedy wink ?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024