Jak sie opalać by to cos nie wychodziło? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jak sie opalać by to cos nie wychodziło?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Syl.kot80 (2014-09-20 10:31:07)

Temat: Jak sie opalać by to cos nie wychodziło?

Nie wiem czy sa to pieprzyki czy moze raczej takie małe znamiona ktore wychodzą pod wpływem słońca, nawet bardzo małej dawki promieni. Naturalnie jestem bardzo blada i pomyslalam ze to moze przez mała ilośc melaniny. Lubie byc opalona, ładniej mi w opaleniźnie. Oczywiście nie mam na mysli spieczonej skwarki. A tu powstaje takie cos. I to niezależnie czy po solarium czy słońcu. Wyglada nieestetycznie.
Jak mogłabym opalać sie by temu zaradzić
Filtry nic nie dają, plamki i tak powstają. Moze jakies tabletki? Nie mam pojecia

2

Odp: Jak sie opalać by to cos nie wychodziło?

Z tego co wiem, to pieprzyki to skupiska melaniny, które powstają kiedy człowiek opala się bez filtra właśnie. Jeśli mimo stosowania filtra u Ciebie one powstają i jest ich dużo, to może warto byłoby się skonsultować z dermatologiem? Poza tym, na codzień, idąc do pracy czy szkoły chyba nie używasz filtra? A słońce przecież grzeje cały czas. A może po prostu masz taką "urodę"?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jak sie opalać by to cos nie wychodziło?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024