Fryzura u faceta - do kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fryzura u faceta - do kobiet

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 91 ]

1 Ostatnio edytowany przez mieczyk (2014-09-21 01:58:25)

Temat: Fryzura u faceta - do kobiet

Hoł Hoł Hoł
Moje gąski
Krzyczcie Mieczyk!
Nie no zartuje zeby nie bylo heheheh spokojnie to tylko zart, taki wkret ogladalem na necie i sobie wszczepilem heh. Sorry, szacunek do kobiet mam, zeby nie bylo.
No ale to ja wasz nieustraszony rozkminiciel kobiecych preferencji ktory poprzez analizowanie ich chce zmieniac swiat na lepsze hehe. Mam nadzieje ze nie macie mi za zle, ze tak szaleje z tematami, po prostu jestem ciekawskim gosciem xDDD

Tym razem nie pytam o typy faceta wg kobiet, tylko o ... ulubione fryzury facetow WEDŁUG kobiet. Jak to jest z tym. Macie jakies faworytki? Czy zadbana fryzura u faceta jest wskazana, czy w ogole jest to rzecz drugoplanowa? Czy obecne modne fryzury was denerwuja, irytuja, uwazacie je za zniewiesciale i gejowskie? A moze wolicie lysych? Normalna fryzurka, irokez, moze zaczes na bok cos jak undercut, albo w stylu punkowca, moze dlugie wlosy jak u satanisty? Czy np. zakola was odrzucaja? A moze nawet przerzedzone wlosy, albo gdy sa zbyt geste, jak u malpiszona jakiegos? Jak to jest u was panie, wypowiedzcie sie. Macie jakies podpatrzone fryzury u facetow, ktore wybitnie was podniecaja? Fryzura odgrywa duza role u faceta? Tylko nie sciemniac mi tu, bo ja wyczuwam podstep :DDD Hehe

Wypowiedzcie sie smialo, jakby niczego nie bylo wam malo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fryzura u faceta - do kobiet

Czyste, gęste i długie włosy.
Prawie jak fetysz.

Można wtedy wpleść dłoń we włosy w odpowiednim momencie i pokazać mu gdzie jego miejsce... ;P

3

Dlugie wlosy mi sie podobaja, dlugie ciemne i falowane. Ale... rzadko kiedy.
Dlatego, ze wiekszosc facetow ma beznadziejne obciete wlosy.
Moj byly kochanek, mial piekne wlosy dlugie, pieknie obciete. I to rzeczywiscie bardzo bardzo mi sie podbalo w nim.
Byle nie za dlugie.

http://ksanatomy.files.wordpress.com/2010/06/dr-derek-shepherd.jpg
takie wlosy sa niezle.

4

U mnie zdecydowanie drugoplanowa, aczkolwiek zniechęcają mnie:
- fryzury z zaczeską (jak Łukaszenka, brrr...)
- mocno zaniedbane fryzury (włosy, które były kiedyś odpowiednio przycięte, a teraz opadają w dziwne strony i wyglądają mocno dracznie)
- mocno nażelowane fryzury (typu Ronaldo-Żeluś, brrr...)

5

Ja nie lubie fryzury jaka mial Ziggy Stardust

6

Ona mi się kojarzy z Polską w późnych latach 80-tych - wczesnych latach 90-tych, bazarami, ortalionem i panami z obowiązkowym bobrem pod nosem, choćby najmniejszym.

Ogólnie racja - taka też mi przeszkadza, nie wzięłam jej pod uwagę, bo chyba jeszcze rzadziej obecnie spotykana jak ta zaczeska.

7

Czytajac co napisalas . To przeczytalam to tak:

"aczkolwiek zachecaja  mnie:
- fryzury z zaczeską (jak Łukaszenka, brrr...)"

I myslalam , ze 'brr' to rozkoszy. Hahaha big_smile Pomyslalam sobie 'ale osobliwy gust'

8

NinaLafairy napisał/a:

I myslalam , ze 'brr' to rozkoszy. Hahaha big_smile Pomyslalam sobie 'ale osobliwy gust'

AHAHAHAHAHA! Ja nie robię z rozkoszy brrr... big_smile

Nie no, ideałem byłby długowłosy brunet, ale to nie jest dla mnie jakieś ważne szczególnie. Długowłosego faceta miałam całego jednego w życiu. smile

9 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-09-21 11:32:12)

Ja za długowłosymi nie przepadam, zwykle nie podobają mi się. Tak już jakoś mam. Dredy np różnie. Irokez - nie podoba mi się. Łysi średnio, ale to zależy, bo niektórym facetom to pasuje, jasne też, że niczyja wina jak łysieje i to czy facet będzie mi się podobał wtedy zależy też od wielu innych czynników, więc nie jest to żadna tragedia smile Jednak najbardziej lubię facetów z włosami gęstymi, krótkimi dosyć (nie krótki jeż, ale też nie długie, po prostu krótkie, ale nie bardzo krótkie), ale takie gęste, uwielbiam, wtedy mam jak palce w nie wpleść, a nie są też długie czego nie lubię. Takie właśnie włosy ma mój facet i to bardzo lubię. Takie też ma mój tata, więc czyżby sprawdzało się, że wybieramy podobnych do ojców, czasem widocznie tak (chociaż nie we wszystkim jest podobny, o nie).

Chodzi mi o mniej więcej takie włosy jak Cillian Murphy tutaj.http://www.fotoszok.pl/upload/20dba59f.jpg

No, czyli niedługie, ale też nie króciutkie, gęste, dużo ich jest. Mój facet ma mniej więcej takie włosy i takie uwielbiam od zawsze hehe, mój tata podobne ma włosy, ale trochę inaczej mu się układają, a mojemu facetowi w sumie podobnie jak temu aktorowi się układają, ale jeszcze gęstsze trochę są i wyglądają hmm jak to nazwać bardziej świeżo, bo na tym zdjęciu u Murphego wyglądają jak dla mnie trochę nieświeżo, ale może tak to tylko wygląda ;p Dużo facetów też widuję z takimi. Takich lubię od zawsze najbardziej. W ogóle do tego aktora mój facet ma dość podobny typ urody, podobne oczy tyle, że zielone, ale podobne, rysy twarzy też trochę podobne, dość jasna cera i ciemne włosy. Bardzo lubię ten typ urody, więc i ten aktor w filmie przyciągnął moją uwagę ;p Widziałam go w "28 dni później".

A i tutaj w ogóle jesteśmy podobni do siebie nieco z moim facetem, bo ja też ciemne włosy, jasna cera i zielone oczy i mój chłopak tak samo ;p

10

Iceni napisał/a:

Czyste, gęste i długie włosy.
Prawie jak fetysz.

Można wtedy wpleść dłoń we włosy w odpowiednim momencie i pokazać mu gdzie jego miejsce... ;P

U mnie dokładnie tak samo - długie włosy u faceta działają na mnie jak fetysz, mam ochotę ich wciąż dotykać, wplatać w nie dłonie, macać, głaskać i wąchać tongue Dlatego jest to dla mnie męska fryzura nr 1, im dłuższe tym lepsze. Ale oczywiście krótsze włosy też lubię, jednak pod warunkiem, że da się w nie wpleść palce - zatem odpadają wszelkie jeżyki i całkowity brak włosów.

11

Moim marzeniem jest facet z krotkimi (poldlugimi)...kreconymi wlosami! Jesli to jest poza zasiegiem to proste takie na 5 cm. Czarne... Generalnie wlosy (u kob i mez) powinny byc swieze. Kilo zelu az odpycha. No i mezczyzna w kazdym wieku, z jakakolwiek fryzura moze dbac o wlosy, a nie pozostawiac im wlasnego zycia.

12

To zależy też co komu pasuje. Ja np. nie lubię długich włosów (półdługich też nie) ale np. takim Bradleyem Cooperem bym nie pogardziła big_smile

13 Ostatnio edytowany przez mieczyk (2014-09-21 13:57:49)

A co jest złego w żelu? :ooo Dużo facetów żeluje, sportowcy zwłaszcza. Ja też nie rzucam żelu na schwał, że tak ujmę, hehe. A co do tego Murphy'ego to ja sam kiedyś przez krótki czas taką nosiłem, ale sam uznałem że taka picusiowo-glancusiowa jak dla mnie i zrezygnowałem. No kurde, fryzik z przedziałkiem nie jest dla mnie męski. Ale fakt, mojej dziewczynie się wtedy podobało. Gadała, że odstawiam się jak włoski poeta hehe. Ale dla mnie to ryzykowny fryz - gdy robi się taki z przedziałkiem, to często widać włosy wychodzące z głowy od spodu albo jakieś prześwity, co nie jest eleganckie. Nie mówię, że u mnie tak było, ale u wielu osób to widuję.

Czemu mam w ogóle w opisie że jakaś "lady"? Facetem jestem, weźcie to zmieńcie, bo czuję się jak tranzystor.

14

Dziewczyny napiszcie co macie do żelu bo mnie to interesuje. Nie lepsze takie świeże, wyżelowane włosy, wolicie np. jak facetowi grzywka zwisa na czoło jak u pazia?

15 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-09-21 16:22:30)

Wyżelowane włosy są jak tona tapety u kobiety - nienaturalne i ohydne w dotyku.
Naturalne, czyste włosy są miękkie, pachnące i miłe w dotyku - sama przyjemność...

...a nie zaschnięte gluty mad

16

Wlosy to musza byc dobrze obciete, wtedy nie zwisaja ani nic. Dlatego nie lubie ogolnie facetow z dlugimi wlosami az tak. Bo oni zwykle maja te wlosy rowne i proste i to takie bez charakteru big_smile

A jak juz cos jest pocieniowane to w babskim stylu haha

Lubie wlosy naturalne bardziej, albo tak czyms stylizowane ze nie widac tej sztucznosci.

17

A jak ktoś sobie lekko żeluje, tylko tak, żeby uformować fryzurę? Słabe w dotyku? Ja sam sobie lubie pomacać włosy wtedy nawet hahah bo są takie twardsze i wilgotne :DDD U kobiet lubię jak mają takie wilgotne świeżo po myciu mmmm takie długie wilgotne odrobinę lokowane włosy, coś wspaniałego big_smile

Wyżelowane włosy to nienaturalne? Nienaturalne to jakby sobie chyba ktoś farbował jak Scooter xDD Dziwne macie spojrzenie kobity mi się wydawało że wyżelowane to właśnie znaczy bardziej zadbane, bo normalne włosy to każdy ma. Jakoś piłkarze jak CR ciągle sobie żelują i mają powodzenie więc coś mi tu ściemniacie xddd

18

A piłkarze to jest rzeczywiście wyznacznik męskiej urody dla kobiet...

Mieczyk, weź ty się w końcu urwij z tej choinki!

mieczyk napisał/a:

A jak ktoś sobie lekko żeluje, tylko tak, żeby uformować fryzurę? Słabe w dotyku? Ja sam sobie lubie pomacać włosy wtedy nawet hahah bo są takie twardsze i wilgotne :DDD U kobiet lubię jak mają takie wilgotne świeżo po myciu mmmm takie długie wilgotne odrobinę lokowane włosy, coś wspaniałego big_smile

Wyżelowane włosy to nienaturalne? Nienaturalne to jakby sobie chyba ktoś farbował jak Scooter xDD Dziwne macie spojrzenie kobity mi się wydawało że wyżelowane to właśnie znaczy bardziej zadbane, bo normalne włosy to każdy ma. Jakoś piłkarze jak CR ciągle sobie żelują i mają powodzenie więc coś mi tu ściemniacie xddd

Tak, pogłaszczesz takiego nażelowanego picusia i nie wiesz co z ręką zrobić, bo przecież się lepi... Piłkarze żelują, owszem, ale dziewczyny kręci ich sława i kasa a nie żel na włosach...

20

Lepsze farbowane niz zelowane . Swoja droga jak sa dobrze pofarbowane to nie widac , ze ma zrobiony kolor bo wyglada jak kolor naturalny.
Zel to nie to sorry.
Jesli troszenke nalozy to da sie zniesc, ale duzo to masakra. I to wcale nie jest zdrowe dla wlosow, wiec jakie to niby dbanie?

21

Czyste schludne włosy, krotkie.

Ja jak bylam mlodsza bardzo podobali mi sie panowie obcieci na grzybka smile jeszcze blondyni.
Ale to bylo dawno temu.

Teraz to facet musi miec czyste wlosy, obcięty na krótko i tyle całego zachodu.

22

Każda ściemnia że nie, a każda i tak na nich leci.

A jak np. ktoś sobie tylko grzywkę żeluje, a resztę pozostawia normalnie bez żelu? Lepsze to przecież, niż jakby opadała jak jakiemuś Bieberowi. A właśnie, co sądzicie o fryzurach z opuszczoną grzywką właśnie jak w stylu Biebera albo amerykańskich nastolatków-bananów? Albo co sądzicie o prześwitujących włosach u facetów?

Mieczyk, weź ty się w końcu urwij z tej choinki!

<Trach> <Urwał się> Już xDDD

23

mieczyk napisał/a:

Każda ściemnia że nie, a każda i tak na nich leci.

Jasne... Kazda!

Nie wiedziałam, ze znasz tylko trzy kobiety...

24

Nie każda leci na sportowców tongue
Mnie w całym moim krótkim życiu bardziej ruszali lekarze, biznesmeni, prawnicy czy swojego czasu wojskowi niż sportowcy. W ogóle zawodowi sportowcy mnie nie kręcą.
Bardzo uogólniasz.

25

Juz predzej bokser jak pilkarz haha big_smile

Bieber ma okropna fryzure i okropna twarz.

26

A wy faceci lubicie jak kobiety maja kopule na glowie utrwalona lakierem do wlosow? Ze boicie sie tego czegos dotykac? To wgl nie przypomina wlosow w dotyku!

27

Ja zawsze myślałam, że mój ideał to długowłosy brunet. Im dłuższe, tym lepsze. Każdy z facetów, z którymi się spotykałam, miał właśnie długie włosy i byłam święcie przekonana, że za innym to ja się nie obejrzę.
Ale że los lubi płatać figle, mój obecny ukochany (którego traktuję najpoważniej ze wszystkich moich dotychczasowych mężczyzn i z którym wiążę przyszłość) jest blondynem i ma zakola tongue Taki psikus. Szczęście, że przynajmniej nosi te włosy na tyle długie, że da się wpleść palce - któregoś razu wrócił od fryzjera obcięty na jeża, taki lament urządziłam, że od tej pory od progu mówi "proszę mnie obciąć tak, żeby nie było widać że coś obcinane" big_smile

28

Bokser prędzej niż piłkarz? Aaa no tak, bo zapomniałem że dla kobiet już nawet nie liczy się twarz, tylko bardziej dolne partie xDDD Dlatego też to, co odrobinę powyżej czyli mięśnie brzucha, klatki itd. są ważniejsze, zgadłem? tongue
Dziwne macie nastawienie, jakieś takie podziały - "sportowcy nie kręcą", "lekarze krecą" itd. czyli przystojny piłkarz < brzydki lekarz? Już to widzę, jak wskoczyłybyście do łóżka z drugim kosztem tego pierwszego, nie ściemniajcie nawet.

29

Wiesz co mieczyk, strasznie irytujący jesteś w tych swoich stereotypach i przekonaniach. Naprawdę albo masz pecha i wokół siebie dziwne kobiety, albo straszne kompleksy...

30 Ostatnio edytowany przez kammiś (2014-09-21 19:07:47)

mieczyk napisał/a:

Bokser prędzej niż piłkarz? Aaa no tak, bo zapomniałem że dla kobiet już nawet nie liczy się twarz, tylko bardziej dolne partie xDDD Dlatego też to, co odrobinę powyżej czyli mięśnie brzucha, klatki itd. są ważniejsze, zgadłem? tongue Dziwne macie nastawienie, jakieś takie podziały - "sportowcy nie kręcą", "lekarze krecą" itd. czyli przystojny piłkarz < brzydki lekarz? Już to widzę, jak wskoczyłybyście do łóżka z drugim kosztem tego pierwszego, nie ściemniajcie nawet.

Nie brzydki lekarz. Przystojny lekarz. Nawet taki koło 40stki.Wygrałby z 20letnim przystojnym piłkarzem.Po prostu dla mnie liczy się też to co w głowie. I wykształcenie faceta (taki mój mały fetysz). I nie kręci mnie sportowy ubiór.

31 Ostatnio edytowany przez mieczyk (2014-09-21 19:11:22)

Irytujący? Prawda kole? Tu nie chodzi o żadne kompleksy. Dziwne kobiety, to może owszem, ale nie ma kobiet niedziwnych jak to mówią heheh :DDD Ja nie kieruję się stereotypami, ja tylko obserwuję i analizuję WASZE poglądy. No bo czemu bokser a nie piłkarz? Podejrzewam, że z powodu, o którym napisałem wyżej. Lubię obserwować ludzi i słuchać ich przekonań. Wtedy właśnie można wyciągać obiektywne opinie a nie, jak to określiłaś - stereotypy.

Dobra, ale co ja tu obserwuję i siedzę, idę się kształcić na lekarza :DDD

A jak ktoś jest mądry i wykształcony i ubiera się na sportowo, to co? Przegrywa z prymitywnym głupolem w garniturku?

32

Ale jaka prawda w oczy kole? big_smile

Pytasz się, jakie fryzury wolimy i kiedy ci odpowiedź nie odpowiada to nam próbujesz coś wmówić a potem dopisujesz do tego teorię big_smile

`

33

mieczyk napisał/a:

Irytujący? Prawda kole? Tu nie chodzi o żadne kompleksy. Dziwne kobiety, to może owszem, ale nie ma kobiet niedziwnych jak to mówią heheh :DDD Ja nie kieruję się stereotypami, ja tylko obserwuję i analizuję WASZE poglądy. No bo czemu bokser a nie piłkarz? Podejrzewam, że z powodu, o którym napisałem wyżej. Lubię obserwować ludzi i słuchać ich przekonań. Wtedy właśnie można wyciągać obiektywne opinie a nie, jak to określiłaś - stereotypy.Dobra, ale co ja tu obserwuję i siedzę, idę się kształcić na lekarza :DDDA jak ktoś jest mądry i wykształcony i ubiera się na sportowo, to co? Przegrywa z prymitywnym głupolem w garniturku?

Nie. Ale piłkarze często nie grzeszą inteligencją i wykształceniem tongue

34

mieczyk napisał/a:

Bokser prędzej niż piłkarz? Aaa no tak, bo zapomniałem że dla kobiet już nawet nie liczy się twarz, tylko bardziej dolne partie xDDD Dlatego też to, co odrobinę powyżej czyli mięśnie brzucha, klatki itd. są ważniejsze, zgadłem? tongue
Dziwne macie nastawienie, jakieś takie podziały - "sportowcy nie kręcą", "lekarze krecą" itd. czyli przystojny piłkarz < brzydki lekarz? Już to widzę, jak wskoczyłybyście do łóżka z drugim kosztem tego pierwszego, nie ściemniajcie nawet.

Bokser wlasnie z powodu obitej mordy,  Cristiano Ronaldo to dla mnie pilkarz przykladowy, ktory jest mdly i bardzo nieseksowny.
Poza tym ja od miesni wole tluszczyk na brzuchu wiec trafiles kula w plot.

Ale ponad tym wszystkim jest wazniejszy powod.
Bokser w przeciwienstwie do pilkarza robi w swoim zyciu cos co mnie interesuje.
Podobnie jak lekarz, historyk, astronauta, profesor fizyki albo muzyk. Proste.

35

Mi sie wydaje, ze wlasnie jak facet jest inteligentny, a stylizuje sie na takiego przecietniaka albo ubiera na sportowo, to jest wlasnie bardziej lakomym kaskiem. Oczywiscie, ze sie go POZNA, a nie tradycyjnie oceni po pozorach. Mnie na przyklad jaraja dziewczyny, z ktorymi jest troche odwrotnie - glupiutkie, ale stylizuja sie na takie dojrzale i inteligentne, tu jakies okularki, tu ze niby dekolcik przysloniety, jakis sweterek, a wewnatrz niezla kocica :DDDD Ale na przyklad inteligentne kobiety, ktore ubieraja sie wyzywajaco to juz w ogole turbomix. Ale trzeba kurde poznac a nie z gory oceniac ze albo kujonki, albo puszczalskie.

Nie. Ale piłkarze często nie grzeszą inteligencją i wykształceniem

I to jest wlasnie stereotyp. Sa tacy pilkarze, ktorzy nawet sie doktoryzowali. Chociaz ogolnie to... masz troche racji. Ale nie pakujmy wszystkich do jednego wora.

Bokser wlasnie z powodu obitej mordy,  Cristiano Ronaldo to dla mnie pilkarz przykladowy, ktory jest mdly i bardzo nieseksowny.
Poza tym ja od miesni wole tluszczyk na brzuchu wiec trafiles kula w plot.

Tłuszczyk bardziej niż mięśnie?? To jakiś jakiś megadziwny fetysz, ale co kto woli. Obitą mordę to jestem w stanie zrozumieć, bo to takie "ślady po walce" coś takiego, więc rozumiem, że kobiety mogą podniecać. Ronaldo wprawdzie jest sztuczny jak Barbie, ale powszechnie uważa się go za seksownego. To też trochę śmieszne, że ludzie nie mają gustu i wciskają sobie kit. A małolaty (że tak trochę brzydko nazwę, nie obrażajcie się) to już w ogóle - łykają jak pelikany wszystko, co im MTV wpierze w mózgi.

36 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2014-09-21 20:00:16)

To nie jest fetysz jakis moj haha o moich fetyszach to bys wolal nie wiedziec jednak big_smile

Ci znani z urody pilkarze sa zwykle mlodzi i gladcy. Sa po prostu za ladni, za mlodzi.
Fryzury tez zwykle maja dziwne.

Jestem fanka boksu, to jedyny sport , ktory lubie. Sama trenowalam i raz walczylam nawet. I wiadomo, ze bokser bardziej bedzie do mnie przemawial niz pilkarz. Bo pilka nozna jest dla mnie nudna, za malo krwawa i moim zdaniem ustawiona.

37

A to dlaczego tongue Aż tak spaczone? xDDD nie no każdy ma swoje fetysze, jeden lubi pączki, drugi lubi szisze hehehehe :DDD

Piłka ustawiona? W porównaniu z boksem, czy sportami walki? No nie wiem tongue Według mnie obydwa sporty są fajne, ale piłka ciekawsza, bo wymaga większego wachlarza umiejętności i toczy się na większym terenie, że tak powiem - nie na 10 metrach kwadratowych, ale na 80. Więcej zagrań, wielość zagrań, to jest to, co czyni sport ciekawsyzm. No ale to już moje zdanie :DDD

38

Ah, dlugo bym musila tlumaczyc dlaczego moim zdaniem pilka jest ustawiona, ale nie wzielam tego z sufitu big_smile Zreszta chyba o tym sie nie mowi.

A Ty jaka masz fryzure?

39

Mhm - "sporty są fajne" - moim zdaniem można tak powiedzieć, jak się dany sport samemu uprawia. A siedzenie i oglądanie meczu jak dla mnie nie jest u faceta pociągające. Całe szczęście, że mój facet nie ogląda.
Ja nie lubię tłuszczu. Ale nie lubię też koksów.
A facet wysportowany nie musi uprawiać sportu zawodowo. Lubię jak facet dba o siebie i ćwiczy - np. 4 razy w tygodniu, ale sportowca bym nie chciała i już.

40

A ja tam lubię sportowców. Imponują mi wytrwałością w dążeniu do celu oraz tym, że mają pasję. Jeżeli chodzi o fryzurę, to po prostu musi być dopasowana do kształtu twarzy. Jednemu ładnie w długich, a drugiemu w krótkich. smile

41

Ah, dlugo bym musila tlumaczyc dlaczego moim zdaniem pilka jest ustawiona, ale nie wzielam tego z sufitu big_smile Zreszta chyba o tym sie nie mowi.

A Ty jaka masz fryzure?

U, czyżbyś poznała trochę światka piłkarskiego od środka? Jakieś nieoficjalne informacje? Chętnie bym poczytał tongue

Ja mam fryzurę zazwyczaj na irokeza, krótkie, czy długie, zawsze postawione do góry, jak nie irokez to czasem tylko grzywka na gumę albo żel do góry, ale miałem też tą z przedziałkiem jak wspominałem. Raz próbowałem też na łyso ale lipnie, bo potem jak włosy odrastają to zakola jak by bardziej widoczne tongue

A facet, co się nie interesuje sportem (czy motoryzacją) to masakra jakaś.

42

A jki to irokez? Tak na maksa postawiony jak u punkow
Czy bardziej cos takiego:

http://assets.gcstatic.com/u/apps/asset_manager/uploaded/2012/04/david-beckham-mens-health-1327502909.jpg

43

http://faulem.pl/wp-content/uploads/2012/06/becks.jpg Coś takiego smile

44

Jesli pasuje do Twojej twarzy, to wcale nie najgorsza.
Na tych czterech zdjeciach co ja wyslalam jego to on ma taka fryzure jaka ja mialam kilka lat temu big_smile

45

Nieźle, bo na początku ten link co dałaś mi nie działał a teraz zadziałał i patrzę, że tez dałaś Beckhama heheh. Becks stary wariat. W sumie ta z tych zdjęć nawet fajna, może sobie kiedyś taką zrobię. Że ma taką jaką ty miałaś kilka lat temu to znaczy że dobry fryz czy wręcz przeciwnie heheh? xD

46 Ostatnio edytowany przez kammiś (2014-09-22 01:14:34)

Co do Beckhama - facet na tamtym zdjęciu w ogóle by na mnie nie podziałał. Kojarzy mi się z gimnazjalistą - ubranie, kolczyk, łańcuszek, fryzura - nieee.

Za to tutaj:

http://images.dailystar-uk.co.uk/dynamic/9/photos/762000/620x/david_beckham_victoria_beckham-367205.jpg

http://media1.onsugar.com/files/2014/02/09/788/n/1922398/921f70ce4a3c6e2e_thumb_temp_image339630701391967829.jpg.preview_tall/i/Victoria-David-Beckham-New-York-Fashion-Week-2014.jpg

http://stylowi.pl//images/items/s/201303/stylowi_pl_moda-meska_david-beckham_5643703.jpg

Wprost idealnie! Do schrupania!
Po prostu uwielbiam mężczyzn wyglądających elegancko i dojrzale. Lubię nawet to że mój facet który jest przed 30stką wygląda na 33-35 - przez styl ubierania właśnie.
A na tamtym zdjęciu Bechkam wyglądał jak chłopiec, nie jak mężczyzna - przynajmniej wg mnie.
I te dziary mógłby sobie usunąć...

47

Nie no, kolczyka nie mam, te kolczyki i tunele mnie obrzydzają, zakrawają o taką zniewieściałość, że masakra. Zwłaszcza wśród tych gimbów. No ale co innego chyba, jak taki image walnie sobie męski Becks, a nie gimbus o twarzy pimpusia. A te dwa ostatnie zdjęcia to przecież prezentują taką samą fryzurę, jaką ma na linku załączonym przez Ninę big_smile To kurczę, musze sobie taką walnąć, bo według mnie tez zła nie jest heheh xDD A ta z pierwszego Twojego zdjęcia- naprawdę taka fajna? Długie włosy przy lekkich zakolach według mnie nie wyglądają estetycznie big_smile

Dziwi mnie ten pociąg do młodych gości lansujących się na starszych big_smile Chociaż hmm... zauważyłem że to i u młodych kobiet modne i jak wcześniej wspomniałem, rzeczywiście czasem na mnie działa xD Ale wolę jednak w młodym wieku wyglądać młodo, może nie chłopięco, ale jak na swój wiek przystało :DD

48 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-09-22 02:03:43)

mieczyk napisał/a:

A co jest złego w żelu? :ooo Dużo facetów żeluje, sportowcy zwłaszcza. Ja też nie rzucam żelu na schwał, że tak ujmę, hehe. A co do tego Murphy'ego to ja sam kiedyś przez krótki czas taką nosiłem, ale sam uznałem że taka picusiowo-glancusiowa jak dla mnie i zrezygnowałem. No kurde, fryzik z przedziałkiem nie jest dla mnie męski. Ale fakt, mojej dziewczynie się wtedy podobało. Gadała, że odstawiam się jak włoski poeta hehe. Ale dla mnie to ryzykowny fryz - gdy robi się taki z przedziałkiem, to często widać włosy wychodzące z głowy od spodu albo jakieś prześwity, co nie jest eleganckie. Nie mówię, że u mnie tak było, ale u wielu osób to widuję.

Czemu mam w ogóle w opisie że jakaś "lady"? Facetem jestem, weźcie to zmieńcie, bo czuję się jak tranzystor.

Hm źle to ujęłam, chodziło mi po prostu, że podobają mi się gęste włosy najbardziej, ogólnie jak ma ten aktor podobnie. No i że ta długość mniej więcej. Nie chodzi mi jednak dokładnie o taką fryzurę jak ma, ale bardziej bez przedziałka faktycznie i tak to już zero udziwnień, czyli taka długość bez przedziałka, tak ma mój facet i ogólnie mi się tak podoba smile Włosów nie ma wtedy ulizanych, raczej pełne życia, nieprzylizane, fajne. Wiele mi nie trzeba, taki mam gust tutaj, coś prostego wolę od wymyślnych. A co do żelu to ja do niego nic nie mam jak z umiarem. Mój facet też czasem używa. No, ale jakby używał dużo jak metroseksualny i cała otoczka z tym związana to zadowolona bym nie była tongue No, ale używa czasem, trochę bez jakiejś przesady.

Edit: Co do Beckhama to dla mnie jest odpychający i na zdjęciu na boisku i na tych co ubrany elegancko. Po prostu jakoś nie w moim typie.

49

mieczyk napisał/a:

Nie no, kolczyka nie mam, te kolczyki i tunele mnie obrzydzają, zakrawają o taką zniewieściałość, że masakra. Zwłaszcza wśród tych gimbów. No ale co innego chyba, jak taki image walnie sobie męski Becks, a nie gimbus o twarzy pimpusia. A te dwa ostatnie zdjęcia to przecież prezentują taką samą fryzurę, jaką ma na linku załączonym przez Ninę big_smile To kurczę, musze sobie taką walnąć, bo według mnie tez zła nie jest heheh xDD A ta z pierwszego Twojego zdjęcia- naprawdę taka fajna? Długie włosy przy lekkich zakolach według mnie nie wyglądają estetycznie big_smile

Dziwi mnie ten pociąg do młodych gości lansujących się na starszych big_smile Chociaż hmm... zauważyłem że to i u młodych kobiet modne i jak wcześniej wspomniałem, rzeczywiście czasem na mnie działa xD Ale wolę jednak w młodym wieku wyglądać młodo, może nie chłopięco, ale jak na swój wiek przystało :DD

Odniosłam się do tego zdjęcia, które Ty wrzuciłeś, tam gdzie był młody.

Dojrzały facet ma w sobie to coś... może dlatego mam faceta 7 lat starszego big_smile
Niby to nie jest duża różnica wieku między nami, aczkolwiek między facetem lekko po 20stce a facetem zaraz przed 30stką różnica jest kolosalna - i w wyglądzie (leciutkie zmarszczki wokół oczu są niezwykle seksowne, wierz mi), i w zachowaniu, i w sposobie poruszania się, i w traktowaniu kobiet, i w stylu życia, w priorytetach, w oczekiwaniach, w łóżku, w sposobie ubierania się - naprawdę, mam wrażenie że we wszystkim. Niby to tylko 7 lat, a różnicę widzę od razu. z kolei nie widzę tak kolosalnej różnicy między 28-latkiem a 35-latkiem.
Nie chodzi o lansowanie się. Dobrze jak po prostu JEST starszy.

50

Wiem, że są seksowne, w końcu sam je już mam. Haha! xD

Ja tam bym nie mógł być ze starszą o 7 lat kobietą albo nawet z młodszą o 7 lat (oczywiście mamy na myśli poważny związek, hehe, bo jak taki "przejściowy" to nie wykluczam, nie wykluczam xDDD)- po prostu lubię taką "rówieśniczą chemię". Według mnie 7 lat to jednak spora różnica, a jak jestem z dziewczyną z tego samego rocznika lub rok starszą bąź młodszą, to jest to moje pokolenie i można fajnie powspominać np. dzieciństwo, różne rzeczy z przeszłości, które nas w jakiś sposób łączą :DDD
Choć parę, czy nawet paręnaście lat starsze kobiety mnie podniecają, co miałem już za małolata, to jednak w poważnym związku raczej nie mógłbym być z taką.

No ale takiej różnicy w sumie nie ma się co dziwić, taki 28-latek jest bardziej ustawiony już, w sensie że ma pracę, stabilne życie, może się skupić na innych obszarach życiowych, niż taki Twój rówieśnik. To tak trochę jakby porównać 21-latka z 14-letnim gimbem.

51 Ostatnio edytowany przez kammiś (2014-09-22 02:26:07)

mieczyk napisał/a:

Wiem, że są seksowne, w końcu sam je już mam. Haha! xDJa tam bym nie mógł być ze starszą o 7 lat kobietą albo nawet z młodszą o 7 lat (oczywiście mamy na myśli poważny związek, hehe, bo jak taki "przejściowy" to nie wykluczam, nie wykluczam xDDD)- po prostu lubię taką "rówieśniczą chemię". Według mnie 7 lat to jednak spora różnica, a jak jestem z dziewczyną z tego samego rocznika lub rok starszą bąź młodszą, to jest to moje pokolenie i można fajnie powspominać np. dzieciństwo, różne rzeczy z przeszłości, które nas w jakiś sposób łączą :DDD Choć parę, czy nawet paręnaście lat starsze kobiety mnie podniecają, co miałem już za małolata, to jednak w poważnym związku raczej nie mógłbym być z taką. No ale takiej różnicy w sumie nie ma się co dziwić, taki 28-latek jest bardziej ustawiony już, w sensie że ma pracę, stabilne życie, może się skupić na innych obszarach życiowych, niż taki Twój rówieśnik. To tak trochę jakby porównać 21-latka z 14-letnim gimbem.

No i ja sama mam inny tryb życia niż przeciętny 21-latek czy przeciętna 21-latka. Nie lubię studenckich, szalonych imprez, wolę wyjść do kina czy teatru albo na kolację, jestem pedantką (bluzki posortowane kolorami, okna umyte raz na miesiąc, dokumenty w opisanych teczkach, porządek nawet na pulpicie w laptopie big_smile ), cenię spokój, ład, porządek i regularny tryb życia. Nie mieszkam z innymi studentami (los chciał, że mam mieszkanie po dziadkach, na szczęście), uwielbiam ciszę. Nie mam żadnych nałogów (nie licząc zakupów, ale to niegroźne big_smile ), dbam o zdrowy tryb życia, śpię minimum 7 godzin i zdrowo się odżywiam. Idealną dziewczyną dla typowego 21-latka nie jestem big_smile Tym bardziej, że wyglądam na jakieś 24-25 (ubieram się klasycznie). Za to facet przed 30stką zaczyna doceniać takie kobiety wink

7 lat to spora różnica, ale bywa tak, że większą różnicę odczuwasz rozmawiając z rówieśnikiem niż z kimś starszym.
28latek zaczyna przede wszystkim cenić w życiu inne rzeczy. Już się wyszalał i docenia stabilizację - przynajmniej po swoim to widzę smile

52

O widzisz a ja właśnie wolę taki typ kobiety - spokojnej, wyważonej, a nie aroganckie gwiazdorki których zwłaszcza w tym przedziale wiekowym można natrafić bez liku. GWIAZDORKI to najgorszy typ kobiet, jaki tylko może być. Lekceważą przeciętnych ludzi, ciągnie ich do facetów, które podpowiadają im psiapsiółki, są rozpieszczone, udają wyluzowane ekstrawertyczki, choć tak naprawdę nimi nie są, bo gardzą niektórymi typami ludzi i nie odzywają się do nich, zawsze winę widzą po drugiej stronie, popisują się, trajkoczą nie mając w rzeczywistości nic ciekawego do powiedzenia i zaoferowania. Na szczęście takie, kiedy brzydną, to na stare lata nie umieją sobie z tym poradzić i wtedy wpadają w depresję, dostając kopa od życia. Kurde, rozkręciłem się trochę xDDD Ale w każdym razie według mnie bliżej ideału jest typ spokojnej i stabilnej osoby, a nie gwiazdorek, bo to jest jakaś masakra.

53 Ostatnio edytowany przez kammiś (2014-09-22 03:02:37)

Mieczyk, mylnie mnie postrzegasz wink
To ze cenie spokojny tryb zycia nie zmaczy ze sama jestem spokojna. kobiety myszowate czasem irytuja mnie bardziej niz plastikowe.
to ze nie jestem barbie nie znaczy ze jestem szara myszka - jestem emocjonalna, nie wywazona. moje opanowanie jest sztuczne - wykorzystuje je na studiach, przyda sie w przyszlej pracy.
Mam duza wiedze i studiuje dwa kierunki, o powiedzenia mam sporo, co nie oznacza, ze nie jestem rozpieszczona. Wiem ze jestem i nie ukrywam tego. najpierw przez ojca teraz przez faceta. bylam jedyna corka i jedyna wnuczka - reszte sobie dopowiedz.
aczkolwiek dbam o swoj rozwoj intelektualny. O wyglad rowniez. Cicha nie jestem - duzo fadam, wlasciwie zawsze musze cos powiedziec. bywam zlosliwa wink
A w faceta "wybieralam" dosyc dlugo. Ponad rok nie bylam na ani jednej randce bo uwazalam ze nie ma z kim tongue
A mezczyzna musi byc dla mnie pewny siebie i zaradny. zadnych poczciwych misiow big_smile spokojna nie jestem, mam po prostu regularny tryn zycia. Nie lubie imprez, ale jako singielka podrywaniem Wlochow na wakacjach nie pogardzilam ;D takze zle mnie postrzegales tongue
to ze ktos nie lubi imprez nie oznacza ze jest spokojny i milusi (milusia nigdy nie bylam, oj nie big_smile )
nie ciagnie mnie tez do przecietnych facetow. a ludzie nie uwazaja mnie za przecietna. mam po prostu taki styl bycia, nawet i styl ubierania sie - szpilki i sukienka na przyklad ; faxet dla mnie musi byc przystojny, wyksztalcony, inteligentny, bardzo pewny siebie.
przecietnosc ok - u kumpla, nie u faceta ktory ma mnie pociagac). nie wiem kogo okreslasz mianem gwiazdorki. niecierpie glupiutkich ludzi, to prawda. ale np. cenie sobie wygodne zycie, w ladnym mieszkaniu, jezdzenie dobrym samochodem, jedzenie w dobrych lokalach, zakupy w dobrych sklepach. To nie musi isc w parze z glupota. Rownoczesnie lubie czytac i sie ksztalcic. Zamiast imprez wole jazde konno, tenisa albo taniec. po prostu nienawidze spedow ludzi i halasu smile

54

To, ze mialam taka fryzure to znaczy , ze dobra big_smile
Calkiem niezle mi sie to nosilo, moja twarz akurat calkiem dobrze wyglada w krotkich wlosach, a na glowie to mialam wiele kolorow i stylow w przeszlosci

55 Ostatnio edytowany przez magdalena7$9* (2014-09-22 16:34:03)

KONIA Z RZĘDEM temu, kto znajdzie mi za chwilę na ulicy ot, by pokazać, dwóch długowłosych facetów z UMYTYMI, NIETŁUSTYMI włosami. Ja nie pogardzam długimi włosami ale może tak jeszcze byłyby umyte? Byłoby miło. Niestety to rzadki widok.

Długie włosy kojarzą mi się z subkulturą metalową, przynależności do której w latach 2006-2008 wstydzę się co niemiara. Mhok, czahne whłosy, mhok, szhathan, i the sphavy. Na szczęscie ja juz dzieckiem nie jestem.

Długie pełechy nie muszą oczywiście oznaczac bycia fanem rocka. Lubie póldługie, krótkie, każde. Żelu nie lubię, no chyba że w znikomych ilościach. Fajne są nowe hipsterskie fryzury, że widać że facet coś z tymi włosami zrobił a nie tylko zapuścił jak Piast Kołodziej i myśli że to średniowiecze. AMEN.

P.S. Długie włosy nie każdemu pasują. Z jednego robią Don Juana co prawda, ale z drugiego pudla albo innego wypłosza. Trzeba mieć wyczucie w doborze fryzury.

56

Nooo, popatrzcie- nie jestem oryginalna z lubieniem " kudlatych" :-)
W kwestii upodoban- to przyznaja- podobaja mi sie zawodowi tancerze...nie chcialabym z takim byc, to po prostu estetycznie ladne.
Nigdy nie zachwycalam sie pilkarzami, bokserami, itp.

57

Nowe hipsterskie fryzury to znaczy jakie? xd Tak zapytam z ciekawości, bo hipsterstwo źle mi się kojarzy.

Dokładnie, niektórzy mają długie włosy dlatego, że nie chce im się chodzić do fryzjera i ich myć, a że na przykład wolno im się przetłuszczają to mogą sobie na to czasem pozwolić, choć widać to i tak tongue Ale dla dziewczyn taki ktoś będzie zadbanym, długowłosem chłopakiem z fantazją. A ja już wiem co wy macie do żelu- pewnie mylicie, jak facet ma włosy wyżelowane, a kiedy ma tłuste :DDD

58 Ostatnio edytowany przez magdalena7$9* (2014-09-22 16:43:20)

mieczyk napisał/a:

Nowe hipsterskie fryzury to znaczy jakie? xd Tak zapytam z ciekawości, bo hipsterstwo źle mi się kojarzy.

Dokładnie, niektórzy mają długie włosy dlatego, że nie chce im się chodzić do fryzjera i ich myć, a że na przykład wolno im się przetłuszczają to mogą sobie na to czasem pozwolić, choć widać to i tak tongue Ale dla dziewczyn taki ktoś będzie zadbanym, długowłosem chłopakiem z fantazją. A ja już wiem co wy macie do żelu- pewnie mylicie, jak facet ma włosy wyżelowane, a kiedy ma tłuste :DDD

Długowłosi postrzegani są jaki tacy z fantazją? Chyba z wścieklizną penisa. Ale mniejsza o to.

Ja zawsze wyrózniałam się na tle wszystkich moich znajomych, bo jako chyba jedyna akceptowałam a nawet u niektórych lubiłam, dłuższe włosy. One nie lubią, uważają że to obleśne.
Mam prozaiczny problem: nie mogę wkleić linka. Ale na przykład wpisz sobie w wyszukiwarke Mateusz Rojek z jakże niechlubnego serialu Miłość Na Bogato. No cóż, u mnie to raczej miłość na skromnie, ale nie narzekam, a serial oglądam czasami wink

Aha, a co do długich włosów, fajne są falowane lub kręcone, proste zwykle robią z faceta szczura. robi się taka szczurza twarz. mi sie najbardizej podobają z półdługimi chyba, albo krótkie takie jak ten kolo z serialu.

59

Ja uważam ze długie wlosy u mężczyzn to obrzydlistwo. Mezczyzna wg mnie powinien mieć krotko przystrzyżone boki krócej góra trochę dluzej i czy zel jakiś czy nie to mi wszystko jedno, musza być czyste i już:-) a najgorsze jak jestem w miescie i widze np. kolesia kolo 40 i takim malym irokezem ze z tylu taka kitka a gora na zel az się słabo robi fuuuuuj, takie to niechlujne.

60 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2014-09-22 18:07:39)

Malo facetow ma ladne dlugie wlosy , musze przyznac.

http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/9b/48/75/9b487579c105dc905c3882e558c233b6.jpg

Takie wlosy mi sie nie podobaja dlugie. Proste, przedzialek na srodku glowy i rowno obciete - to nie dla mnie.

Ja swoja droga lubie ludzi, ktorzy sa troche niedokonczeni i nieudani, to mnie pociagalo np. w wygladzie mojego bylego kochanka.

61

Że sportowiec, to nie znaczy, że od razu głupek, vide Maja Włoszczowska czy Justyna Kowalczyk jak i mnóstwo innych sportowców.

62

Co znaczy niedokończeni i nieudani? Na przykład jak ktoś sobie farbnął jedną część włosów, a drugiej już mu się nie chciało i zostawił? xDDD Hehe nie no świruję.

63

A nie, to tak nie o wlosy mi chodzilo akurat, on mial najladniejsze dlugie wlosy jakie u faceta widzialam. Chociaz nie jakies do pasa - tak do ramion siegaly gdzies.
Chodzilo mi o to, ze nie ma prawdziwej urody, bez kropli brzydoty - dla mnie. Bo wtedy taka uroda jest nudna.

A co do czesci wlosow- nie smiej sie big_smile Ja mialam raz taka fryzure jak ta zla baba z filmu "101 Dalmatynczykow"

64

Matt87 napisał/a:

Że sportowiec, to nie znaczy, że od razu głupek, vide Maja Włoszczowska czy Justyna Kowalczyk jak i mnóstwo innych sportowców.

Dokładnie! Przykłady można wymieniać długo. Nie zapominajmy też, że sportowcy z górnej półki bardzo dobrze znają języki.

65

mieczyk napisał/a:

Co znaczy niedokończeni i nieudani? Na przykład jak ktoś sobie farbnął jedną część włosów, a drugiej już mu się nie chciało i zostawił? xDDD Hehe nie no świruję.

Dzielisz wlos na czworo..

Posty [ 1 do 65 z 91 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fryzura u faceta - do kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024