Hoł Hoł Hoł
Moje gąski
Krzyczcie Mieczyk!
Nie no zartuje zeby nie bylo heheheh spokojnie to tylko zart, taki wkret ogladalem na necie i sobie wszczepilem heh. Sorry, szacunek do kobiet mam, zeby nie bylo.
No ale to ja wasz nieustraszony rozkminiciel kobiecych preferencji ktory poprzez analizowanie ich chce zmieniac swiat na lepsze hehe. Mam nadzieje ze nie macie mi za zle, ze tak szaleje z tematami, po prostu jestem ciekawskim gosciem xDDD
Tym razem nie pytam o typy faceta wg kobiet, tylko o ... ulubione fryzury facetow WEDŁUG kobiet. Jak to jest z tym. Macie jakies faworytki? Czy zadbana fryzura u faceta jest wskazana, czy w ogole jest to rzecz drugoplanowa? Czy obecne modne fryzury was denerwuja, irytuja, uwazacie je za zniewiesciale i gejowskie? A moze wolicie lysych? Normalna fryzurka, irokez, moze zaczes na bok cos jak undercut, albo w stylu punkowca, moze dlugie wlosy jak u satanisty? Czy np. zakola was odrzucaja? A moze nawet przerzedzone wlosy, albo gdy sa zbyt geste, jak u malpiszona jakiegos? Jak to jest u was panie, wypowiedzcie sie. Macie jakies podpatrzone fryzury u facetow, ktore wybitnie was podniecaja? Fryzura odgrywa duza role u faceta? Tylko nie sciemniac mi tu, bo ja wyczuwam podstep :DDD Hehe
Wypowiedzcie sie smialo, jakby niczego nie bylo wam malo